Kad spominjete godisnjice braka, mislim da smo mi nasu bebu napravili na godisnjicu braka 🤗
Deeka mi smo drugu bebu na prvu godisnjicu braka. Muz se sepuri kao paun da radi djecu po zeljama
Pozdrav svim mamicama i budućim mamicama također!
Najprije vam svima zelim sreću i da imate trudnoće bez ikakvih komplikacija, nelagoda i tome slično.
Sad da vam se predstavim, ovo mi je druga trudnoca. Imam curicu 8 god., koju sam rodila sa 22. Trenutno sam 11+2 tt, a termin je 20.12.2017.
Bila sam na nekoliko pregleda, jer su mi davali dijagnoze svakakve, od moguce vanmaternicne, do toga da ploda nema, zatim sam u 9 tt jako prokrvarila. Samo hematom koji nije prijetnja bebi, sva sreća. Prošli petak sam radila briseve i harmony, jos čekam rezultate.
Dobrodošla anitram!! baš mi je drago da je sve uredu sad s tobom, mogu misliti koliko si stresa imala dok su ti sve te pogrešne dijagnoze postavljali... neka ti bebica bude zdrava i živa!!
Pozdrav svima. I ja čekam jednu zimsku bebicu. Trenutno smo 8+1. Termin je 14.1. Druga trudnoća.
ja isto u ovoj trudnoći nemam neke posebne simptome, imam one uobičajene, prošli tjedan mi se mučilo i povraćalo, već tri dana ništa, jedino što mi se ne jede slatko a prije sam mogla o slatkom živiti!!
Pregledi:
Deeka 02.06.
Allegra 06.06.
nina36 06.06.
Gitta 08.06.
Lunale 08.06.
Lucy 12.06.
Pčelica 12.06.
Pantelija 12.06.
Jana 12.06.
Dalmatinka 20.06.
Termini:
Snelly 24.11.
Ssanja 05.12.
Jelena 05.12.
Boja 05.12.
Deeka 06.12.
Kruška 06.12.
Nina36 06.12.
Mrs. 09.12.
Tonka 15.12.
dalmatinka 31.12.
Lunale 30.01.
Jagoda kraj 12mj ?
Pantelija? ?
Pčelica ?
Gitta ? ja još ne znam, nekad krajem prvog je, idem sljedeći tjedan na prvi pregled, pa dopišem
Lucy ?
Pixi 07.02.
Paula Pešušić kraj 1.mj ?
Allegra ?
opet kažem, ako sam nekog izostavila javite se i kad saznete termin ove što još ne znaju neka jave, da nam ovaj popis bude što ljepši!!!
Nama ni pregled trebap biti 16.06. A termin 27.1.
E da mame ipak nisu blizanci …
A joj, nema veze! Nego jesu li ti rekli što je onda to što su oni pretpostavljali da bi moglo biti još jedna beba?
Paula, neka ti to jedno bude zdravo i živo! I ja bih potajno blizance ali... Kako Bog da..
Sortiraj odgovore
Najstariji