http://nutrilifetips.com/6-ways-make-baby-smarter-even-birth/
Curke evo jedan zanimljiv clanak :) moramo si maziti trbuh i pjevati pjesmice
Odlicno, hvala ti! Ja mazim trbuh kad me lupa kao da se smiri, ali kad tata stavi ruku odmah prestane ha ha!
Svima sa prehladama/virozom zelim brzo ozdravljenje! Odmarajte se i papajte fino 😉
Cure koliko ste se do sada dobile kilograma?
Također, zamolila bih buduće mame koje su odabrale kolica da nam ista i prezentiraju, da pomognete nama kada budemo birale. Veliko hvala
Ja sam dobila puno do sada -10 kg. Ali sam vec 3 tjedna na mirovanju do kontrole sada u petak dok vidim kako cemo dalje.
Imamo u planu uzet bebetto 3u1 vjerovatno murano model. Ali jos cemo vidit koja ce mi se uzivo svidit jer ih imamo u planu uzimat na danima trudnica u 11. mjesecu u west gate-u.
url=https://lilypie.com]
Ja sam isto dobila 10 i bas razmisljam da malo promjenim prehranu jer jedem jako puno slatkog i kruha. Puno vise jedem neg prije t tak da to nije samo voda kak me frendice pokusavaju uvjerit
Ja ne jedem puno slatkog jer onda imam problema sa zatvorom. Ali jede mi se jako u zadnje vrijeme pa se moram suzdrzavat 😠
I ja jedem dosta kruha....
I jedem vise puta na dan sada ali nis bas smanjila kolicinu previse 🤔😅
url=https://lilypie.com]
Joj i ja isto samo mi se slatko jede, a guk mi je povisen. Za sad sam na plus 2kg jer sam imala uzasne mucnine u prva 3mj, sad nadoknadujem ne prestajem jesti :)
Kolica smo uzeli chicco urban plus za prvu bebu, koristit cemo ih i sad. Odlicna su, veliki kotaci idu lijepo po svim terenima, lako se sklapaju, lagana i kosara se transformira u sportsko pa nema hrpe dijelova s kojima ne znam di bi. Uzeli smo as maxi cosi i adaptere pa idu na konstrukciju.
Ja sam dobila puno do sada -10 kg. Ali sam vec 3 tjedna na mirovanju do kontrole sada u petak dok vidim kako cemo dalje.
Imamo u planu uzet bebetto 3u1 vjerovatno murano model. Ali jos cemo vidit koja ce mi se uzivo svidit jer ih imamo u planu uzimat na danima trudnica u 11. mjesecu u west gate-u.
I mi planiramo ici kad budu ti dani trudnica u West Gate..ja nikako odlucit koja kolica kupiti. Bila sam zapela za Mimu ali sad kad gledam ostala i slusam savjete okolo stvarno su preskupa za tih par mj koliko cemo ih koristiti,a ima jednako dobrih kolica i slicnih tom modelu za puno manje novaca. Sad mi se svida i Tutek Torrero.
Mi smo do sada dobili 4 kilograma, s tim da smo skoro 2 kilograma dobili u zadnji tjedan dana. I ja sam dosta gubila u prva tri mjeseca, stalno smo bili u minusu.
Slatko nam se još uvijek ne jede toliko, iako sam bila luda za njim prije trudnoće.
Kruh jedem uobičajeno, iako ponekad pojedem i više nego što treba.
Ja sam 16+5 i dobila 7kg...malo previse :) zbog mucnina koje tek sad prestaju pocela sam jesti puno puno kruha i piti sokove/sirupe umjesto vode (voda mi je bila bljutava :))) )
Sada pokusavam malo zdraviju prehranu....
Curke imam pitanje vezano uz ihalaciju...kupila sam Omron ihalator zbog alergije i sada zadnji par dana ga koristim zbog prehlade.
Medutim, nocas sam nenormalno kasljala, a cini mi se kako bi taj ihalator trebao pomoci?
Ima neka iskustva s tim ihalatorima?
Sortiraj odgovore
Najstariji