Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana07
    08. Studeni 2017. 14:53

Frau Mund  
    Lota mi je super ime..ja sam svojoj htjela dati Lora ali na kraju je decko😂

08. Studeni 2017. 15:07

Dea bravooo, super da je sve u redu. ☺️ Oooo ma bravooo misko mali buckasti, samo neka je super bebic 😄😄

LittleOne
    08. Studeni 2017. 16:07

Dea super za pregled :)

Pitanje, koje ste uloske pripremili za rodiliste i te prve dane? Ili ste culi da su neki posebno dobri? 

08. Studeni 2017. 16:13

LittleOne

Pitanje, koje ste uloske pripremili za rodiliste i te prve dane? Ili ste culi da su neki posebno dobri?

Pa nisam jos, al cu uzeti po pakiranje od svakih od tri vrste. Kako sam citala ovdje na klokanici,misljenja su podijeljena. Nekim zenama su najbolji pelzy,nekima vir,nekima chicco. 
    Iskusne mame, cekamo vase misljenje ☺️

dea32
    08. Studeni 2017. 16:20

Frau_Mund6

Bravo!!! Najbitnije je da ste dobro 😄 sve ostalo ce doci po sebi 😉 decko i mora biti malo veci, to je neko nepisako pravilo, kaj ne 🤔 netko je pisao da je veca brba lakse izasla prirodno jer je valjda imala vise snage 😄 pa eto nek tako bude i u tvom slucaju!!!
    Mi smo kupili boju za namjesaj 😍 kod nas se to tak nekak produzilo… ali sad kad je boja tu, valjda bu se i farbalo za vikend 😀 da Lota napokon dobije svoje mjesto u stanu ❤❤❤❤❤

Kad sam radala curku bila sam u boksu u kojem je vaga.. Cijeli dan su donosili bebe na mjerenje a ja nikako docekat svoju. Ugl, svi decki su redom bili do 3,5 kg i 48-51 cm, dok su cure isle tezinom i do 4 kg i duzinom do 53 cm.. Tako da ni to nije pravilo..

Mela

Odlično Dea, hvala Bogu pa je sve uredu. Bravo za mamu i njene bebe
    Jedno pitanje, koliko je težina bebe točna? Odnosno, da li ima odstupanja prilikom poroda? Negdje sam pročitala da mogu biti odstupanja +500 -500 grama.

dea32
    08. Studeni 2017. 16:28

LittleOne

Ja sam kupila 2 paketa vir 80, 1 dupli paket libress nocnih i nocne jessa (njih jos nisam koristila, uzela za probu, vir su mi bili super na pocetku, pa kas se smanjile lohije koristila libress, veliki su i nikad mi nije proslo).
    Sve vam ovisi kako ste navikli. Vir su vatirani, imaju mrezicu na sebi (mislim da vir 90 nemaju mrezicu) koja je pamucna a ne plasticna kao npr always. Libress su normalni bez plastike. Ja sam znala dobiti osip od tih plasticnih, a uz to i nisu bas prozracni.
    Ovi su mi bili ok.. Uz to sam uzela 5 kom mrezastih gaca u Mulleru, bit ce dosta, kasnije cu svoje pamucne obuci

LittleOne
    08. Studeni 2017. 16:34

Di ima kupit chicco? 

Elena288
    08. Studeni 2017. 16:37

Odstupanja su cesta sto se tice tezine - + 500gr i vise al bude to tu negdje kako sam cula. Meni je frendica preporucila Vir80 , pa mislim da cu te uzeti jer iskreno nemam pojma 🤷🏼‍♀️

• Aymee
    08. Studeni 2017. 18:15

Curke koje imate imena, zavidim vam.. mi oboje imamo za curu, ne i za decka.. Drago mi je da su pregledi dobro prosli, mi idemo za tocno tjedan dana.. :-) Ovih dana zavrsavamo sobicu i jako se veselim konacnom zavrsetku svega. Nekako smo ostali pri odluci da bude sve jednostavno i neutralno..

Aymee

• Nina-Laura
    08. Studeni 2017. 19:36

Ima koja cura iskustva s korištenjem dianatal gela?
    Pomaze li zaista ono?
    Da li u rodilistu sigurno zele nam ga nanjeti ako ga kupimo i ponesemo sa sobom ?
    Hvala 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.