A eto tu sam se narucila za uzv pocetkom mjeseca i tek poslije sam se na forumu raspitivala za 4D, kad se moze raditi i kad je najbolje….slijedeci cu ici na 4D. A zasto za 9tj neznam, koliko vama bude razmak izmedu uzv? Meni je bio 13.07.i sad 19.09.
@ Orangina
Nama je pregled bio 04.09 i novi termin 04.10.
Prošli tjedan sam otišla do gin radi grčeva i tako se vidjeli, ali u biti uvijek je razmak od 30 dana.
Kod moje dr. je pregled tocno svaka 4 tj, pred kraj trudnoce cesce. Svaki put mi napravi uzv da vidi da li beba dobro napreduje. 9tj mi izgleda jako dugo
Mela i Pixii stvarno i ja mislim da je 9tj preveliki razmak, dali je to mozda jer nemam problema i svi nalazi su uredni? Uglavnom na 4D cu ici uskoro, za tjedan-dva ali to pak placam, samo zelim imati slikice za uspomenu ☺
Inace kako vi spavate? Dali mozete zaspati nakon nocnog piskenja? Mene muci to sto se razbudim i beba udara a imam i neke lude snove...
Kod nas se redovno narucuje svaka 4tj, a u slucaju problema u trudnoci i cesce. Vise manje svi doktori tako narucuju.
U zadnje vrijeme me muce nesanice, pa nikako da se namjestim sve mi smeta, cak budem i jako gladna nocu 😂
A eto tu sam se narucila za uzv pocetkom mjeseca i tek poslije sam se na forumu raspitivala za 4D, kad se moze raditi i kad je najbolje….slijedeci cu ici na 4D. A zasto za 9tj neznam, koliko vama bude razmak izmedu uzv? Meni je bio 13.07.i sad 19.09.
Ja san svaka 4 tjedna
Mela i Pixii stvarno i ja mislim da je 9tj preveliki razmak, dali je to mozda jer nemam problema i svi nalazi su uredni? Uglavnom na 4D cu ici uskoro, za tjedan-dva ali to pak placam, samo zelim imati slikice za uspomenu ☺
Inace kako vi spavate? Dali mozete zaspati nakon nocnog piskenja? Mene muci to sto se razbudim i beba udara a imam i neke lude snove…
I meni je sve uredu...
Ja nekad lose nekad dobro...na dane... boli me simfiza pa se nocu razbudim dok se okrenem na dr stranu...pa skuzin da mi se piski..pa zgaravica...al nekad mirno spavan cilu noc...
Inace kako vi spavate? Dali mozete zaspati nakon nocnog piskenja? Mene muci to sto se razbudim i beba udara a imam i neke lude snove…
Kako kada, nekad dobro nekad loše i isprekidano :-) Mene su grčevi zezali, pa poslije od boli i ne mogu zaspati. Mokrenje uvijek budi negdje u isto vrijeme, kao neki programer
Meni je jos uglavnom dobro, zaspim u dnevnom pred tv, pa se zbudim negdje oko 1-2 odem piskiti i do jutra sam mirna... do 7 sam uglavnom mirna, al s budenjem dolazi i ponovno dizanje na wc ;) zadnjih par dana osjetim leda.. s tim da spavam na boku ili ledima... jel vas muci spavanje na ledima? To obicno svi napominju, al meni je jos dobro pa cemu se muciti ;)
url=https://lilypie.com]
Meni je jos uglavnom dobro, zaspim u dnevnom pred tv, pa se zbudim negdje oko 1-2 odem piskiti i do jutra sam mirna… do 7 sam uglavnom mirna, al s budenjem dolazi i ponovno dizanje na wc ;) zadnjih par dana osjetim leda.. s tim da spavam na boku ili ledima… jel vas muci spavanje na ledima? To obicno svi napominju, al meni je jos dobro pa cemu se muciti ;)
Ja se svako jutro prob na ledjima
Meni je jos uglavnom dobro, zaspim u dnevnom pred tv, pa se zbudim negdje oko 1-2 odem piskiti i do jutra sam mirna… do 7 sam uglavnom mirna, al s budenjem dolazi i ponovno dizanje na wc ;) zadnjih par dana osjetim leda.. s tim da spavam na boku ili ledima… jel vas muci spavanje na ledima? To obicno svi napominju, al meni je jos dobro pa cemu se muciti ;)
Ja se svako jutro prob na ledjima
Pa valjda je to onda ok, cim ne smeta ;)
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji