Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gitta
    03. Lipanj 2017. 20:48

Meni je ginićka propisala magnezij u 33. tjednu jer sam imala kontrakcije, pa da mi smiri to malo da se ne bi porodila ranije...

Jana78
    04. Lipanj 2017. 00:58

Hehehe Dalmatinka totalno te kužim tako i ja, svako pisanje promatranje, iako meni evo vec tjedan dana, zelenkasti iscjedak na gaćicama obavezno... a i vec me par dana malo svrbi dolje, malo me strah, ne znam sto to znaci, nisam valjda nesto pobrala..
    Trbuh stalno osjetim, donji dio, onako laganu bol kao pred M ali puuuuno lakšu, tek toliko da kužim da se nesto zbiva 😊
    donji dio leda osjetim povremeno..

Jana78
    04. Lipanj 2017. 01:04

Gitta-Heheh jel vjeruješ da sam i ja o tome razmišljala.. jos je kod mene genetika na toj strani.. tata je blizanac i jos ima sestru i brata blizance..

Gitta
    04. Lipanj 2017. 10:56

Jana da nemaš neku bakterijsku upalu? Ja da sam umjesto tebe odmah bih ginekologu, nije to za igrat se, a i mm ima tetku i ujku blizance..😊😊 moja tetka je rodila trojke

04. Lipanj 2017. 11:59

Jana78

Hehehe Dalmatinka totalno te kužim tako i ja, svako pisanje promatranje, iako meni evo vec tjedan dana, zelenkasti iscjedak na gaćicama obavezno… a i vec me par dana malo svrbi dolje, malo me strah, ne znam sto to znaci, nisam valjda nesto pobrala..
    Trbuh stalno osjetim, donji dio, onako laganu bol kao pred M ali puuuuno lakšu, tek toliko da kužim da se nesto zbiva 😊
    donji dio leda osjetim povremeno..

Dobro je znat da nisan jedina haha 😂

Mozda imas kakve gljivice il upalu? Neman pojma nisan imala nikakvih iscjedaka ni svrba al na tvom bi mistu zvala gin da vidin sta je... 

P.s. meni je mama rodila blizance 😊

04. Lipanj 2017. 12:30

Ja ocito imam najmanje problema tu 😂😂 kuc kuc o drvo hahaha 
    Trbuh nadut, malo umorna cijeli dan, piskenje svakih pola sata, malo gladnija nego inace 😂
    Nadam se samo da nece bit mucnina! I jedva cekam utorak i prvi pregled 🎉🎉

04. Lipanj 2017. 12:47

Allegra

Ja ocito imam najmanje problema tu 😂😂 kuc kuc o drvo hahaha
    Trbuh nadut, malo umorna cijeli dan, piskenje svakih pola sata, malo gladnija nego inace 😂
    Nadam se samo da nece bit mucnina! I jedva cekam utorak i prvi pregled 🎉🎉

Koji si tjedan

Jana78
    04. Lipanj 2017. 13:34

Ma sutra ju ja zovem odmah, iako evo danas kao da se smirilo.. 
    juhu blizanaca po svuda! Mi bi htjeli troje, pa nebi bilo loše da dva odjednom 😀

04. Lipanj 2017. 15:17

Jana78

Ma sutra ju ja zovem odmah, iako evo danas kao da se smirilo..
    juhu blizanaca po svuda! Mi bi htjeli troje, pa nebi bilo loše da dva odjednom 😀

Ja san uvik tila rodit dvoje i jedno posvojit al bit ce kako Bog da :) nije lako imat blizance.. kad se samo sitin svoje matere... gladan jedan, gladan drugi...jednu sisu jednom, jednu drugom..uspava jednog pa drugog..jedan spava drugi se probudi, pa probudi i prvog... pa daj jest jednom, drugom...zezaju nece da jedu, pa se bori s njima... koma ziva...ja osobno ne bi tila blizance xD a da ne prican o troskovima.. sve duplo...najgore posli kad krenu u skolu, pa knjige, ekskurzije.. show...

04. Lipanj 2017. 19:03

Evo sutra ulazim u 6.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.