Jojjjj da Frau. Sorry ☺️
D-color zidne naljepnice, stranica na fejsu. ☺️
I bas mi se svidja ime Lota hihihi
LittleOne Noel mi se svidja, znam dva Noela i oba su divni, pa valja i zato mi se jos vise svidja hehhe
A i meni je lijepo u trudnoci, pogotovo sad kad osjecam prave udarce i kad ju gledam kako mi se migolji hehhe
O da ;) ja sam imala srecu da je curka, ovo mi se svidalo godinama prije trudnoce a dragi je odmah pristao 😉 da je decko vome bi se namucila...
url=https://lilypie.com]
Bas mi se svidjaju sva imena 😻😻 mi smo se odlucili za Luka, klasika al nam je lijepo 😊
Little moj glas ide za Noel ❤ takoder imamo jednog malenog pa mi je nekako priraslo srcu ☺ jedno od mojih imena je bilo Tin al sam dobila odbijenicu 😁
Elena, odabrali smo slovo da si skratiko muke, tako da je nas decko moja imena bi bila Luka, Lovro ili Leon 😀 Luka je mozda najcesce ime, al meni od ovih klasicnih i jedno od najljepsih 😍
joooj bas se veselm prvim fotkama
url=https://lilypie.com]
Dea, cemu tuzan smile , cini se da ti pase trudnoca 😊 meni je ovo bas divan period… sad mi je vec tuzno kaj tak brzo prolazi 😄
Mi koje smo prvi puta se veselimo jovim informacijama iz trudjicke amb 😉 ti vec znas kaj te ceka!!!
Mi smo tek nedavno saznali spol bebe pa smo safa smislili ime, dakle curka se zove Lota 😍 ❤
Ma trudnoca je super.. Ovaj placko je bio za porod..
Iako jedva cekam tu ljubav na prvi pogled, taj mali mirisljavi smotuljak..
Ali bi bio super preskocit porod
Lota je super ime, rijetko i neobicno a opet zvucno.
LittleOne, Pavel je jako lijepo ime. Ti ponavljaj svaki dan, mozda tati ude u uho i zavoli ga.
Sjecam se da je moj sogor htio da se prvi necak zove Filip, a sestra nije mogla smislit to ime. Ali kako su puno pricali o njemu i stalno ga upotrebljavali tako ga je zavolila i malog nazvala Filip. Sad kaze da ne moze zamisliti da se zove nekako drugacije.
Frau, kod mene je kombinacija to što su mi sise male, a prva je veliki cicoljub i kad je bio normalni ritam dojenja ništa nije curilo po majici. Prvih tjedan dana kako je bila pod lampom u rodilištu je bio užas. Bila sam non stop mokra jer je plač drugih beba bio okidač da mlijeko ide, a nje nije bilo sa mnom da doji. Nije pomoglo ni izdajanje jer se samo još više mlijeka stvaralo.
Nadam se da se kod mene neće ispostaviti da je muško (nije se dobro vidjelo kad je gledala) jer ćemo se suprug i ja poklati oko imena. Na jedvite jade smo se složili za ime drugog djeteta.
@ Dazi, naljepnica je divna :-) boje, dizajn, ne znam što mi je ljepše.
Odličan izbor
Nisam ni ja primijetila štucanje. U kojem tjednu se počinje osjećati, ili je i to individualno?
Individualno kako se razvija
Ja san osjetila prije par tjedana par puta…onda jedan period nisan nista… i sad opet svako par dana osjecan
Pratit ću i očekivati naše prvo štucanje
Ja bila danas na pregledu sve ok Hvala Bogu 🙏🏼 33+1 bebac 2,400 velika beba 😃 ako dodjem do termina i ako nastavi ovako napredovati bit ce veselo. Vec je okrenut na glavicu predispozicije za vag porod. Bit ce veselo istiskati 4 i pol kila hahaha 😂 salim se Boze zdravlja!
Bravo za bebicu. Samo da je sve uredu i da su oni dobro
Sortiraj odgovore
Najstariji