Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    22. Listopad 2017. 11:09

Dalmatinkaa

Ima li ga ko i kakvi su dojmovi?

Imala je moja sestra i nije bila zadovoljna, uzela je na kraju obični. Čula sam dosta cura da preporučuju obični

Mela
    22. Listopad 2017. 11:11

Elena288

Mela ja se mazem Gohnson’s baby uljem s aloe verom, nisam jos uvijek popucala🙈😁 al me ne brine to puno. Iako imam celulita ko u prici, nemam mnogo kg - 67 - dobila 7-8 dosada- al celulita ko u prici, gradjene su mi noge od celulita 😂 bljak😂

Ja sam isto slaba na baby robicu , posebno Zarinu. Iz Mostara sam nazalost nemamo h&m , Lidl - nista pa smo ograniceni dosta. Te stvari kupim kad odem u Zg ili St 😊

Mazala sam s običnim Johnson's baby uljem i nije mi nešto baš pomoglo. Od sinoć sma uključila maslinovo ulje, pa budemo vidjeli rezultate.. Hvala ti 

Mela
    22. Listopad 2017. 11:13

Orangina

Mela prosla sam i ja kroz svrbez cica, meni je pomoglo maslinovo ulje 2 puta na dan. I stavljala sam one pamucne zastite za grudi u grudnjak preko dana.

@ Orangina,
    Hvala na savjetu, sinoć sam namazala maslinovim uljem.

Radosna055
    22. Listopad 2017. 11:28

Cure, preko wisha sam jos ranije narucila trudnicke gacice i to jedne za probu i mogu reci da sam zadovoljna. Sada sam narucila jos dvoje i to ce mi biti za zimu super, kada izadjem na hladno. Inace nosim obicne kao i prije trudnoce.
    Ono sto se treba paziti je velicina, ni slucajno naruciti velicinu po sebi vec broj ili dva vece i biti ce super. 
    Za malenu nista nisam narucivala jer sve moram vidjeti i dodirnuti 😁
    Kupila sam za sada sitnice, par bodija, 2 kompletica, skarice, flasice, rucnike, platnene pelene... sljedece kupujem kolica.
    Idete li vec na ctg? Mene su sada na pregledu i na to spojili, uzasno sam se uplasila jer sam morala ici opet no drugi dan je nalaz bio uredan. Dali je nornalno da idem tako rano? Citala sam da se prvi rade oko 35og tjedna,  a ja sam sada usla u 28i. 🤔

IvaAvi
    22. Listopad 2017. 11:33

Mela

Nadam se da je sad uredu

Hvala 😘

Mela
    22. Listopad 2017. 11:38

Frau_Mund6

MamaTroje

Htjela sam dati. Gledala sam Ana Rukavina letke, stranicu, mislila da činim značajnu stvar. Da, ovaj put neću letat za njima po hodnicima. Ne da mi se.

Ja sam iskreno mislila za nas uzeti ali kad sam vidjela cijenu malo me strecnulo… nisam se pripremila za to za sad… a osim toga ako mogu pomoci nekom, pomogla bi, zasto ne?!?! Jos ako je besplatno… ne razumijem da to nije uslo u redovno uzumanje stanica ;(
    Meni je frendica poklonila neko maslinovo ulje sa ruzom i smiljem, s tim mazem trbuh, cice i ove kastucice na bokovima 😁 ljubavne rucke 🤣🤣🤣🤣
    Navlazim vodom i utrljam ulje 😊 za sad sam zadovoljna, ulje nahrani a voda daje vlaznost kozi, koja je isto bitna za rastezljivost 😊 voda pomocu ulja navodno ulazi u stanice koze…
    Meni je ovo super kombinacija 😋
    Inace sam ponosni Lidlic!!!! Obozavam setat tam po sredini ducana i prebirat robicu i one detalje za kucu… oduvijek sam volila standove 😉 to mi budi taj neki isti osjecaj… u lidlu su mi stvari kvalitetne, a cijene niske ;) i svaki put kad dodem sve je drugacije… di ces bolje 😍

Hvala Frau_Mund :-) Napisala sam već ranije, uključila sam maslinovo. Koristila sam ga i na početku trudnoće i nije me ništa svrbilo i onda pređem na druge preparate i totalno zaboravim na njega.. Trudnički sindrom zaboravljanja 

Mela
    22. Listopad 2017. 11:41

Dea32– dječak – 04.12.2017
    Ninaleonita86– curica – 06.12.2017
    Elena 288- dječak - 25.12.2017
    IvaAvi - dječak . 30.12.2017
    Dalmatinka– curica – 31.12.2017.
    Dazi- curica – 07.01.2018
    Marijana07- dječak - 09.01.2018.
    Balda– curica – 11.01.2018
    Aymee- dječak - 12.01.2018
    Radosna055– curica – 15.01.2018
    Neo– dječak –17.01.2018
    Orangina– 17.01.2018.
    Mlada mama– dječak – 26.01. 2018
    Nina - curica - 26.01.2018 
    Teddy Bear– curica – 30.01.2018
    LittleOne- dječak – 17.01.2018
    Hip_Hopsica- curica - 01.02.2017
    MamaTroje- curica - 03.02.2018
    Mela- curica - 06.02.2018.
    Pixii– curica- 09.02.2018
    Bubamara86– curica - 12.02.2018.
    Mirjanos- curica - 08.03.2018.
    Frau_Mund6– curica – 09.03.2018
    Sandra- curica - 13.03.2018.

Mela
    22. Listopad 2017. 11:43

Frau_Mund6

Sutra mi je pregled pa cu valjda znati koji tocno spol nosim… moja ginicka se ografila zadnji puta ;) a ormar jos nije spreman pa se be zurim niti s robicom

Kod mene na spisku curica, možda nas sutra iznenadi dječak Frau_Mund 6 
    Sretno na pregledu 

Mela
    22. Listopad 2017. 11:56

Radosna055

Cure, preko wisha sam jos ranije narucila trudnicke gacice i to jedne za probu i mogu reci da sam zadovoljna. Sada sam narucila jos dvoje i to ce mi biti za zimu super, kada izadjem na hladno. Inace nosim obicne kao i prije trudnoce.
    Ono sto se treba paziti je velicina, ni slucajno naruciti velicinu po sebi vec broj ili dva vece i biti ce super.
    Kupila sam za sada sitnice, par bodija, 2 kompletica, skarice, flasice, rucnike, platnene pelene… sljedece kupujem kolica.
    Idete li vec na ctg? Mene su sada na pregledu i na to spojili, uzasno sam se uplasila jer sam morala ici opet no drugi dan je nalaz bio uredan. Dali je nornalno da idem tako rano? Citala sam da se prvi rade oko 35og tjedna, a ja sam sada usla u 28i. 🤔

Iskreno prvi put čujem da je neko tako rano radio ctg. Koliko sam upućena svi preporučuju da se ctg počinje raditi od 35-tog tjedna. Ipak oni su stručnjaci i bolje znaju od nas. Jesi možda pitala zašto sada ctg?

Radosna055
    22. Listopad 2017. 12:05

Mela

Radosna055

Kupila sam za sada sitnice, par bodija, 2 kompletica, skarice, flasice, rucnike, platnene pelene… sljedece kupujem kolica.
    Idete li vec na ctg? Mene su sada na pregledu i na to spojili, uzasno sam se uplasila jer sam morala ici opet no drugi dan je nalaz bio uredan. Dali je nornalno da idem tako rano? Citala sam da se prvi rade oko 35og tjedna, a ja sam sada usla u 28i. 🤔

Iskreno prvi put čujem da je neko tako rano radio ctg. Koliko sam upućena svi preporučuju da se ctg počinje raditi od 35-tog tjedna. Ipak oni su stručnjaci i bolje znaju od nas. Jesi možda pitala zašto sada ctg?

Zato vas i pitam jer sam citala da se radi puno kasnije i jedna prijateljica koja je imala potrskoca sa zatrudnjivanjem i malo kompliciranije trudnoce je isla kasnije na ctg-oko 30og tjedna. Doktoricu sam pitala i ona kaze da je mjera predstroznosti, da joj vjerujem. Ponekad se ctg radi ranije zbog dijabetesa, negativnog  rh faktora i sl. A ja nemam nista od toga. Razumijem da mi se mjere protoci na svakom pregledu jer na to moramo paziti zbog mog stanja no trudnoca tece uredno, imam klasicne tegobe i zapravo sam fit. Radila sam do nedavno i to su me sef i sefica molili da idem kuci jer je fizicki posao i boje se za mene, a ja sam htjela jos raditi. Puno mi je upitnika iznad glave 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.