Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LittleOne
    21. Listopad 2017. 10:46

Imas na stranicama zaklade ana rukavina. Moras ispunit neke papire (imas ih na stranici) i to donijeti sa sobom u bolnicu. Ako doniras onda je besplatno, ako spremas za sebe onda je neka velika cifra, oko 10000kn tak nesto

neo
    21. Listopad 2017. 12:48

Ja sam danas isla u shoping i totalno sam razocarana. U Karlovcu nigdje nema trudnickih traperica. Nevjerovatno....
    A neda mi se samo zbog toga ici u Zagreb.
    I dalje sam osudena na trenirke 😢😢😢
    Mislim da ce mi se sada zamjerit da ih vise nikad necu nosit.

url=https://lilypie.com]

LittleOne
    21. Listopad 2017. 12:54

Tajice? :D ja njih furam, cak stanem u one od prije trudnoce. Gore tunika ili oversize kosulja/vesta i ajmo. Udobno a normalno izgleda, meni najlonke cak i one debele smetaju. Ugodnije su mi tajice 

LittleOne
    21. Listopad 2017. 12:56

Ali da, s nostalgijom gledam pun ormar kosulja i vestica u koje ne stanem i vrtim 5 istih ukrug 

• Mirjanos
    21. Listopad 2017. 13:23

neo

Ja sam danas isla u shoping i totalno sam razocarana. U Karlovcu nigdje nema trudnickih traperica. Nevjerovatno….

Joj Neo...u H&Mu sam si kupila trapke i super su.... 2 sam kupila i samo ih mjenjam, sive i crne...to mi je jedina opcija za posao. zaleti se do ZGa...ili ti ja posaljem busom pa probas ako ne valjaju vratis ...pa ja vratim u H&M....

MamaTroje
    21. Listopad 2017. 13:56

Frau_Mund6

Cure jel koja od vas zna sta je danas sa pohranom maticnih stanica? Ide li to automataki, trebam li negdje to traziti? Znan da se nekad to vozilo u slo, gdje danas to pohranjuju? Bas se ne prica o toma?!,!

Pokušala sam dva puta. Prvi put mi rekli da mi mora glavna sestra potpisati, koje nije bilo u noćnoj smjeni, ili takvo što.
    Drugi put su mi pri samom porodu rekli da posteljica ne zadovoljava. 

Uglavnom, proces ti je da dva-tri tjedna prije poroda tražiš papire koje ti onda trebaju potpisati. Papire nosiš sa sobom u rađaonu. Tamo im daš.

neo
    21. Listopad 2017. 13:56

Mirjanos

neo

Ja sam danas isla u shoping i totalno sam razocarana. U Karlovcu nigdje nema trudnickih traperica. Nevjerovatno….

Joj Neo…u H&Mu sam si kupila trapke i super su…. 2 sam kupila i samo ih mjenjam, sive i crne…to mi je jedina opcija za posao. zaleti se do ZGa…ili ti ja posaljem busom pa probas ako ne valjaju vratis …pa ja vratim u H&M….

Kod mene nema h&m. Ma budem pricekala jos koji dan pa cu vidit. Mozda se i zaletim u Zg.
    Ali ne mogu vjerovat da takko, c&a i mana i takve trgovine to nemaju. Kad sam pitala prodavacice su me pogledale kao da nikad nisu cule.

url=https://lilypie.com]

MamaTroje
    21. Listopad 2017. 13:57

Gdje vam je Pepco? Danas sam prolazila kod Superkonzuma u Radničkoj i tamo ga nisam vidjela.
    Otišla sam po čarapice u Lidl. Lidlić. 
    Zaposlili su silno zgodnog tipa. Stala sam i blenula ko krava. 

LittleOne
    21. Listopad 2017. 14:04

Ima u radničkoj, skroz na kraju tog kompleksa, desno od ulaza. I u buzin shoping centru

• Mirjanos
    21. Listopad 2017. 14:12

Curke kaj mislite o bazenim? Ide mi se u terme tuhelj malo brckati u topli bazen s masazom....a ne znam postoji li veca opasnost od one da dobijes gljivice?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.