Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gitta
    03. Lipanj 2017. 16:57

Potajno ne mislim da bi ih skrivala 😂😂😂 nego to mi je potajna želja 😊😊

03. Lipanj 2017. 17:22

Trudnice drage jel vas bolu leđa? Mene vec dva dana razaraju bolovi ....

03. Lipanj 2017. 17:30

Dalmatinka mene bole i leda i kukovi. Ako ne popijem magnezij, onda imam osjecaj da mi ruke i noge nisu moje nego su strana tijela.

Ne sjecam se da su mi u prvoj trudnoci noge ikad natekle,a sad sanjam masazu

03. Lipanj 2017. 17:34

Pantelija

Dalmatinka mene bole i leda i kukovi. Ako ne popijem magnezij, onda imam osjecaj da mi ruke i noge nisu moje nego su strana tijela.

Ne sjecam se da su mi u prvoj trudnoci noge ikad natekle,a sad sanjam masazu

Ne virujen da magnezij ima veze s tim..magnezij je za grceve..  a i pijen donat mg tako da ne virujen da je to.. jel te boli u donjem dijelu? Ja o masazi ni ne sanjan jer znan da je necu dobit hahah 😂

Gitta
    03. Lipanj 2017. 18:00

Mene ukliješti u križima pa prema nogama, doslovno da jedva hodam 😒😒 ja samo govorim, to su slatke muke 😂😂

03. Lipanj 2017. 18:03

Da, boli me donji dio leda. A ruke i noge trnu. Onako kao lagani grcevi. 

Ionako se ne smijes masirati ni trljati po trbuhu jer to izaziva trudove 😣

Mrs. Bešić
    03. Lipanj 2017. 18:16

Joj mene evo već dva dana boli lijeva noga, od guzice pa dole do koljena, ne znam dal je vezano za trudnoću il nešto drugo, nije to neka bol jaka al baš osjetim da me kost boli 

03. Lipanj 2017. 19:32

Sad kad vidin vase muke ja san jos dobro...ne trni mi nista niti iman grceva..al teze hodan radi boli u ledjima :/ kakva je situacija sa stomakom i plinovima? Moj stomak raste ka lud ...znan da je to najvise radi maternice i plinova u crijevima koji stvaraju nadutost....nez kako da ih izbacin da bar malo "izdusin" haha...

03. Lipanj 2017. 20:30

Meni od magnezija proradi probava 😀 Lijek za sve. Salim se. Ma meni je prosla trudnoca bila uzasna, u ovoj jos ne povracam pa sam sva sretna, ali umirem od straha na svaku bol i grc u trbuhu da nijr slucajno trud

03. Lipanj 2017. 20:43

Pantelija

Meni od magnezija proradi probava 😀 Lijek za sve. Salim se. Ma meni je prosla trudnoca bila uzasna, u ovoj jos ne povracam pa sam sva sretna, ali umirem od straha na svaku bol i grc u trbuhu da nijr slucajno trud

Ne znan smije li se uzimat magnezij "na svoju ruku" tj bez konzultacija s gin? Mada pijen cesto donat mg pa nije bas da mi triba..ma siri se maternica pa malo boli al virujen da ce i to s vrimenom stat. Mene je do 10 tj stalno bolilo u donjem dijelu stomaka... kad bi isla u wc ne bi se nimalo naprezala od straha i stalno san provjeravala iman li kakav iscjedak il krvarenje..teske fobije. Sad san vec tjedan dana nornalna haha..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.