Cure, preko wisha sam jos ranije narucila trudnicke gacice i to jedne za probu i mogu reci da sam zadovoljna. Sada sam narucila jos dvoje i to ce mi biti za zimu super, kada izadjem na hladno. Inace nosim obicne kao i prije trudnoce.
Ono sto se treba paziti je velicina, ni slucajno naruciti velicinu po sebi vec broj ili dva vece i biti ce super.
Za malenu nista nisam narucivala jer sve moram vidjeti i dodirnuti 😁
Kupila sam za sada sitnice, par bodija, 2 kompletica, skarice, flasice, rucnike, platnene pelene… sljedece kupujem kolica.
Idete li vec na ctg? Mene su sada na pregledu i na to spojili, uzasno sam se uplasila jer sam morala ici opet no drugi dan je nalaz bio uredan. Dali je nornalno da idem tako rano? Citala sam da se prvi rade oko 35og tjedna, a ja sam sada usla u 28i. 🤔
Bas san jutros citala o tom jer meni gin nista ne spominje.. ugl naisla san na inf da se radi oko 37, 38tt ako nema nikakvih naznaka da je potrebno radit ranije. Al ako je uredu sve, vjeroj ti sad nece ponavljat bar do 35og tt
Cure, preko wisha sam jos ranije narucila trudnicke gacice i to jedne za probu i mogu reci da sam zadovoljna. Sada sam narucila jos dvoje i to ce mi biti za zimu super, kada izadjem na hladno. Inace nosim obicne kao i prije trudnoce.
Ono sto se treba paziti je velicina, ni slucajno naruciti velicinu po sebi vec broj ili dva vece i biti ce super.
Kupila sam za sada sitnice, par bodija, 2 kompletica, skarice, flasice, rucnike, platnene pelene… sljedece kupujem kolica.
Idete li vec na ctg? Mene su sada na pregledu i na to spojili, uzasno sam se uplasila jer sam morala ici opet no drugi dan je nalaz bio uredan. Dali je nornalno da idem tako rano? Citala sam da se prvi rade oko 35og tjedna, a ja sam sada usla u 28i. 🤔
Bas san jutros citala o tom jer meni gin nista ne spominje.. ugl naisla san na inf da se radi oko 37, 38tt ako nema nikakvih naznaka da je potrebno radit ranije. Al ako je uredu sve, vjeroj ti sad nece ponavljat bar do 35og
Iz tvojih usta u Bozije usi. 😊
Nisam ni ja to ocekivala jos neko vrijeme, a sada su mi dodali uz termine za pregled i ctg i po tome bi trebala ici svaki put nakon pregleda sve do poroda. Nije neka velika stvar no osoba sam koja vjeruje da ako nije prijeko potrebno da se neke stvari ni ne rade. Osjecam se glupo jer ispada da svi brinu vise nego ja. 😂
Htjela sam dati. Gledala sam Ana Rukavina letke, stranicu, mislila da činim značajnu stvar. Da, ovaj put neću letat za njima po hodnicima. Ne da mi se.
Ja sam iskreno mislila za nas uzeti ali kad sam vidjela cijenu malo me strecnulo… nisam se pripremila za to za sad… a osim toga ako mogu pomoci nekom, pomogla bi, zasto ne?!?! Jos ako je besplatno… ne razumijem da to nije uslo u redovno uzumanje stanica ;(
Meni je frendica poklonila neko maslinovo ulje sa ruzom i smiljem, s tim mazem trbuh, cice i ove kastucice na bokovima 😁 ljubavne rucke 🤣🤣🤣🤣
Navlazim vodom i utrljam ulje 😊 za sad sam zadovoljna, ulje nahrani a voda daje vlaznost kozi, koja je isto bitna za rastezljivost 😊 voda pomocu ulja navodno ulazi u stanice koze…
Meni je ovo super kombinacija 😋
Inace sam ponosni Lidlic!!!! Obozavam setat tam po sredini ducana i prebirat robicu i one detalje za kucu… oduvijek sam volila standove 😉 to mi budi taj neki isti osjecaj… u lidlu su mi stvari kvalitetne, a cijene niske ;) i svaki put kad dodem sve je drugacije… di ces bolje 😍
Ja mrzin Lidl zbog traljavih zena.. kad dodjen tamo pa vidin sve razbacano, izvadjeno iz kutija, ne mozes nac cijenu jer je proizvod bacen na drugu stranu itd smuci mi se..jos zadnja kolekcija i nije bas bila jeftina kao prethodne..a kad san tek vidila mame s kolicima koje su okupirale ducan i onda jos vadile iz kutija stvari, probavale dici i ako im ne pase samo bace nazad u onu kosaru.. Gadljivo…. steta sta bolje ne organiziraju taj dio i obavezno stave jednog djelatnika na odjel, mozda bi zene bile kulturnije :/
Hahaha meni je bas taj stil fora 😁 inace nisam za shoppinge, ide mi na zivce kad moram svaku stvar izvuci, pregledat i vratit... ovo mi je puno lezernije...
url=https://lilypie.com]
Takoder su rekli da se za uzimanje materijala pupkovina prekida odmah i da beba ne dobije svu krv koju bi trebala dobiti iz pupkovine i tu postoji mogucnost za manjak zeljeza prije navrsenih 6mj zivota..
Mojima su prekidali pupkovinu odmah ovako i onako, a za gestacijski i indukciju nisu ništa rekli kada sam predavala papire. Na tečajeve nisam išla.
Hmhmh, nis, imam plan otici ovaj tjedan na trudnicki pa cemo vidjeti kaj oni vele i raspitat cu se u zakladi pa cemo vidjet... ako ne steti meni i bebi i ako je vesplatno, potrudit cu se da to odrade...
Mela ;) thnx!! Sad sam malo neurozna... jedva cekam ❤
Radosna ;) mozda samo tvoj gin voli ranije poslan na neke preglede... a ti si vjerojatno mirna jer ne osjecas da je nesto lose i da trebas brinuti 😊 tome bas nista ne fali...
Meni jucer dragi veli kaj si narucila 5l rakije? I to sljivovice ;) kaj ce ti to... a ja nemam pojma ni kad ni kod koga, ni zasto 😂😂😂😂 a tko ce to popit? Hahaha pa ja necu cugat iducih bar god dana... 🤣🤣🤣🤣🤣 al nek se ima!!! Kad dodu gosti 🤣 toliko o trudnickoj gluposti
Takoder su rekli da se za uzimanje materijala pupkovina prekida odmah i da beba ne dobije svu krv koju bi trebala dobiti iz pupkovine i tu postoji mogucnost za manjak zeljeza prije navrsenih 6mj zivota..
Mojima su prekidali pupkovinu odmah ovako i onako, a za gestacijski i indukciju nisu ništa rekli kada sam predavala papire. Na tečajeve nisam išla.
Hmhmh, nis, imam plan otici ovaj tjedan na trudnicki pa cemo vidjeti kaj oni vele i raspitat cu se u zakladi pa cemo vidjet… ako ne steti meni i bebi i ako je vesplatno, potrudit cu se da to odrade…
Nama su tako rekli na Merkuru 2015.te. a sto se tice pupkovine, ja sam trazila da ju ostave da otpulsira. Medutim, dobila sam temperaturu u toku poroda i morali su uzeti uzorak krvi iz pupkovine da vide dal je beba pokupila kakvu bakteriju. A kako sam bila na vjezbama u rodilistu u sklopu faksa, vidjela sam da u 90% slucajeva cekaju da otpulsira pa ju onda rezu..
Mela prosla sam i ja kroz svrbez cica, meni je pomoglo maslinovo ulje 2 puta na dan. I stavljala sam one pamucne zastite za grudi u grudnjak preko dana.
@ Orangina,
Hvala na savjetu, sinoć sam namazala maslinovim uljem.
Nema na cemu, ne moze ti odmoci a nadam se pomoci ce ti kao i meni 😉
Radosna i meni se cini to rano za ctg ali valjda ti je doktorica oprezna, nemoj se brinuti, bolje da kontrolira nego da nista neznas
Mela prosla sam i ja kroz svrbez cica, meni je pomoglo maslinovo ulje 2 puta na dan. I stavljala sam one pamucne zastite za grudi u grudnjak preko dana.
@ Orangina,
Hvala na savjetu, sinoć sam namazala maslinovim uljem.
Nema na cemu, ne moze ti odmoci a nadam se pomoci ce ti kao i meni 😉
Radosna i meni se cini to rano za ctg ali valjda ti je doktorica oprezna, nemoj se brinuti, bolje da kontrolira nego da nista neznas
Istina, mozda je bolje ovako 😊
Vise se necu brinuti oko toga, bitno da je taj drugi nalaz bio uredan. Samo da tako i ostane 😆
Bas san jutros citala o tom jer meni gin nista ne spominje.. ugl naisla san na inf da se radi oko 37, 38tt ako nema nikakvih naznaka da je potrebno radit ranije. Al ako je uredu sve, vjeroj ti sad nece ponavljat bar do 35og
Iz tvojih usta u Bozije usi. 😊
Nisam ni ja to ocekivala jos neko vrijeme, a sada su mi dodali uz termine za pregled i ctg i po tome bi trebala ici svaki put nakon pregleda sve do poroda. Nije neka velika stvar no osoba sam koja vjeruje da ako nije prijeko potrebno da se neke stvari ni ne rade. Osjecam se glupo jer ispada da svi brinu vise nego ja. 😂
Ako radi samo preventive radi onda nemas brige ;)
Pozdrav! Nakon sta sam vas spijunirala vise od 2 miseca odlucila sam se i ja ukljucit u raspravu. Hvala na svemu do sad, ni ne znate koliko ste pomogle Prva trudnoca (22t+3), cekam curicu
i jaaaako sam znatizeljna. Sve citam, pratim, zapisujem... Prije par dana sam bila na pregledu i u 5 tjedana sam dobila 5kg pa me opet salju na OGTT. Idem sutra ujutro. Vodim muza da ne sidim sama.
Sortiraj odgovore
Najstariji