Meni je ginicka rekla da nije nuzno uzimat vitamine ako se dobro hranis 😊 mi svaki dan kuhamo i pazimo da je raznovrsno i gdje kupujemo namirnice 😋 gurmani smo oboje...
Uzimala sam folnu, a sad imam omega 3 i magnezij direkt kad je potrebno ☺ to mi lijeci glavobolju i grceve 😉
Super se osjecam a beba odlicno napreduje 😄 mislim da je to pokazatelj svega
url=https://lilypie.com]
Koji je razlog da se magnezij ranije prestaje piti? Mozda zbog kontrakcija?
url=https://lilypie.com]
Drage moje, jeste kupovale mozda grudnjake za dojenje? Jakne za trudnice? Gdje bih to mogla pronaci? Iz Vinkovaca sam
Koji je razlog da se magnezij ranije prestaje piti? Mozda zbog kontrakcija?
Tako je. Magnezij "sprječava", smiruje kontrakcije.
I koliko ja znam se u 37.tjednu treba prestati konzumirati ☺️
Drage moje, jeste kupovale mozda grudnjake za dojenje? Jakne za trudnice? Gdje bih to mogla pronaci? Iz Vinkovaca sam
Osobno nisam kupovala grudnjake, ali mislim da su se cure, koje jesu, slozile da su u h&m-u super.
A za jakne,isto nisam, jer imam svoju jaknu koja mi moze, a i nikada nisam voljela zakopcavati jaknu,tako da ce mi i dalje moci hehe
Jaknu bi rekla hm ili asos. Ja necu kupovat jer imam jednu široku ali bi inace razmislila kupit preko njuskala rabljenu za tih par mjeseci. U hmu je preko 400kn
Jaknu ni ja nisam kupovala. Za sada mi može moja, a za kasnije budemo vidjeli.
Mada sam slabo vidjela da se ima kupiti posebno jakna za trudnice. Kažem u svoje ime
Jaknu nisam planirala kupovati zato sto mislim da je prevelik trosak za dva mjeseca koristenja. Nekako cu stati u postojece bez kopcanja. Za grudnjake nemam savjet, ne znam kakva je ponuda trudnicke odjece u Vinkovcima. Inace se ne savjetuje kupovati prije 36, 37 tj. Osobno planiram prije poroda kupiti maksimalno 2 jer sam cura s povecim grudima i mislim da ce mi tek nakon poroda grudi doseci pravu velicinu.. A ima ih kupiti u HM-u (doduse u izabranim gradovima), Mulleru, zna ih biti u Lidlu, ima ih u Lisci, ducanima bebi opremom.. Nadam se da sam pomogla, :-)
Aymee
Meni je sarma po drugi put izliječila žgaravicu.
Znate li gdje bi se još moglo doći do besplatnih vitamina osim Dietpharma (što sam već iskoristila)? Netko je spomenuo ljekarnu.
Za jaknu bi po meni bilo bolje dati nekoj krojacici da sasije 'umetak' koji bi bio izmedu zatvaraca na jakni, ako me kuzite.. Ja cu tako dati sivati jer planiram bebaca nositi u elasticnoj marami a nogice mu moraju biti vani, pa da ga mogu ugrijati..
Grudnjaci, hmm.. Ako nemas problema sa velicinom, lidl zna imati lijepe. Meni osobno pasu jedino iz mullera, iako je najveci 95D pamucni je pa se malo i rastegne. H&m ima isto ali za mene recimo nema broja.
Sortiraj odgovore
Najstariji