Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orangina
    26. Rujan 2017. 14:24

I meni se jede slatko, cokolada, sladoled...pocela sam si muckati i kakao u mlijeko jer samo mlijeko tesko popijem, pa je i to slatko, musli s mlijekom, zobene s vocem i tamnom cokoladom...mislim da pretjerujem 😅 
    Za kolica jos nisam nista gledala, znam samo da mora biti prakticno za sklopiti i ne zauzimati previse mjesta jer ce cesto ici u auto, i da se moze voziti po gradu i po sljunku. Mali/veliki kotaci, 3 kotaca, plasticni ili koji se pumpaju? 2u1 ili 3u1 sto je bolje uzeti po vama? Mora biti i sigurna sjedalica za auto, dali je to "jaje" samo za novorodencad ili do koliko mjeseci? 

Pixii
    26. Rujan 2017. 16:41

Po meni je uvijek bolja opcija 2u1 i onda odvojeno kupis as jaje, jer su rijetko ove koje idu kao 3u1 dovoljno sigurne i kvalitetne vecina ih ima jako lose ocjene. Svake godine na njemackom ADAC-u izade test autosjedalica pa nije lose tamo izabrati neku s dobrim ocjenama. Jaje se koristi obicno do 13kg ili dok je dijete ne preraste visinom, obicno oko godine dana.

• Frau_Mund6
    26. Rujan 2017. 17:41

Meni je sutra pregled ;) nekako mi se cini da necu spavat veceras... ovih zadnjih tjedan dana mi je uvijek samo odbrojavanje ;) 
    Slatko mi je i inace porok u zivotu, ali moram priznat da sam mislila da ce me puno vise vuci u trudnoci... jos se dobro drzim ;) sutra se vazem pa cemo vidjet sta vaga kaze ;) 
    Moj izbor kolica je Jane ;) dizajn mi je odlican, kvaliteta mi se cini dosta dobra kao i materijali ;) 3u1, 

url=https://lilypie.com]

dea32
    26. Rujan 2017. 19:56

Orangina

I meni se jede slatko, cokolada, sladoled…pocela sam si muckati i kakao u mlijeko jer samo mlijeko tesko popijem, pa je i to slatko, musli s mlijekom, zobene s vocem i tamnom cokoladom…mislim da pretjerujem 😅
    Za kolica jos nisam nista gledala, znam samo da mora biti prakticno za sklopiti i ne zauzimati previse mjesta jer ce cesto ici u auto, i da se moze voziti po gradu i po sljunku. Mali/veliki kotaci, 3 kotaca, plasticni ili koji se pumpaju? 2u1 ili 3u1 sto je bolje uzeti po vama? Mora biti i sigurna sjedalica za auto, dali je to "jaje" samo za novorodencad ili do koliko mjeseci?

Ako ces voziti po sljunku, preporucujem kotace na pumpanje, plasticni su glasni i jako 'drndavi' po kamenju. Jaje ide do 10 ili 13 kg, ovisno dal je skupina 0 ili 0+, beba ju preraste ili kilazom-rijetko ili visinom, kad glava dode za 2 prsta do ruba sjedalice..

26. Rujan 2017. 21:29

Mela

Cure koliko ste se do sada dobile kilograma?
    Također, zamolila bih buduće mame koje su odabrale kolica da nam ista i prezentiraju, da pomognete nama kada budemo birale. Veliko hvala

Ja 3 kila

Orangina
    26. Rujan 2017. 23:38

Pixii hvala na info, pogledati cu sta kazu i sto od toga ima kod mene za kupiti ☺ 

Frau sretno na pregledu, samo smireno i bit ce sve ok! Javi kako je proslo kad stignes 

Dea dali npr.i amortizeri igraju ulogu za po sljunku? I sad blesavo pitanje: sto s kotacem na pumpanje koji se probusi? To se krpa kao i guma za bicikl ili? 

Dalmatinka i meni treba nesto prakticno. Na ovim kolicima Rider, kakvi su kotaci? Koliko su teska ako znas? 

26. Rujan 2017. 23:52

Orangina

Pixii hvala na info, pogledati cu sta kazu i sto od toga ima kod mene za kupiti ☺

Frau sretno na pregledu, samo smireno i bit ce sve ok! Javi kako je proslo kad stignes

Dea dali npr.i amortizeri igraju ulogu za po sljunku? I sad blesavo pitanje: sto s kotacem na pumpanje koji se probusi? To se krpa kao i guma za bicikl ili?

Dalmatinka i meni treba nesto prakticno. Na ovim kolicima Rider, kakvi su kotaci? Koliko su teska ako znas?

To su Jane kolica. Model Rider. Ima vise modela pa mozes pogledat sta ti najvise odgovara, ka i za svaka kolica. 
    Ovi kotaci su meni super. Pogodna su za sve povrsine zato su i stavljeni amortizeri na konstrukciju. Tezina same konstrukcije je oko 9 kg cini mi se.. ugl ka i u vecine kolica. Mene su osobno odusevila zbog prakticnosti.. iako san gledala Peg Perego, odustala san kad san vidila koliko su komplicirana... 
    Imas i video na yt sta se tice sklapanja kolica i montiranja..
    Vjeroj imas i za neka druga kolica tako da se tu mozes dosta raspitat i suzit izbor. Ja san se razocarala u puno trgovina.. Niko mi se nije bas posvetia i pokaza lipo kolica.. dobivala san odg uglavnom: ma to van je manje vise sve isto... najbolja su ona koja su najskuplja itd.. 

Orangina
    27. Rujan 2017. 00:33

Je je, najbolja koja su najskuplja, ma koji super savjeti! Jest da treba platiti kvalitetu ali cesto se placa samo ime, brend. 
    Sad cu visiti na Youtube i gledati recenzije haha! Hvala ti 😉

• Frau_Mund6
    27. Rujan 2017. 09:02

Ja sam na njihovoj stranici nasla hrpu podataka ;) moj izboj je muum, 6.5 kg, ali to je tezina konstrukcije bez sjedala, iako svi imaju tu tezinu istaknutu. Muum ima nesto sire sjedalo za dijete, gume su oste kao kod Ridera, ali u njegovom opisu spominju da je za gradsku voznju zbog komfornosti.  Ima i filmica na netu o kvaliteti as ;) meni su super ;) 
    Koliko sam ja gledala po ducanima, gotovo svi modelo imaju pune gume, i svugdje mi je receno da se moze po plazi vozit, kroz maksimir...  mislim da je to za setnju dovoljno ;) e sad ak neko planonari s djetetom onda ga valjda nosi u nosiljci ;D

http://www.jane.es/en/products/pushchairs/rider.html

url=https://lilypie.com]

Mela
    27. Rujan 2017. 09:34

Kada se krene u potragu svim budete oduševljeni, ali kada malo dublje analizirate shvatite da i oni najskuplji nisu najbolji.
    Hvala Vam na ovim prijedlozima budemo pogledali sigurno.

@ Frau_Mund 6 sretno danas na pregled. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.