Ja mislim da nije pametno ici na bazene 🙁 moja kuma je dobila urea plasmu zbog bazena, ima i vecih opasnosti od gljivica.
Ja sam od frendice dobila 3 hlace trudnicke i samo njih nosim😂 imam jednu trenirku nju rijetko 🙈😂
Imam tonu robe a sad sam uvijek u istome ... i bas me briga 😁
Meni je gin zabranio bazene, pogotovo te tople. Kaze da je to raj za bakterije a ureoplazma il escherihia (kak se vec pise :D) mogu bit stvarno opasne u trudnoci
Curke kaj mislite o bazenim? Ide mi se u terme tuhelj malo brckati u topli bazen s masazom….a ne znam postoji li veca opasnost od one da dobijes gljivice?
Djelim mišljenje sa curkama, nikako bazen i kupanje u bazenu u trudnoći.
Ja sam uzela jedne tajice i farmerice,ostalo još uvijek moja odjeća. Sad cu za posao morati uzeti jedne crne hlače malo svečanije,a ostalo ću kombinirati sa tunikama i košuljama koje imam... Naravno dok nam budu mogle
Imam jedno pitanje, čime Vi mažete cice? Koliko god da ih mažem stalno osjetim svrbež.. Pupa mi je uredu i ne svrbi me toliko, ali od njih poludi..Sve sam probala, od kokosovog ulja, bademovo, babylove kremu i ulje iz dm-a, ali ništa ne pomaže :-(
Imam jedno pitanje, čime Vi mažete cice? Koliko god da ih mažem stalno osjetim svrbež.. Pupa mi je uredu i ne svrbi me toliko, ali od njih poludi..Sve sam probala, od kokosovog ulja, bademovo, babylove kremu i ulje iz dm-a, ali ništa ne pomaže :-(
A da probas pitat u apoteki?
Mene ne svrbi nista ali me zna oko pupka peci koza i onda kroz koji dan primjetim da mi je trbuh buknuo 😀😀😀
url=https://lilypie.com]
Sigurno i one rastu, obzirom da su manje
Imas pravo, mogla bi se posavjetovati
Pozdrav cure..trebala bi savjet...gdje kupiti hulahopke a da mi budu udobne?
Vec sam kupila trudnicke u calzedonije.. al su katastrofa broj L al me stiscu u nogama i padaju.
Hvala ❤
Mislim da je netko spominjao hm. Mozda u tezenisu? Mama nova? Dm, muller? Sad samo nabadam, pogledaj par stranica unazad, cure su pricale
Sortiraj odgovore
Najstariji