Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MamaTroje
    22. Listopad 2017. 09:36

Nešto mi ne radi citiranje. 

Marijana07
    22. Listopad 2017. 09:53

Slazem se sa tobom u vezi tih stranica..inace sam znala narucit tu i tamo neku glupost..ali za bebu nisam nista jer nekako nisam sigurna u te matrijale...ovo sto sam nakupovala od robice do sad je babycentar,bubamara,C&A,H&M..i par bodica u lidlu koji mi izgledaju super..
    A sto se tice poklona moji mene znaju da malo izmisljam oko stvari koje kupujem i imam odredeno sto zelim pa me pitaju😀😂😂..a ostali sta poklone ,poklone ...sto nam se svida super..sto ne ,ne. Necemo koristit.
    Bas sam gledala u bebin ormar i mislim da sam malo pretjerala sa kupovinom robice i da ni necemo sve uspjeti iznositi😀😀....a kad uvijek naletim na jos nesto sto mi je preslatko😀

Marijana07
    22. Listopad 2017. 09:54

Marijana07

Slazem se sa tobom u vezi tih stranica..inace sam znala narucit tu i tamo neku glupost..ali za bebu nisam nista jer nekako nisam sigurna u te matrijale…ovo sto sam nakupovala od robice do sad je babycentar,bubamara,C&A,H&M..i par bodica u lidlu koji mi izgledaju super..
    A sto se tice poklona moji mene znaju da malo izmisljam oko stvari koje kupujem i imam odredeno sto zelim pa me pitaju😀😂😂..a ostali sta poklone ,poklone …sto nam se svida super..sto ne ,ne. Necemo koristit.
    Bas sam gledala u bebin ormar i mislim da sam malo pretjerala sa kupovinom robice i da ni necemo sve uspjeti iznositi😀😀….a kad uvijek naletim na jos nesto sto mi je preslatko😀

Nadovezala sam se na Dalmatinkin post

dea32
    22. Listopad 2017. 10:19

Ja otkad sam trudna sam fakat poglupavila.. 
    Krivo izgovaram rijeci, ne mogu ih se nekad sjetiti, udaram se u sve pored cega prolazim, zaboravljam.. Muz me samo gleda i smije se, sta ce jadan, navikao vec..
    Ja sam preko wisha narucila za prvu curku zimsko odijelo za van sa uzorkom zirafe, jako toplo iako nije pretjerano debelo, punjeno onim umjetnim materijalom. Unutra je bila lagano obucena bez jaknice i kad bi ju znala skinuti bila bi topla. I super mi je bilo sto nitko u gradu nije imao takvo..
    Inace za kupnju stvari gledam da su pamucne i da mi se svidjaju, ne gledam koja je marka..
    Nama su na trudnickom tecaju govorili o pohrani maticnih stanica, sve je to u teoriji super. Ali mora se poklopiti niz sretnih detalja da bi uzorak bio dobar. Trudnoca bez dijabetesa, visokog tlaka, porod u terminu i prirodan, ne induciran. Bez temp na porodu ili ikakvih komplikacija.. Takoder su rekli da se za uzimanje materijala pupkovina prekida odmah i da beba ne dobije svu krv koju bi trebala dobiti iz pupkovine i tu postoji mogucnost za manjak zeljeza prije navrsenih 6mj zivota..

22. Listopad 2017. 10:19

Frau_Mund6

MamaTroje

Htjela sam dati. Gledala sam Ana Rukavina letke, stranicu, mislila da činim značajnu stvar. Da, ovaj put neću letat za njima po hodnicima. Ne da mi se.

Ja sam iskreno mislila za nas uzeti ali kad sam vidjela cijenu malo me strecnulo… nisam se pripremila za to za sad… a osim toga ako mogu pomoci nekom, pomogla bi, zasto ne?!?! Jos ako je besplatno… ne razumijem da to nije uslo u redovno uzumanje stanica ;(
    Meni je frendica poklonila neko maslinovo ulje sa ruzom i smiljem, s tim mazem trbuh, cice i ove kastucice na bokovima 😁 ljubavne rucke 🤣🤣🤣🤣
    Navlazim vodom i utrljam ulje 😊 za sad sam zadovoljna, ulje nahrani a voda daje vlaznost kozi, koja je isto bitna za rastezljivost 😊 voda pomocu ulja navodno ulazi u stanice koze…
    Meni je ovo super kombinacija 😋
    Inace sam ponosni Lidlic!!!! Obozavam setat tam po sredini ducana i prebirat robicu i one detalje za kucu… oduvijek sam volila standove 😉 to mi budi taj neki isti osjecaj… u lidlu su mi stvari kvalitetne, a cijene niske ;) i svaki put kad dodem sve je drugacije… di ces bolje 😍

Ja mrzin Lidl zbog traljavih zena.. kad dodjen tamo pa vidin sve razbacano, izvadjeno iz kutija, ne mozes nac cijenu jer je proizvod bacen na drugu stranu itd smuci mi se..jos zadnja kolekcija i nije bas bila jeftina kao prethodne..a kad san tek vidila mame s kolicima koje su okupirale ducan i onda jos vadile iz kutija stvari, probavale dici i ako im ne pase samo bace nazad u onu kosaru.. Gadljivo.... steta sta bolje ne organiziraju taj dio i obavezno stave jednog djelatnika na odjel, mozda bi zene bile kulturnije :/

dea32
    22. Listopad 2017. 10:27

LittleOne

Neko je pitao za wish, ceka se tri tjedna. ImM jedno malo glupo pitanje.. S cim se pokriva beba? Kupila sam poplun i narucila jastuk za spavanje. Mislila sam kupit i vrecu. Stavim sve to na njega ili samo nesto? Bojim se da mu ne bude hladno iako imamo centralno. Kolika treba bit temp stana?

U sobi za spavanje ne bi trebalo biti toplije od 22-25 stupnjeva u pocetku, kasnije 18-20 stupnjeva.. Tako da mislim da je dovoljna vreca za spavanje, bodi dugih rukava i neke lagane hlace. Kapu nisam nikad djetetu stavljala u stanu. Jastuk ne prije 2 god, iako moja mala ni sad ne zeli jastuk, osim kad se uvalja k nama u krevet pa legne na nas jastuk..

22. Listopad 2017. 10:28

Marijana07

Slazem se sa tobom u vezi tih stranica..inace sam znala narucit tu i tamo neku glupost..ali za bebu nisam nista jer nekako nisam sigurna u te matrijale…ovo sto sam nakupovala od robice do sad je babycentar,bubamara,C&A,H&M..i par bodica u lidlu koji mi izgledaju super..
    A sto se tice poklona moji mene znaju da malo izmisljam oko stvari koje kupujem i imam odredeno sto zelim pa me pitaju😀😂😂..a ostali sta poklone ,poklone …sto nam se svida super..sto ne ,ne. Necemo koristit.
    Bas sam gledala u bebin ormar i mislim da sam malo pretjerala sa kupovinom robice i da ni necemo sve uspjeti iznositi😀😀….a kad uvijek naletim na jos nesto sto mi je preslatko😀

Skuzila san da je za mene haha xD
    Ma ja san isto pretjerala al nije mi zaj jer sve mi je savrseno 😍😍
    Inace ja san stvarno svagdi kupovala.. Bubamara, C&A (imaju super bio cotton stvari), H&M, Zara, Gap, Ovs, imam par stvari iz Lidla (zadnja kolekcija je isto bila bio cotton.. njihove tetra pelene su odlicne)
    Realno, najjeftinije prodjen u H&M, a stvari su im stvarno super

MamaTroje
    22. Listopad 2017. 10:36

dea32

Takoder su rekli da se za uzimanje materijala pupkovina prekida odmah i da beba ne dobije svu krv koju bi trebala dobiti iz pupkovine i tu postoji mogucnost za manjak zeljeza prije navrsenih 6mj zivota..

Mojima su prekidali pupkovinu odmah ovako i onako, a za gestacijski i indukciju nisu ništa rekli kada sam predavala papire. Na tečajeve nisam išla. 

Pixii
    22. Listopad 2017. 10:55

Sto se tice doniranja maticnih stanica kod nas u bolnici su rekli da moze samo ako si sami organiziramo prijevoz prikupljenog materijala jer hzzo vise ne placa prijevoz pa onda oni to u principu ni ne rade nego samo ako netko bas zeli i sve sam organizira.

Mela
    22. Listopad 2017. 11:07

Nina

Jos jednom pozdrav drage cure…ma sjetila sam se da se uopce nisam predstavila..nego ja kao padobranac samo upala 😂😂malo sam se kasnije ukljucila nisam bila informirana koliko je dobro ovde na forumu 😉
    Nina iz Splita..termin 26.01.curica Laura prva beba 😍

Ps.jeste li i vi "poglupile"u trudnoci ?
    Ja od ponedjeljla ne radim hvala Bogu inace da sam nastavila radit otkaz bi dobila 🤣

Pozdrav Nina,
    Dobrodošla Nina, drago nam je da si s nama 

Prije sam se osjećala zaboravno, i na poslu sam znala doći u situaciju da na najlakše pitanje ne znam odgovoriti..Pa sam se vadila na sve načine.. Sada sam primjetila da sam u saobraćaju strašno nervozna i ako mi neko nešto kaže ili neće da se pomakne odmah se svađam i govorim ružne stvari, što zaista prije nisam radila..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.