Jos jednom pozdrav drage cure...ma sjetila sam se da se uopce nisam predstavila..nego ja kao padobranac samo upala 😂😂malo sam se kasnije ukljucila nisam bila informirana koliko je dobro ovde na forumu 😉
Nina iz Splita..termin 26.01.curica Laura prva beba 😍
Ps.jeste li i vi "poglupile"u trudnoci ?
Ja od ponedjeljla ne radim hvala Bogu inace da sam nastavila radit otkaz bi dobila 🤣
Jos jednom pozdrav drage cure…ma sjetila sam se da se uopce nisam predstavila..nego ja kao padobranac samo upala 😂😂malo sam se kasnije ukljucila nisam bila informirana koliko je dobro ovde na forumu 😉
Ja od ponedjeljla ne radim hvala Bogu inace da sam nastavila radit otkaz bi dobila 🤣
Nema veze :D
Javit cu ti dojmove iz Splitskog rodilista xD
Nisan poglupila al san jedno vrime bila uzasno zaboravna.. Fala Bogu taj period je zavrsia haha
Ima li ga ko i kakvi su dojmovi?
Nestat ce :D
Ja san grozna po pitanju stvari za bebu.. ne zelin da mi iko ista kupuje jer ja zelin kupit sve sama po svom ukusu 🙈🙈🙊🙊
E hvala sad mi je lakse kad znam da ce nestati 😁
Kuzim to za ukus ali meni npr.robica nije bitna jer znam da to brzo prerastu a puno kosta kad se skupi.
Nama je problem sto sve mora biti neutralno jer neznamo spol tako da nam ne ginu bijela, siva, zuta boja? A sve slatke stvari budu roza ili plave....
Kolica zelim sama izabrati, drugo neznam bas sta je bitno.
Netko je pisao da narucuje sa Wisha/Geeka. Koliko se ceka dostava?
Jos jednom pozdrav drage cure…ma sjetila sam se da se uopce nisam predstavila..nego ja kao padobranac samo upala 😂😂malo sam se kasnije ukljucila nisam bila informirana koliko je dobro ovde na forumu 😉
Dobrosla Nina! Predobro je na forumu, pitanja, savjeti, iskustva.
Poglupila u trudnoci haha da, imam trudnicki mozak, zaboravljam stvari.
Nestat ce :D
Ja san grozna po pitanju stvari za bebu.. ne zelin da mi iko ista kupuje jer ja zelin kupit sve sama po svom ukusu 🙈🙈🙊🙊
E hvala sad mi je lakse kad znam da ce nestati 😁
Kuzim to za ukus ali meni npr.robica nije bitna jer znam da to brzo prerastu a puno kosta kad se skupi.
Nama je problem sto sve mora biti neutralno jer neznamo spol tako da nam ne ginu bijela, siva, zuta boja? A sve slatke stvari budu roza ili plave….
Kolica zelim sama izabrati, drugo neznam bas sta je bitno.
Netko je pisao da narucuje sa Wisha/Geeka. Koliko se ceka dostava?
Ajme ja obozavan kupovat robicu 😍😍😍😍
Ja cekan curicu i iman dosta neutralnih stvari.. siva/bez
Ne volin kad boja odjece definira spol bebe i to jos klasika roza/plava
Nakupovala san bas dosta robice i znan da cu je stalno minjat i gledat u svemu tome 😍😍 iako ne smatran da je to nuzno, istina je da je bespotrebni trosak.. al eto gust mi je, nmg protiv sebe xD
Ja osobno ne narucujem sa stranica jer su mi bitni materijali, a i ima dosta povoljnih stvari po ducanima pogotovo ako potrefite snizenja
Mela ja se mazem Gohnson’s baby uljem s aloe verom, nisam jos uvijek popucala🙈😁 al me ne brine to puno. Iako imam celulita ko u prici, nemam mnogo kg - 67 - dobila 7-8 dosada- al celulita ko u prici, gradjene su mi noge od celulita 😂 bljak😂
Ja sam isto slaba na baby robicu , posebno Zarinu. Iz Mostara sam nazalost nemamo h&m , Lidl - nista pa smo ograniceni dosta. Te stvari kupim kad odem u Zg ili St 😊
Ja sam mislila da su ovo suplje price... al ja se bas osjecam priglupo... cak bi prije rekla senilno... ne mogu se na prvu sjetiti nekih cestih naziva , imena, necega sto inace ZNAM, treba mi vremena.
Htjela sam dati. Gledala sam Ana Rukavina letke, stranicu, mislila da činim značajnu stvar. Da, ovaj put neću letat za njima po hodnicima. Ne da mi se.
Sortiraj odgovore
Najstariji