Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LittleOne
    21. Rujan 2017. 05:42

Orangina

E da to spavanje na ledima izbjegavam…uvijek sam na boku i to najcesce lijevom ali me nekad zaboli pa se okrenem. A par puta sam se probudila na ledima i tada se ne mogu ustati iz kreveta, krizobolja i kao da sam malo paralizirana 😖 Stvarno neznam kako izbjeci to da se okrenem na leda. Isto mi se desi npr.kod doktora kad lezim na onom krevetu za pregled i nakon 15 min se jedva ustanem.
    Posteljica je gore i iza, valjda je to.

Teddy Bear jedi tople kokosje juhe i zelim brz oporavak ☺

Ja si podbocim jastuk pod leda, ko kod malih beba, tak da se ne mogu nikak skroz okrenut na leda, nevo uvijek neka polubocna poza. Probaj tako :D evo ja isla piskit i nikak zaspat opet

Mlada mama 😀
    21. Rujan 2017. 12:20

Dobit cu sina 😁 jucer smo saznali ..

Mlada mama 😀
    21. Rujan 2017. 12:44

I je ima koja od vas vec "problema" sa kolostrumom.ja san skuzila fleke po grudnjaku ...

Teddy Bear
    21. Rujan 2017. 12:59

Mlada mama 😀

I je ima koja od vas vec "problema" sa kolostrumom.ja san skuzila fleke po grudnjaku …

Čestitam na sinu:), a što se tiče kolostruma i ja ga imam na grudnjaku, i to sa lijeve dojke.

• Frau_Mund6
    21. Rujan 2017. 13:09

Mlada mama 😀

Cestitke 😁!!!! Djelujes jako sretno 😉

url=https://lilypie.com]

Mela
    21. Rujan 2017. 14:44

Teddy Bear

Ja sam se prehladila,nos curi,kisem,srecom ne boli me grlo,dva dana se naljevam cajevima,medom,limunom,dzumbirom,one glupe kapi aquva maris nista ne pomazu,preporodila se danas kad sam se vratila sa posla i uspricala one septonazal od krke baby kapi,prodisala,kontam ako mogu mala djeca mogu valjda i trudnice ponekad koji spric. Usla sam u 21 tjedan. Kako vrijeme ludo leti.

@Teddy Bear
    I kod mene je prehlada, danas nisma ni otisla na posao. Uzasno se od juce osjecam, nos, kišem, grlo me nije bolilo ali danas kao da me zeza prilikom gutanja :-(
    Hvala na savjetu, budem uzela odmah,ne mogu disati 

21. Rujan 2017. 14:54

Mlada mama 😀

Cestitkee!! Da uvijek bude zdrav i nasmijan 🤗

Mela
    21. Rujan 2017. 19:36

Mlada mama 😀

Čestitkeeee 

neo
    21. Rujan 2017. 20:16

Mlada mama 😀

Cestitam!
    I ja sam primjetila fleke na grudnjaku ali malo

url=https://lilypie.com]

Ardnas
    22. Rujan 2017. 00:14

Frau_Mund6

Ako sam dobro shvatila ides kod svog gin, pa na privatno i u bolnicu? U kojem vremenu? Mi smo bili sa 14 tj na 3d kod privatnika. Lose iskustvo, nista se ne vidi a moja gin mi sve bolje objasni.. al dobro, srce mi je na mjestu.. ;)

Moj gin nema uopce ultrazvuk...vec je samo pregled rukom...a za svaki uzv preko trbuha moram na bolnicu...pa zato idem sada privatno jer se oduzilo...od 2.8.nisam bila na uzv.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.