Bas mi je jucer doktorica objasnila da kad je posteljica sprijeda, onda ne smeta, a kad je iza onda smeta kod spavanja na ledjima, a i stisce bebu pa je dobro izbjegavati spavanje na ledjima.
Meni je jos uglavnom dobro, zaspim u dnevnom pred tv, pa se zbudim negdje oko 1-2 odem piskiti i do jutra sam mirna… do 7 sam uglavnom mirna, al s budenjem dolazi i ponovno dizanje na wc ;) zadnjih par dana osjetim leda.. s tim da spavam na boku ili ledima… jel vas muci spavanje na ledima? To obicno svi napominju, al meni je jos dobro pa cemu se muciti ;)
Ja se svako jutro prob na ledjima
Pa valjda je to onda ok, cim ne smeta ;)
Preporuka je na boku i to lijevom ali nemos ti to kontrolirat..ja se izokrenen trista puta u noci... beba je zasticena u stomaku i to je bitno, a kako cemo mi spavat to je na nama...uostalom sumnjan da neko cilu noc spava u.istom polozaju..
Bas mi je jucer doktorica objasnila da kad je posteljica sprijeda, onda ne smeta, a kad je iza onda smeta kod spavanja na ledjima, a i stisce bebu pa je dobro izbjegavati spavanje na ledjima.
Ja pokusavam zaspati na lijevom boku,ali mi najvise pase na desnom,a tijekom noci se 100puta okrenem,probudim se,vise ni sama ne znam u kojem polozaju.
Meni je jos mali trbuscic i mozda sam dobila 1kg do sada (14+3), ali sam imala mucnine do 12tj uz povracanje pa sam sretna sto sam bar kg dobila.
Krenem spavati na lijevom boku i kada god se probudim eto me na ledjima (lakse mi je disati, alergija na ambroziju jos nije u potpunosti stala).
Sto se tice pregleda, narucila sam se i privatno. Moj gin.nema moderan uzv pa idem do njega na pregled, i onda uz nj uputnicu se narucujem na bolnicu (za Vinogradsku sam se 15.9.narucila dobila termin 5.10.). Predugo mi je to, pa idem i tamo i u medjuvremenu privatno.
Ja pokusavam zaspati na lijevom boku,ali mi najvise pase na desnom,a tijekom noci se 100puta okrenem,probudim se,vise ni sama ne znam u kojem polozaju.
Teddy vjerujem ti heheh
Ja zbog hidronefroze ne smijem ni na desni bok, pa mi se lijevi skoro oduzeo. Hahha. A na pocetku sam procitala kako nije dobro spavati na ledjima, pa sam izbjegavala, iako bi se ujutro probudila na ledjima. Al sad kad mi je jucer doktorica objasnila, onda smireno i na ledjima malo lezim 🤗🤗
Ja sam se prehladila,nos curi,kisem,srecom ne boli me grlo,dva dana se naljevam cajevima,medom,limunom,dzumbirom,one glupe kapi aquva maris nista ne pomazu,preporodila se danas kad sam se vratila sa posla i uspricala one septonazal od krke baby kapi,prodisala,kontam ako mogu mala djeca mogu valjda i trudnice ponekad koji spric. Usla sam u 21 tjedan. Kako vrijeme ludo leti.
O da, to sve objasmjava ;) meni je trbuh velik od prvog dana, pa valjda nosim sprijeda ;) jer stvarno nista ne osjetim, i super se osjecam ;)
url=https://lilypie.com]
Meni je jos mali trbuscic i mozda sam dobila 1kg do sada (14+3), ali sam imala mucnine do 12tj uz povracanje pa sam sretna sto sam bar kg dobila.
Krenem spavati na lijevom boku i kada god se probudim eto me na ledjima (lakse mi je disati, alergija na ambroziju jos nije u potpunosti stala).
Sto se tice pregleda, narucila sam se i privatno. Moj gin.nema moderan uzv pa idem do njega na pregled, i onda uz nj uputnicu se narucujem na bolnicu (za Vinogradsku sam se 15.9.narucila dobila termin 5.10.). Predugo mi je to, pa idem i tamo i u medjuvremenu privatno.
Ako sam dobro shvatila ides kod svog gin, pa na privatno i u bolnicu? U kojem vremenu? Mi smo bili sa 14 tj na 3d kod privatnika. Lose iskustvo, nista se ne vidi a moja gin mi sve bolje objasni.. al dobro, srce mi je na mjestu.. ;)
url=https://lilypie.com]
E da to spavanje na ledima izbjegavam...uvijek sam na boku i to najcesce lijevom ali me nekad zaboli pa se okrenem. A par puta sam se probudila na ledima i tada se ne mogu ustati iz kreveta, krizobolja i kao da sam malo paralizirana 😖 Stvarno neznam kako izbjeci to da se okrenem na leda. Isto mi se desi npr.kod doktora kad lezim na onom krevetu za pregled i nakon 15 min se jedva ustanem.
Posteljica je gore i iza, valjda je to.
Teddy Bear jedi tople kokosje juhe i zelim brz oporavak ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji