Za jaknu bi po meni bilo bolje dati nekoj krojacici da sasije 'umetak' koji bi bio izmedu zatvaraca na jakni, ako me kuzite.. Ja cu tako dati sivati jer planiram bebaca nositi u elasticnoj marami a nogice mu moraju biti vani, pa da ga mogu ugrijati..
Grudnjaci, hmm.. Ako nemas problema sa velicinom, lidl zna imati lijepe. Meni osobno pasu jedino iz mullera, iako je najveci 95D pamucni je pa se malo i rastegne. H&m ima isto ali za mene recimo nema broja.
Dea, zar nemaju u HM-u do E kosarice? Jer sam nesto mislila ako mi bude kakav HM sa trudnickom odjecom usput tamo pogledati za sebe. Ja sam inace, mimo trudnoce 70D ili 75C kako gdje..
Aymee
Daa i ja sam cula da magnezij treba prestati u 37. tj. Ja ne znam kako cu bez njega jer mi opusta misice u nogama a i regulira stolicu 😒😃
Ja iskreno ne znam sta su trudnicke jakne, ja sam si kupila jednu koja mi je bas siroka i mogu je zakopcati u Zari 😃 L broj... kupila sam i spavacice sa dugmicima naprijed za rodiliste iako nikad nisam nosila spavacice uvijek pidzame. Evo Jakne 😁
Elena jakna ti je divna, baš ti lijepo stoji. Zamišljam kako je topla, kad vidim to krzno :-)
Meni su cice počele rasti, može mi samo jedan moj grudnjak.
Moram i ja do H&M ili Mullera da uzmem veći. Obzirom da sam nosila 85 B, sad mi je pitanje koliko veći uzeti, obzirom da još uvijek ne mogu grudnjak za dojenje prvenstveno zbog posla i odijevanja za posao.
Elena super ti je jakna 😉
Ja imam neku od brata xxl musku 😁 valjda je necu prerast 🤣🤣🤣🤣🤣 ali za ovih par mheseci bit ce dobra
url=https://lilypie.com]
Mela hvala jeste pretopla je 😃 ja sam odavno kupila grudnjake nove cice su mi prevelike, strah me pomisliti kako ce visiti nakon dojenja 😣😂😂
Frau Mund6 ma par mjeseci samo svaka L ili XL je dobra. Ja sam ovu kupila jer je planiram nositi i kasnije 😁 jakna je nema veze sto je velika 😊
Za jaknu bi po meni bilo bolje dati nekoj krojacici da sasije 'umetak' koji bi bio izmedu zatvaraca na jakni, ako me kuzite.. Ja cu tako dati sivati jer planiram bebaca nositi u elasticnoj marami a nogice mu moraju biti vani, pa da ga mogu ugrijati..
Grudnjaci, hmm.. Ako nemas problema sa velicinom, lidl zna imati lijepe. Meni osobno pasu jedino iz mullera, iako je najveci 95D pamucni je pa se malo i rastegne. H&m ima isto ali za mene recimo nema broja.
Dea, zar nemaju u HM-u do E kosarice? Jer sam nesto mislila ako mi bude kakav HM sa trudnickom odjecom usput tamo pogledati za sebe. Ja sam inace, mimo trudnoce 70D ili 75C kako gdje..
Meni njihov najveci ne pase, kao da su manji kalupi, sve mi kipi van iz kosarica.. A i nema mi goreg kad nadem D kosaricu i popipam je a ona punjena kao push up..
Meni njihov najveci ne pase, kao da su manji kalupi, sve mi kipi van iz kosarica.. A i nema mi goreg kad nadem D kosaricu i popipam je a ona punjena kao push up..
Oh, ovo za punjenje D kosarica mi je poznato.. Ja stvarno ne znam kakvi su njihovi pa pitam.. ;-)
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji