Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elena288
    07. Studeni 2017. 19:47

Dazi Prelijepa naljepnica !😻😻😻
    Ma ja nesto razmisljam mozda i ne kupovala te grudnjake za dojenje ,’mogu se snaci i sa svojima , kupila sam neke vece jer su mi narasle davno grudi. 
    Ja bila danas na pregledu sve ok Hvala Bogu 🙏🏼 33+1 bebac 2,400 velika beba 😃 ako dodjem do termina i ako nastavi ovako napredovati bit ce veselo. Vec je okrenut na glavicu predispozicije za vag porod. Bit ce veselo istiskati 4 i pol kila hahaha 😂 salim se Boze zdravlja!

MamaTroje
    07. Studeni 2017. 20:33

Frau, ja ti ne mogu biti od velike pomoći. Prestala sam nositi grudnjake od kad sam počela dojiti i istovremeno izgubila sram spram toga hoće li mi ljudi vidjeti obrise sisa i bradavica. :seljanka: Suprugu strašno ide na živce što ne držim više do svog izgleda, ali što mogu. Grudnjaci mi zapravo uopće nisu bili praktični, usprkos tome što se odvaja s kopčom prednji dio. Natope se mlijekom čak i uz uloške za dojenje. I onda kupuj uloške, mijenjaj grudnjake. Previše posla, a premalo vremena. Umjesto da pazim na to uštedim si vrijeme koje iskoristim za nešto drugo nego kompulzivno sakrivanje činjenice da sam dojilja. 

• Frau_Mund6
    07. Studeni 2017. 21:36

Dazi ne mogu ocijenit velicinu 😄 ajde pliz posalji dim i stranicu gdje si narucivala 🤔 znsm da si nekad negdje pisala o tome ali... trudnicki mozak 😉
    Dea thnx!! Tako sam si ja nekako i zakislila, br veci pa kaj bude, bolje nego da stisce... al ne znam na koji br budem dosla pa cu pricekat da rodim 😉

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    07. Studeni 2017. 21:41

Elena super vijesti!! Mislim da ne stigne bas do te kilaze... ali tko zna 😉 
    MamaTroje glasam za taj opusteni stil 😍 nema nista lijepse nego da se zena uskladi sa svpjim izgledom i uziva u tome 😊 samo mi se cini lakse zamijenit uloske i grudnjak nego majce i veste kad se natope mlijekom 😄 ili mi opet fali neki dio iz prakse 🤣🤣🤣🤣🤣 ti si ipak mama troje!!!! 

• Frau_Mund6
    07. Studeni 2017. 21:42

Dea, omg pa ti sitno brojis do 37.  tjedna!!! Meni je taj tvoj termin ful blizu 😁 

dea32
    07. Studeni 2017. 21:49

Frau_Mund6

Dea, omg pa ti sitno brojis do 37. tjedna!!! Meni je taj tvoj termin ful blizu 😁

Daaaaaa, opako se priblizio!! 
    Sutra imam zadnji pregled kod svog gin-a, onda u trudnicku ambulantu.. Danas sam si isla spakirat torbu za rodiliste, fali jos par sitnica, ali nek bude spremna..
    Vezano za grudnjake, ja fakat ne mogu bez njega, pogotovo u dojenju, imam osjecaj da su jos teze, da curi na sve strane-u pocetku je i bilo tako pa sam u grudnjak gurala tetra peleni dok bi dojila na drugoj jer bi blazinica promocila taj cas.. Inace sam znala bit doma bez njega, ali sad vise ne. Dok sam dojila curku i po noci sam ga imala, drugacije mi je bilo neugodno, kao da se razbacuju na sve strane. 

07. Studeni 2017. 22:02

Hvala vam cure 😁😁
    Frau dimenzije su 1,5m×1,5m. Mozes naruciti dimenzije po zelji. Ja sam tu velicinu kupila jer mi je taman iznad krevetica, a i nisam imala trenutno za vise. Jer je 95kn kvadrat,paa 😁 al stvarno je predivna. Mi smo odusevljeni. 😄☺️

LittleOne
    07. Studeni 2017. 22:13

Odlicna je naljepnica 

• Frau_Mund6
    07. Studeni 2017. 22:39

Dea, cemu tuzan smile , cini se da ti pase trudnoca 😊 meni je ovo bas divan period... sad mi  je vec tuzno kaj tak brzo prolazi 😄 
    Mi koje smo prvi puta se veselimo jovim informacijama iz trudjicke amb 😉 ti vec znas kaj te ceka!!! 
    Dazi 😉 super!! Jos samo stranica, iako se nadam da ce moj plan s crtanjem uspjeti, ali da imam plan B  
    Mi smo tek nedavno saznali spol bebe pa smo safa smislili ime, dakle curka se zove Lota 😍 ❤  

LittleOne
    07. Studeni 2017. 22:45

Frau, bas lijepo ime! Mi smo trenutno izmedu dva, Noel i Leo. Ali mijenja se to iz dana u dan. Meni se svida Pavel ali dragom je uzasno. Njemu je dobro Tin, meni je to tak. Uglavnom, slatke muke

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.