Cure, znate li gdje u "obicnim" ducanima ima hulahopki za trudnice? Vidjela u DM-u ali samo 20 DEN-a a ja bi 40, 60..
H&M Arena centar
A nije mi usput.. Tocnije, nisam iz Zg i okolice pa mi se ne isplati samo po njih ici..
Hvala ti draga svejedno,
Aymee
Dobrodosle Hip_Hopsica i Elena! Jos "malo" pa cemo pisati koliko nam bebe spavaju, jedu, kake, zezaju mame... 😜
Orangina hvala i jedva cekam 😻😻
I meni zanimaju hulahopke za trudnice a nisam iz Zg 🙁
Mirjanos Menton je predivan! Ljeti ima previse ljudi, dodu i talijani.
Cure koje se borite sa isijasom bas mi je zao, za sad nemam takvih problema ali znaju me kriza ostro zaboliti. Jos mi je posteljica iza pa neznam kako je to povezano ali cim sam par minuta na ledima sva se ukocim i boli. Valjda pritisce kakvu venu/zivac.
Na zadnjem pregledu smo pricali o planu poroda i zbog moje skolioze, astme i niskog tlaka ne preporucaju epiduralnu jer ona jos vise snizava tlak pa neke zene zaspe pa ih se mora treskati da gurnu bebu...
MamaTroje zao mi je zbog supruga, bas ne kuzi da moze biti sretan. Pazi na sebe i bebu a on mora skuzit kako-tako.
Elena, mislim da bi ih možda moglo biti u Bipi ili Mulleru (istrazim pa javim).
Orangina i ostale "kicmasice" zao mi je sto i vi prolazite te bolove. Meni skolioza i lordoza ne izazivaju takve lude bolove ali išijas me izluđuje (nekad su me na poslu zvali i Herr Flick zbog sepanja).
Orangina, koliki ti je tlak? Meni na zadnjem pregledu 90/60 a max u trudnoci mi je bio 100/70.. Inace, kad nisam trudna 110/70 u iznimnim situacijama..
Aymee
Cure, znate li gdje u "obicnim" ducanima ima hulahopki za trudnice? Vidjela u DM-u ali samo 20 DEN-a a ja bi 40, 60..
H&M Arena centar
A nije mi usput..Tocnije, nisam iz Zg i okolice pa mi se ne isplati samo po njih ici..
Hvala ti draga svejedno,
Ajde ovako...kada cu ici u Arena centar ja ti kupim pa posaljem....javim ti se kada cu ici i sto cu naci..znaci trebaju ti crne hulahpke 40, 60 dena?
Orangina hvala i jedva cekam 😻😻
I meni zanimaju hulahopke za trudnice a nisam iz Zg 🙁
Elena i tebi se javim kada cu ici u Arenu
Aymee 90/60 a zabiljezeno je i 80/55 pa i nize sad u trudnoci. Navlacila sam one kompresijske carape ujutro i po najvecim vrucinama, jela dosta slanog, cijedila limune, pila zeleni caj, samo da mi ne dodu vrtoglavice a najgore kad negdje cekam u redu, zato sto se ne micem dode mi crnina, znoj pa se srusim. Tako je bilo na pocetku trudnoce.
Sad je bolje jer izbjegavam takve situacije i uvijek moram imati nesto za gricnuti slano/slatko uz puno tekucine.
H&M Arena centar
A nije mi usput..Tocnije, nisam iz Zg i okolice pa mi se ne isplati samo po njih ici..
Hvala ti draga svejedno,
Ajde ovako…kada cu ici u Arena centar ja ti kupim pa posaljem….javim ti se kada cu ici i sto cu naci..znaci trebaju ti crne hulahpke 40, 60 dena?
Joj draga, ma daj, pogledat cu ja zasad u Bipi i Mulleru to mi je sve na ukupno 30 min pjeske a autom 5,5 min tako da ne brines. Ako ne nadjem, javit cu se pa se dogovorimo.. :-)
Aymee
Aymee 90/60 a zabiljezeno je i 80/55 pa i nize sad u trudnoci. Navlacila sam one kompresijske carape ujutro i po najvecim vrucinama, jela dosta slanog, cijedila limune, pila zeleni caj, samo da mi ne dodu vrtoglavice a najgore kad negdje cekam u redu, zato sto se ne micem dode mi crnina, znoj pa se srusim. Tako je bilo na pocetku trudnoce.
Sad je bolje jer izbjegavam takve situacije i uvijek moram imati nesto za gricnuti slano/slatko uz puno tekucine.
Ja imam osjecaj da mi nista ne pomaze za "dizanje" tlaka.. Osim gaziranoga.. Ja isto uvijek nosim nesto za pojesti i popiti gdjegod da krenem.. Mene uz crninu oblije i hladan znoj pa problijedim, pozutim itd..
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji