Ah da, poznat osjecaj...po vrucinama pogotovo. Gledaj da obavezno doruckujes kad se probudis. Drz se 😘
Bas mi je zao da se tak patite i sa bolovima i sa tlakom :(
url=https://lilypie.com]
Ah da, poznat osjecaj…po vrucinama pogotovo. Gledaj da obavezno doruckujes kad se probudis. Drz se 😘
I ti isto, bit ce to ok,
Aymee
Dea32– dječak – 04.12.2017Ninaleonita86– curica – 06.12.2017
Elena 288 - dječak - 25.12.2017
Dalmatinka– curica – 31.12.2017.
Dazi- curica – 07.01.2018
Marijana07- 09.01.2018.
Balda– curica – 11.01.2018
Aymee- dječak - 12.01.2018
Radosna055– curica – 15.01.2018
Neo– dječak –17.01.2018
Orangina– 17.01.2018.
Mlada mama– dječak – 26.01. 2018Teddy Bear– curica – 30.01.2018
LittleOne- dječak – 17.01.2018
Hip_Hopsica- curica - 01.02.2017
MamaTroje- curica - 03.02.2018
Mela- curica - 06.02.2018.
Pixii– curica- 09.02.2018
Bubamara86– curica - 12.02.2018.
Mirjanos- curica - 08.03.2018.
Frau_Mund6– curica – 09.03.2018
Sandra- curica - 13.03.2018.
Ja sam izbačena 😞 30.12.2017. dječak
Ovo je nase vrijeme i mamo pravo na njega ;) osim toga ako se zaj onak da si pogorsate stanje onda budu morali preuzet obaveze… i brigu o djetetu i sl, zato knjigu u ruke, kavicu i na sunceko da dobijete boju ;) nista se nece dogodit u ovih par mjeseci…
Mama Troje objavi muzu da te ne zaj.. sad moras biti u miru :D
Ja sam brutalna pa mu kažem da će vidjet kad bude samohrani otac.
Hahaha daa i to je opcija ;)
I mene muci zgaravica sta god da pojedem i popijem… sad si pomazem s dumbirom koji pomogne neko vrijeme al se ponovno vrati cim se sagnem ;( bas gadno…
I mene zgaravica ubija..sta god pojedem,popijem...uzas...jedino mi soda bikarbona pomaze..
Cure, znate li gdje u "obicnim" ducanima ima hulahopki za trudnice? Vidjela u DM-u ali samo 20 DEN-a a ja bi 40, 60..
H&M Arena centar
A nije mi usput..Tocnije, nisam iz Zg i okolice pa mi se ne isplati samo po njih ici..
Hvala ti draga svejedno,
A Bipi? pogledaj tamo...znam da imaju za trudnice ali nisam sigurna koliko dena
Vec sam pisala o tome, ali meni fakat samo sirova riza pomogne za zgaravicu.. Mineralna pomogne trenutno a onda u kratkom roku pocne opet i imam osjecaj da je tad jos jaca.
Sreca sto nemam sad problema sa tlakom, ali sam imala problema u prvoj trudnoci. S obzirom da sam tad rodila sredinom 7 mj, a od 33tt sam tad isla u Petrovu na preglede, bilo mi je koma.. Od Maksimira do Petrove (3 tram stanice) sam znala popiti 1l vode i oznojiti se kao da trcim maraton koliko mi je znalo biti slabo. Da ne pricam o tome kako nikad nisam sjela u tramvaju..
Cure, zao mi je zbog vasih bolova u ledima..
Svi kazu neka niskog bolje nego da je visok. Istina je to, visok moze biti dobro opasan u trudnoci... ali i nizak je naporan, vrtoglavica nesvjestice... ja uvijek nosim sa sobom vodu i bombone sa glukozom - za nedajBoze 😁 joooj i kad kazu blazeno stanje! Hvala Bogu na trudnoci al i jedva cekam kad ce zavrsiti 😊
Ovo je nase vrijeme i mamo pravo na njega ;) osim toga ako se zaj onak da si pogorsate stanje onda budu morali preuzet obaveze… i brigu o djetetu i sl, zato knjigu u ruke, kavicu i na sunceko da dobijete boju ;) nista se nece dogodit u ovih par mjeseci…
Mama Troje objavi muzu da te ne zaj.. sad moras biti u miru :D
Ja sam brutalna pa mu kažem da će vidjet kad bude samohrani otac.
Hahaha daa i to je opcija ;)
I mene muci zgaravica sta god da pojedem i popijem… sad si pomazem s dumbirom koji pomogne neko vrijeme al se ponovno vrati cim se sagnem ;( bas gadno…
I mene zgaravica ubija..sta god pojedem,popijem…uzas…jedino mi soda bikarbona pomaze..
Ja sam negdje polovila da se soda bas ne preporuca u trudnoci ;( i meni je prije pomagala...
url=https://lilypie.com]
Dalmatinkata bol u simfizi je zbog trudnoce? I to ce proci nakon poroda?
Da.. tribalo bi proc... ima slucajeva u kojima simfiza nakon poroda uzrokuje privremenu invalidnost.. sve je moguce nije simfiza za zezanje..al ne triba ni dizat paniku bit ce to sve dobro :D
Sortiraj odgovore
Najstariji