Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orangina
    22. Rujan 2017. 00:48

LittleOne

Ja si podbocim jastuk pod leda, ko kod malih beba, tak da se ne mogu nikak skroz okrenut na leda, nevo uvijek neka polubocna poza. Probaj tako :D evo ja isla piskit i nikak zaspat opet

Hvala na savjetu LittleOne, probati cu 😉

Mlada mama-cestitam na pisonji!!

• Frau_Mund6
    22. Rujan 2017. 11:07

Sandra

Frau_Mund6

Ako sam dobro shvatila ides kod svog gin, pa na privatno i u bolnicu? U kojem vremenu? Mi smo bili sa 14 tj na 3d kod privatnika. Lose iskustvo, nista se ne vidi a moja gin mi sve bolje objasni.. al dobro, srce mi je na mjestu.. ;)

Moj gin nema uopce ultrazvuk…vec je samo pregled rukom…a za svaki uzv preko trbuha moram na bolnicu…pa zato idem sada privatno jer se oduzilo…od 2.8.nisam bila na uzv.

Ahaaa jasnò, iako mi je cudno da gin nema uzv, kako danas radi bez toga... ja sam bila kod jednog koji nije imao uzv i slao me je kod sebe privatno i kao dao bi mi 10% popusta jer sam njegov pacijent... to me najvise nerviralo, preselila sam se kod gin koji mi svaki godisnji pregled napravi uzv jer je to prevencija za sve, ne samo za  trudnocu... razmisli ;) 

url=https://lilypie.com]

Ardnas
    22. Rujan 2017. 12:42

Inace sam bila kod privatnika, predobrog covjeka, gdje ginekoloski pregled traje sat vremena, uz razgovor, sva pojasnjenja pri pregledu, 4d uzv...
    I onda sam se preselila 180km dalje, ali nastavila ici na godisnji kod njega. A u Zg sam se upisala kod najblizeg ginekologa preko hzzo-a, da sam upisana.
    Dok obavim pregled, javim vam kakva je ova privatnica na Trnskom.

• Frau_Mund6
    22. Rujan 2017. 15:02

Sandra, sretno na pregledu, nadam se da ces biti zadovoljna ;)

Cure, ima neka od vas problema sa zubnim mesom?Svakih par dan mi se zakrvati ;( i to kad popapam pa dotaknem cackalicom a ono krv potece ;( znam da je u trudnoci zubno meso mekanije ali ovo mi je koma.... imate kakav prijedlog? 

• Mirjanos
    22. Rujan 2017. 18:07

Frau_Mund6

Sandra, sretno na pregledu, nadam se da ces biti zadovoljna ;)

Cure, ima neka od vas problema sa zubnim mesom?Svakih par dan mi se zakrvati ;( i to kad popapam pa dotaknem cackalicom a ono krv potece ;( znam da je u trudnoci zubno meso mekanije ali ovo mi je koma…. imate kakav prijedlog?

Meni je prijateljica kupila Curasept zubnu pastu. Meni se cini da pomaze. "Malo" je skuplja cca 70kn :). Mozes probati.

• Frau_Mund6
    22. Rujan 2017. 20:12

Probala sam davno s njom, bolji mi je bio Parodontaks, kojeg inace koristim.. probat cu mozda sad bude vise pomagala ;) thnx

Mlada mama 😀
    23. Rujan 2017. 11:18

Paradontax..je da je ruzna ali naviknes se kroz par dana..

• Frau_Mund6
    23. Rujan 2017. 11:55

Mlada mama 😀

Paradontax..je da je ruzna ali naviknes se kroz par dana..

To koristim vec godinama ;( ali sad u trudnoci bas i ne pomaze...

MamaTroje
    23. Rujan 2017. 20:32

Za tri tjedna mi je OGTT , a ja uzela Nutellu. 

24. Rujan 2017. 08:18

MamaTroje

Za tri tjedna mi je OGTT , a ja uzela Nutellu.

Ja san jela slatko i dan prije OGTT. Mislin da tribas jest ono sta jedes i inace da OGTT pokaze realno stanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.