Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LittleOne
    22. Listopad 2017. 19:50

TonkinaPrija

Pozdrav! Nakon sta sam vas spijunirala vise od 2 miseca odlucila sam se i ja ukljucit u raspravu. Hvala na svemu do sad, ni ne znate koliko ste pomoglePrva trudnoca (22t+3), cekam curicui jaaaako sam znatizeljna. Sve citam, pratim, zapisujem… Prije par dana sam bila na pregledu i u 5 tjedana sam dobila 5kg pa me opet salju na OGTT. Idem sutra ujutro. Vodim muza da ne sidim sama.

Mene zanima tko je tonka? :p

Orangina
    22. Listopad 2017. 21:03

LittleOne

Mene zanima tko je tonka? :p

Bas to 😁 
    Aaaaha ti si od Tonke prija! E pa dobrodosla! 😜😃 
    Nadam se da ce pregled dobro proci, i napisi kad ti je termin pa ce te nasa draga i vrijedna Mela dodati na listu ❤ 

• Bubamara86
    22. Listopad 2017. 21:15

Cure, je li normalno da se beba ne osjeti cijeli dan? Sad sam 23+6 - jucer sam je osjetila popodne, i to bas jako i nakon toga nista. Danas se tek mrvicu pomakla kad sam popila sok od narance. Nisam sigurna je li ovo vrijeme kada bi se beba vec morala svaki dan javit ili se tolerira da nekad bude i mirna? U pravilu je uvijek navecer zivahna, ali jucer i danas nista - da zovem sutra doktora ili da joj dam jos vremena? Pregled nam je za tjedan dana.

Orangina
    22. Listopad 2017. 21:23

Bubamara mozda nisi pila dovoljno tekucine. Jucer mi je bila mala panika jer bebu osjetim od jutra do navecer, pogotovo kad jedem i jucer me lupka tek oko 16h kad sam popila litru vode i jednu limunadu. 
    Probaj pojesti nesto slatko, popiti hladno, lezi na bok pa ce se javiti. Onda je sve ok ☺ 

Mozda je samo lazy day hehe

• Bubamara86
    22. Listopad 2017. 21:37

Hvala ti na savjetu, upravo isprobavam 😊 Stvarno me vec bila uhvatila uzasna panika, toliko da sam odjednom samo pocela plakati i jecati, hormoni valjda, muz me gledao kao da sam luda... Nadam se da ce upalit.. Jos jednom puno hvala 😘

LittleOne
    22. Listopad 2017. 21:47

Ja sam imala paniku takvu prije koji tjedan. Par dana je bio eeeekstra miran a cak mislim da ga jedan cijeli dan nisam osjetila. A onda je imao razdoblje partijanja tjedan dana  mislim da je sve to normalno. A i sad je dosta mala jos a ovisi i o polozaju. Mozda je okrenuta ledima prema van pa lupa po crijevima :D

• Bubamara86
    22. Listopad 2017. 21:54

Nadam se da i kod nas slijedi period partijanja nakon ovog mirnog razdoblja, puno mi je lakse kad je osjetim, onda znam da je ok pa se manje brinem... 😊 Ako ovako nastavim panicarit, mislim da cu do veljace i poroda bit totalno luda 🙈 

MamaTroje
    22. Listopad 2017. 21:54

Pa da, a vjerojatno se micala, ali je nisi osjetila.

• Bubamara86
    22. Listopad 2017. 21:59

Nadam se, mozda je jos mala (i je manja bebica u odnosu na tjedne) pa ima dovoljno mjesta... Hvala vam puno cure! 🤗🤗

Elena288
    22. Listopad 2017. 22:18

Bubamara mislim da se ne trebas brinuti... meni se takodjer u 24 tj desavalo da malca ne osjetim neko vrijeme... tek navecer i slicno. Moj savjet je da pojedes nesto dobro slatko, cokoladu ili popijes sladak sok! Kod mene uvijek to pali, uvijek se javi nakon cokolade  a s druge strane ako te strah i ako ti se slicno desavalo sutra otidji kod gin, bas te briga , imas se pravo umiriti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.