Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    06. Studeni 2017. 23:50

Elena288

Ja sam imala zatvor par dana nakon sto sam krenula pit zeljezo- uzas… i uvela sam Magnezij 375
    U granulama i od tada svako jutro stolica redovna. Preporucujem !
    Cure pijete li jos uvijek vitamine?? Ja jesam Elevit …

Pijem i ja svaki dan zajedno sa magnezijem i namjeravla sam piti do zadnjeg mjeseca. Iako je Dalmatinka upravu, treba što manje hemije unositi. Mada se bojim da ne unosim dovoljno vitamina putem hrane, pa onda na ovaj način to nadomjestim. 

06. Studeni 2017. 23:51

neo

Ja pijem svaki dan ali namjeravam samo do kraja mjeseca…zadnji mjesec necu,mislim da stvarno nema potrebe. A i mg treba prestat ranije pit…mislim da su cure pisale do 36.tt.

Da, oko 35, 36 tj.. ovisi.. najbolje vidit s gin

Mela
    06. Studeni 2017. 23:53

vruć burek sa zeljem i kefir 

06. Studeni 2017. 23:53

Mela

Elena288

Ja sam imala zatvor par dana nakon sto sam krenula pit zeljezo- uzas… i uvela sam Magnezij 375
    U granulama i od tada svako jutro stolica redovna. Preporucujem !
    Cure pijete li jos uvijek vitamine?? Ja jesam Elevit …

Pijem i ja svaki dan zajedno sa magnezijem i namjeravla sam piti do zadnjeg mjeseca. Iako je Dalmatinka upravu, treba što manje hemije unositi. Mada se bojim da ne unosim dovoljno vitamina putem hrane, pa onda na ovaj način to nadomjestim.

Nemoj brinit da ce beba ostat zakinuta jer vitamine pijes radi sebe. Beba svakako uzme sta joj triba 😊
    Nemojte da vas strase ovi iz industrije da ne bi opala prodaja raznoraznih tableta 🤛

06. Studeni 2017. 23:54

Mela

vruć burek sa zeljem i kefir

Moze! 😂

neo
    07. Studeni 2017. 08:28

Jeste primjetile mozda da vam bebe stucaju? Ja jos nisam

url=https://lilypie.com]

dea32
    07. Studeni 2017. 08:38

Ja nemam problema za zatvorom, nisam imala ni u prvoj trudnoci. Pijem Mg direkt, imam jos 2 vrecice pa prestajem, s obzirom da ulazim u 37tt..
    Kod mene stuca zadnjih 2 tjedna, bas se cijeli trbuh ritmicno trese, fora je za osjetit i vidjeti. To je dobar znak, da su se pluca razvila i vjezba gutanje i disanje. Prvoj curki se nastavila i kad se rodila, prva 2 mj je non stop stucala, ali bi ju tada stavila dojiti jos malo i proslo bi..
    Vezano za vitamine, ja sam pila u pocetku Folnu kiselinu i nesto kratko vitamine za trudnice i prestala jer mi nisu odgovarali. 
    Kao sto Dalmatinka kaze, beba i u trudnoci i u dojenju uzme najbolje od nas, a mi smo onda u deficitu sa njima i zbog sebe ih pijemo. Iako sam ja vise za prirodni unos vitamina i minerala..

Mela
    07. Studeni 2017. 09:00

Nisam ni ja primijetila štucanje. U kojem tjednu se počinje osjećati, ili je i to individualno? 

07. Studeni 2017. 09:54

Ja nemam bas nekih problema sa zatvorom, ali evo neki dan sam imala pa sam popila one granule od sljive sto sam dobila sa centravitom i to mi pomogne. 
    I osjetim kad mi stuca lopuzica ☺️

dea32
    07. Studeni 2017. 09:55

Mela

Nisam ni ja primijetila štucanje. U kojem tjednu se počinje osjećati, ili je i to individualno?

Mislim da je to individualno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.