Jos uvijek nekako navucem svoj grudnjak , iako mi bas i nije najbolji... odlucila sam nosit top do poroda pa kad vidim koji mi je konacni br nabavit neki za dojenje... pretpostavljam da cu tocnu velicinu znati tek kad se napune mlijekom... mame s iskustvom molim potvrdu 😀
url=https://lilypie.com]
Hvala vam, puno ste mi pomogle!
Jaknu svakako moram kupiti novu ove zime, pa sam zato pitala, a sitnije sam građe pa se bojim da će mi rukavi biti veliki ako uzmem broj veću, inače nosim S a nisam se nimalo udebljala, samo stomak raste
Za grudnjake ću i ja pričekati, iako bih ja to sve ranije riješila, da se mogu u potpunosti posvetiti bebaču kad stigne, da nemam nikakvih obaveza
Daa i ja sam cula da magnezij treba prestati u 37. tj. Ja ne znam kako cu bez njega jer mi opusta misice u nogama a i regulira stolicu 😒😃
Ja iskreno ne znam sta su trudnicke jakne, ja sam si kupila jednu koja mi je bas siroka i mogu je zakopcati u Zari 😃 L broj… kupila sam i spavacice sa dugmicima naprijed za rodiliste iako nikad nisam nosila spavacice uvijek pidzame. Evo Jakne 😁
Također, samo pidžame, sad me strah kako ću u spavaćicu kad budem trebala
Čula sam da je u rodilištima zimi jako toplo, ali sam jako skeptična oko toga pa svakako mislim nositi topli ogrtač, pidžamu, itd što vi mislite?
Ovisno koliko cemo biti u bolnici... ako sve bude po planu, u ta 3 dana mi nis ne treba... ogrtac ok, ali kam da idem kad mi bebu donose ili je pored mene... ne naspavas se sto od nekih bolova, smetnji, loseg kreveta, sto od adrenalina i nesigurnosti kaj s tim malim cudom 😁 a kupaona je u sobi... racunam na dvije spavacice i ogrtac, slape i japanke za tusiranje ☺
url=https://lilypie.com]
Aaaaaaa divno!!! ❤
Hvala Frauuu. 😁 I ja sam odusevljena,samo mi je zao sto nije cijeli zid hehheh ❤️❤️
Nisam ni ja primijetila štucanje. U kojem tjednu se počinje osjećati, ili je i to individualno?
Individualno kako se razvija
Ja san osjetila prije par tjedana par puta...onda jedan period nisan nista... i sad opet svako par dana osjecan
Jos uvijek nekako navucem svoj grudnjak , iako mi bas i nije najbolji… odlucila sam nosit top do poroda pa kad vidim koji mi je konacni br nabavit neki za dojenje… pretpostavljam da cu tocnu velicinu znati tek kad se napune mlijekom… mame s iskustvom molim potvrdu 😀
Mlijeko nadode 3.-4. dan po porodu i tad grudi budu pune, bolne i vece.. Cim beba krene sisati normalno i u kolicini koja joj treba nema vise prepunjenosti, samim time ni toliko velicine, cak se grudi cine 'praznima' iako to nisu. Iza svakog skoka u razvoju opet budu nesto vece dok se opet ne ustali ponuda i potraznja.. Tako da mozete kupiti broj veci grudnjak, trebao bi biti dovoljan. Bar je meni tako bilo. Osim ako je kod manjih grudi povecanje vece.. To stvarno ne znam..
Sortiraj odgovore
Najstariji