Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gitta
    14. Srpanj 2017. 13:59

I ja pala ispod 200! 193 dana do bebe 😀😀

Teddy Bear
    14. Srpanj 2017. 14:07

Meni je pregled sad u ponedjeljak 17.7. Jedva cekam. Uradila sam krvne preglede i nalaze urina,sve super. Daj Boze samo da bude sve uredu na pregledu. Iduci tjedan ulazim u 12t.
    I dalje imam mucnine poslijepodne i stalno povracam. Najbolje funkcioniram dok sam na poslu i bez mucnina,samo sto sam ujutro odmah gladna,ali kad dodjem kuci i poslije rucka mi odmah bude muka,bilo sta da pojedem,vecinom moram povratiti. Valjda ce brzo proci i ovo.

14. Srpanj 2017. 17:07

Evo mene s pregleda 😊 sve je uredu 😍
    Mjerili smo dijelove tijela (ruke, noge, glava, kraljeznica, trbuh..) i sve je super. Pitala san za spol, reka je da je najvjerojatnije curica. 🤗🤗
    Tlak i dalje nizak. Kilogrami nista... sutra san 16+0 tt i 0 kg.. danas je bia prvi uzv priko stomaka s tim da je prvo bia standardni vaginalni pregled pa je napravia uzv priko stomaka. Prezanimljivo 😍😄

ikyri
    14. Srpanj 2017. 19:07

Danas sam napravila još par testića za trudnoću i svi su jako pozitivni. Imam jak iscjedak od zadnje trudnoće tj. nakon kiretaže zaostale posteljice 2mj nakon. Svi brisevi (dva puta sam ih nosila) su mi bili negativni ali papa test mi je bio pokriven leukocitima. Sad me sve to nešto brine. Imala bi iscjedak žute ružne boje ali bez mirisa. Najjači je bio prije menstruacije i nakon nje,na nikakve vaginalete se nije povukao, jednom sam bila na klavocinu pa ga nije bilo par dana ali vratio se ubrzo. Prije poroda/kiretaže nisam imala ništa ni slično tome. Kupila sam folnu kiselinu.

LittleOne
    14. Srpanj 2017. 21:16

Ikiry, jesi probala s oralnim antibioticima? Takoder bi ti preporucila ulje cajevca kapnut na ulozak, ja to radim kod manjih upalica. 
    Dalmatinka cestitaaaaam. Divne vijesti. Super za curku

LittleOne
    14. Srpanj 2017. 21:17

Mislila sam oralnim probioticima ne antibioticima 

neo
    14. Srpanj 2017. 22:05

Curke i ja sam danas bila na pregledu u zg privatno. Sve je detaljno pregledano i mjere odgovaraju.  Dobila sam i dvd 😃 Sve je u redu s bebicom. Sada napokon mozemo malo odahnuti i napokon uzivat u trudnoci ☺
    Bas sam happy

url=https://lilypie.com]

14. Srpanj 2017. 22:18

LittleOne

Ikiry, jesi probala s oralnim antibioticima? Takoder bi ti preporucila ulje cajevca kapnut na ulozak, ja to radim kod manjih upalica.
    Dalmatinka cestitaaaaam. Divne vijesti. Super za curku

🤗🤗😘😘

neo
    15. Srpanj 2017. 05:06

Dalmatinka

Mjerili smo dijelove tijela (ruke, noge, glava, kraljeznica, trbuh..) i sve je super. Pitala san za spol, reka je da je najvjerojatnije curica. 🤗🤗
    Tlak i dalje nizak. Kilogrami nista… sutra san 16+0 tt i 0 kg.. danas je bia prvi uzv priko stomaka s tim da je prvo bia standardni vaginalni pregled pa je napravia uzv priko stomaka. Prezanimljivo 😍😄

Cestitam za curku....
    Meni su rekli da je vjerovatno deckic ali da jos ne kupujem stvari 😃
    Rano je da bio siguran

url=https://lilypie.com]

15. Srpanj 2017. 05:33

neo

Dalmatinka

Tlak i dalje nizak. Kilogrami nista… sutra san 16+0 tt i 0 kg.. danas je bia prvi uzv priko stomaka s tim da je prvo bia standardni vaginalni pregled pa je napravia uzv priko stomaka. Prezanimljivo 😍😄

Cestitam za curku….
    Rano je da bio siguran

neo

Dalmatinka

Cestitam za curku….
    Rano je da bio siguran

Hvala 😘
    Decka je lakse otkrit haha 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.