E da to spavanje na ledima izbjegavam…uvijek sam na boku i to najcesce lijevom ali me nekad zaboli pa se okrenem. A par puta sam se probudila na ledima i tada se ne mogu ustati iz kreveta, krizobolja i kao da sam malo paralizirana 😖 Stvarno neznam kako izbjeci to da se okrenem na leda. Isto mi se desi npr.kod doktora kad lezim na onom krevetu za pregled i nakon 15 min se jedva ustanem.
Posteljica je gore i iza, valjda je to.
Teddy Bear jedi tople kokosje juhe i zelim brz oporavak ☺
Ja si podbocim jastuk pod leda, ko kod malih beba, tak da se ne mogu nikak skroz okrenut na leda, nevo uvijek neka polubocna poza. Probaj tako :D evo ja isla piskit i nikak zaspat opet
I je ima koja od vas vec "problema" sa kolostrumom.ja san skuzila fleke po grudnjaku ...
I je ima koja od vas vec "problema" sa kolostrumom.ja san skuzila fleke po grudnjaku …
Čestitam na sinu:), a što se tiče kolostruma i ja ga imam na grudnjaku, i to sa lijeve dojke.
Dobit cu sina 😁 jucer smo saznali ..
Cestitke 😁!!!! Djelujes jako sretno 😉
url=https://lilypie.com]
Ja sam se prehladila,nos curi,kisem,srecom ne boli me grlo,dva dana se naljevam cajevima,medom,limunom,dzumbirom,one glupe kapi aquva maris nista ne pomazu,preporodila se danas kad sam se vratila sa posla i uspricala one septonazal od krke baby kapi,prodisala,kontam ako mogu mala djeca mogu valjda i trudnice ponekad koji spric. Usla sam u 21 tjedan. Kako vrijeme ludo leti.
@Teddy Bear
I kod mene je prehlada, danas nisma ni otisla na posao. Uzasno se od juce osjecam, nos, kišem, grlo me nije bolilo ali danas kao da me zeza prilikom gutanja :-(
Hvala na savjetu, budem uzela odmah,ne mogu disati
Cestitkee!! Da uvijek bude zdrav i nasmijan 🤗
Cestitam!
I ja sam primjetila fleke na grudnjaku ali malo
url=https://lilypie.com]
Ako sam dobro shvatila ides kod svog gin, pa na privatno i u bolnicu? U kojem vremenu? Mi smo bili sa 14 tj na 3d kod privatnika. Lose iskustvo, nista se ne vidi a moja gin mi sve bolje objasni.. al dobro, srce mi je na mjestu.. ;)
Moj gin nema uopce ultrazvuk...vec je samo pregled rukom...a za svaki uzv preko trbuha moram na bolnicu...pa zato idem sada privatno jer se oduzilo...od 2.8.nisam bila na uzv.
Sortiraj odgovore
Najstariji