Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MamaTroje
    22. Listopad 2017. 06:23

Orangina

MamaTroje
    #i ja sam lidlic 👍
    Jel zgodni tip skuzio da gledas haha?

A je. Mislim da je navikao na poglede.

MamaTroje
    22. Listopad 2017. 06:27

Nina

Ps.jeste li i vi "poglupile"u trudnoci ?

Ulijenila sam. Juče ostavim tepsiju na krevetu, dođe suprug pita hoću što peći, ja reko ne. On se čudi da što nisam spremila odmah u rernu. Šutim i pravim se glupa, a zapravo mi se nije dalo saginjat. A i nisam imala vremena jer mi klinci ne daju disat. Čujem malog kako iz sobe tutnji na sve četiri ubrzano prema meni u kuhinji i onda se hvata za nogavicu i dreči, a treba raditi dorucak.

• Aymee
    22. Listopad 2017. 07:27

Dalmatinkaa

Nina

Jos jednom pozdrav drage cure…ma sjetila sam se da se uopce nisam predstavila..nego ja kao padobranac samo upala 😂😂malo sam se kasnije ukljucila nisam bila informirana koliko je dobro ovde na forumu 😉
    Nina iz Splita..termin 26.01.curica Laura prva beba 😍

Ps.jeste li i vi "poglupile"u trudnoci ?
    Ja od ponedjeljla ne radim hvala Bogu inace da sam nastavila radit otkaz bi dobila 🤣

Nema veze :D
    Javit cu ti dojmove iz Splitskog rodilista xD
    Nisan poglupila al san jedno vrime bila uzasno zaboravna.. Fala Bogu taj period je zavrsia haha

Da poglupila, pa em sam zaboravna, em mi fali rijeci pa u nedostatku pravih izmisljam svoje..  Al nema veze, vadim se na to da sam plava (olakotna okolnost na koju se cupam cijeli zivot kad nesto izvalim) i da sam uz to i trudna.... Citala sam i par clanaka o trudnickom mozgu pa vjerujem da nije mit.. 

Aymee

LittleOne
    22. Listopad 2017. 08:16

Neko je pitao za wish, ceka se tri tjedna. ImM jedno malo glupo pitanje.. S cim se pokriva beba? Kupila sam poplun i narucila jastuk za spavanje. Mislila sam kupit i vrecu. Stavim sve to na njega ili samo nesto? Bojim se da mu ne bude hladno iako imamo centralno. Kolika treba bit temp stana? 

LittleOne
    22. Listopad 2017. 08:40

E i sto se tice trudnickih stvari, ima super stvari na asosu a znaju bit i snizenja

• Frau_Mund6
    22. Listopad 2017. 09:08

MamaTroje

Htjela sam dati. Gledala sam Ana Rukavina letke, stranicu, mislila da činim značajnu stvar. Da, ovaj put neću letat za njima po hodnicima. Ne da mi se.

Ja sam iskreno mislila za nas uzeti ali kad sam vidjela cijenu malo me strecnulo... nisam se pripremila za to za sad... a osim toga ako mogu pomoci nekom, pomogla bi, zasto ne?!?! Jos ako je besplatno... ne razumijem da to nije uslo u redovno uzumanje stanica ;( 
    Meni je frendica poklonila neko maslinovo ulje sa ruzom i smiljem, s tim mazem trbuh, cice i ove kastucice na bokovima  😁 ljubavne rucke 🤣🤣🤣🤣
    Navlazim vodom i utrljam ulje 😊 za sad sam zadovoljna, ulje nahrani a voda daje vlaznost kozi, koja je isto bitna za rastezljivost 😊 voda pomocu ulja navodno ulazi u stanice koze... 
    Meni je ovo super kombinacija 😋
    Inace sam ponosni Lidlic!!!! Obozavam setat tam po sredini ducana i prebirat robicu i one detalje za kucu... oduvijek sam volila standove 😉 to mi budi taj neki isti osjecaj...  u lidlu su mi stvari kvalitetne, a cijene niske ;) i svaki put kad dodem sve je drugacije... di ces bolje 😍

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    22. Listopad 2017. 09:10

Sutra mi je pregled pa cu valjda znati koji tocno spol nosim... moja ginicka se ografila zadnji puta ;) a ormar jos nije spreman pa se be zurim niti s robicom

url=https://lilypie.com]

Pixii
    22. Listopad 2017. 09:14

Asos mi je predobar narucila sam 2 donja dijela trenerke i majice preko h&m online, nadam se da ce sve stici sutra ;) kod nas uopce nema trudnicke odjece, a do prvog ducana imam 100km pa mi je lakse sve narucivati online.
    Beba spava na ravnom, tako da ti jastuk ne treba do 2-3 godine. A za pokrivanje se preporucuju vrece za spavanje jer smanjuju rizik od SIDS-a, da si bebica slucajno ne stavi pokrivac preko lica kod spavanja.

Da li netko ima kolica Quinny zapp flex i kako ste zadovoljne? Trebaju nam manja jer ova koja sad imamo konstrukcija i kosara ne stanu zajedno u prtljaznik 😂

MamaTroje
    22. Listopad 2017. 09:25

LittleOne

Neko je pitao za wish, ceka se tri tjedna. ImM jedno malo glupo pitanje.. S cim se pokriva beba? Kupila sam poplun i narucila jastuk za spavanje. Mislila sam kupit i vrecu. Stavim sve to na njega ili samo nesto? Bojim se da mu ne bude hladno iako imamo centralno. Kolika treba bit temp stana?

U početku nemaju razvijenu svoju termoregulaciju pa trebaju ugl. bit stalno omotane. Mi smo držali u vreći za spavanje, omotanoj još jednom dekom. Štrample ili gege obavezno i kapica jer najviše topline izlazi na glavu. Opet, ne treba ni pretoplit. Kažu da su prsa najbolji indikator je li djetetu hladno ili ne. Razvit će ti se osjećaj s vremena.
    Ja sam prvu jednu noć u kolovozu, tad je imala dva mjeseca, zaboravila pokrit kad se temp naglo snizila za kojih deset stupnjeva, pa mi je kakala zeleno naredna tri dana. Iako inače ne vjerujem da viroze idu na hladnoću, ali mislim da je ovo tad bilo.

MamaTroje
    22. Listopad 2017. 09:36

Ja sam jučer tamo ubrala odličan avokado. Takav nisam već dugo našla ni u Sparu ni u Konzumu. Taman je bio zreo. Suzdržavala sam se da ga ne pojedem djeci.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.