Pixii oprosti onda, mislim da ssm te zamijenila s nekom drugom klokanicom ☺️
Bas mi je drago da je mala princezica. Rekla je meni moja ginekologica da je ovo godina curica, kaze da na prste moze izbrojati koliko je deckica ove godine hehehe 😊😊
Oki :) hvala
Ma mozda mi je i malo bed sto sam prehladena hodala okolo umjesto da sam doma....
Tako da sada odmaram :)
Hvala curke
Mirjanos i Dea cuvajte se i drzim vam fige da sto prije se rijesite tih prehlada. A Dea ja sam se bas popiskila u gacice jer sam se zaksljala i sve je samo krenulo, srecom da sam bila kuci hahahhahah
Mirjanos i Deacuvajte se i drzim vam fige da sto prije se rijesite tih prehlada. A Dea ja sam se bas popiskila u gacice jer sam se zaksljala i sve je samo krenulo, srecom da sam bila kuci hahahhahah
Hvala, vec je u prolasku.. Iako mislim da ih ne mogu izbjec s obzirom da dijete ide u vrtic pa sve donese doma.. Da, gore je kad krenes negdje pa te ulovi kihanje, al sto ces, to su 'cari' trudnoce, pogotovo druge kad je vec sve pomalo opusteno od prije..
Zadranka dobro nam došla!
Što se tiče stvarčica i opreme, još uvijek nismo uzeli ništa. Namjera mi je kada se preselim u novi stan, da tada krenem lagano sa kupovinom, a opet to je negdje početkom 12 mjeseca.
@Mirjanos i @ Dea32 ista sam. Već 5 dana kišem, slinim, kašljem, čak sam jučer imala (proljev) koji me iscrpio i naravno zabrinuo. Uključila sam sve što se može uključiti.
Želim Vam brz oporavak uz dosta C vitamina
Evo ja i mali(ima godinu i 3miseca )jucer dobili temperaturu.pa lezimo kuci.on kise kaslje ja za sad ne i nadam se da necu samo da se njemu ne pogorsa ..netriba mi sad setanje po ruznom vrimenu od doktora do doktora
http://nutrilifetips.com/6-ways-make-baby-smarter-even-birth/
Curke evo jedan zanimljiv clanak :) moramo si maziti trbuh i pjevati pjesmice
Evo ja i mali(ima godinu i 3miseca )jucer dobili temperaturu.pa lezimo kuci.on kise kaslje ja za sad ne i nadam se da necu samo da se njemu ne pogorsa ..netriba mi sad setanje po ruznom vrimenu od doktora do doktora
U zraku je neka viroza, ja sam cijeli prošli tjedan bila prehlađena. Samo dosta tekućine, limuna, meda, đumbira, malo više odmarati. Šaljemo pozdrave za što brže ozdravljenje.
http://nutrilifetips.com/6-ways-make-baby-smarter-even-birth/
Curke evo jedan zanimljiv clanak :) moramo si maziti trbuh i pjevati pjesmice
Hvala na super clanku! Dosad mi je bilo cudno razgovarat s trbuhom, ali ideja s citanjem prica mi se jako svidja 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji