Imam jedno pitanje, čime Vi mažete cice? Koliko god da ih mažem stalno osjetim svrbež.. Pupa mi je uredu i ne svrbi me toliko, ali od njih poludi..Sve sam probala, od kokosovog ulja, bademovo, babylove kremu i ulje iz dm-a, ali ništa ne pomaže :-(
Jesi li probala obicnu "plavu" Niveu? Ja ju obozavam i uvijek ju imam kuci uz medicinski vazelin kada koza vristi da je suha..
Aymee
Mislim da je netko spominjao hm. Mozda u tezenisu? Mama nova? Dm, muller? Sad samo nabadam, pogledaj par stranica unazad, cure su pricale
Hvalaa. ..malo cu pogledat stare postove posto sam.se tek ukljucila
Ja sam sad malo bolje pogledala trbuh u ogledalu i skuzila da mi nastaju strije pa kud prije, imam jos tri mjeseca... A mazem se :(
Ja sam sad malo bolje pogledala trbuh u ogledalu i skuzila da mi nastaju strijepa kud prije, imam jos tri mjeseca… A mazem se :(
I meni su.. nastale su odma na pocetku, sa strane... i tako je ostalo.. nadan se da nece bit novih...
Imam jedno pitanje, čime Vi mažete cice? Koliko god da ih mažem stalno osjetim svrbež.. Pupa mi je uredu i ne svrbi me toliko, ali od njih poludi..Sve sam probala, od kokosovog ulja, bademovo, babylove kremu i ulje iz dm-a, ali ništa ne pomaže :-(
Jesi li probala obicnu "plavu" Niveu? Ja ju obozavam i uvijek ju imam kuci uz medicinski vazelin kada koza vristi da je suha..
Probat ću, evo sad sam koristila Dove mlijeko za tijelo, i malo je lakše..
Kao i pupu, tako i njih mažem više puta dnevno da bi spriječila pucanje i dodatno isušivanje kože.
Cure jel koja od vas zna sta je danas sa pohranom maticnih stanica? Ide li to automataki, trebam li negdje to traziti? Znan da se nekad to vozilo u slo, gdje danas to pohranjuju? Bas se ne prica o toma?!,!
Pokušala sam dva puta. Prvi put mi rekli da mi mora glavna sestra potpisati, koje nije bilo u noćnoj smjeni, ili takvo što.
Drugi put su mi pri samom porodu rekli da posteljica ne zadovoljava.
Uglavnom, proces ti je da dva-tri tjedna prije poroda tražiš papire koje ti onda trebaju potpisati. Papire nosiš sa sobom u rađaonu. Tamo im daš.
Ovo bas i ne ulijeva nadu ;( pretpostavljam da sad neces niti provavati... kaj si htjela darovati ili za svoje potrebe?
url=https://lilypie.com]
MamaTroje
#i ja sam lidlic 👍
Jel zgodni tip skuzio da gledas haha?
Mirjanos meni je receno izbjegavati bazene, ici samo ako je cista voda i da nema puno ljudi. Nikako ne u toplice, terme gdje je topla voda. Neznam kolika je temp.ali nije dobro grijati trbuh.
Mela prosla sam i ja kroz svrbez cica, meni je pomoglo maslinovo ulje 2 puta na dan. I stavljala sam one pamucne zastite za grudi u grudnjak preko dana.
LittleOne zao mi je za strije, neke stvari ne mozemo izbjeci koliko se trudile..eto meni se jucer pojavila blijeda linea na sred trbuha 😲 Hoce li to nestati?
Blago se curama koje dobivaju stvari za sebe i bebu, ne morate bas sve kupovati
MamaTroje
#i ja sam lidlic 👍
Jel zgodni tip skuzio da gledas haha?
Mirjanos meni je receno izbjegavati bazene, ici samo ako je cista voda i da nema puno ljudi. Nikako ne u toplice, terme gdje je topla voda. Neznam kolika je temp.ali nije dobro grijati trbuh.
Mela prosla sam i ja kroz svrbez cica, meni je pomoglo maslinovo ulje 2 puta na dan. I stavljala sam one pamucne zastite za grudi u grudnjak preko dana.
LittleOne zao mi je za strije, neke stvari ne mozemo izbjeci koliko se trudile..eto meni se jucer pojavila blijeda linea na sred trbuha 😲 Hoce li to nestati?
Blago se curama koje dobivaju stvari za sebe i bebu, ne morate bas sve kupovati
Nestat ce :D
Ja san grozna po pitanju stvari za bebu.. ne zelin da mi iko ista kupuje jer ja zelin kupit sve sama po svom ukusu 🙈🙈🙊🙊
Ja bas ne volim kad dobijem stvari. Uzmem jer kao, sta cu kupovat ako imam. Ali mi nikad nije to to bas ono sta bi ja kupila a uzivam birat stvari za bebana tako da se molim da mi nitko nist ne nudi to ovo sta dobijem rabljeno. Kad je od dragog brat rekao da bi nam on kupio kinderbet koji zelimo, bez problema sam poslala link :p
Sortiraj odgovore
Najstariji