Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Srpanj 2017. 13:08

Dalmatinka

Lunale

I hvala ti, bas mi je ovo trebalo za cut! Odma mi je lakse i toplije oko srca, manji je puno strah

Viruj mi dica ce ti bit sritna i zahvalna sta imaju veliku obitelj. Blagoslov je imat toliko brace i sestara i iman prelipa sjecanja na djetinjstvo. S dr strane bit ces fit mama jer triba sve to drzat pod kontrolom. Sican se kad su nama dosli blizanci..ja i brat smo bili jedini prije njih…i kad su dosli, meni i bratu su bili ko igracke… Ja cuvan jednog brata, on drugog haha..ja se igran s jednim on s drugim. Al svak ima svog hahah…ja san tad imala 4 on 2 god.. viruj mi da ti zavidin al iman jos do tvojih godina pa stignem 😍

I jos jedna stvar...iman savrsenu sliku sa vjencanja na kojoj smo svi..jedva stali 😂😂😍

MamaTroje
    12. Srpanj 2017. 13:22

O, dobro mi to znamo. 

MamaTroje
    12. Srpanj 2017. 13:23

MamaDvoje

Nešto sam htjela citirati pa se izgubilo. Brišem.

Lunale
    12. Srpanj 2017. 15:13

Dalma & Lucy,, najvece 😘😘 saljem!

Mrs. Bešić
    12. Srpanj 2017. 15:20

MamaTroje ja bi na tvom mjestu otišla negdje privatno, meni je moja doktorica rekla da je taj UZ jakooo bitan. 
    A vi cure koje imate veliku porodicu baš vam zavidim 😊 brat i ja smo sami, ali eto imamo jedno drugo, dok je moja kumica jedinica pa je čitav život žalila za tim što nema sestre ili brata pa je uvijek nekako uz nas i zvala moje roditelje svojim a nas sestrom i bratom. Mislim da djeci puno fali da imaju nekog, i da roditelji koji mogu a ne žele bar dvoje djece griješe. Tako i moj suprug je jedinac, al primjetim da s se s mojim btatom gomba i zeza, i da jedva čeka da nam dođe i da mu baš fali brat ili sestrica. Što više bebaca to bolje, bar ja tako mislim 😊😊😊

12. Srpanj 2017. 17:39

Mrs. Bešić

MamaTroje ja bi na tvom mjestu otišla negdje privatno, meni je moja doktorica rekla da je taj UZ jakooo bitan.
    A vi cure koje imate veliku porodicu baš vam zavidim 😊 brat i ja smo sami, ali eto imamo jedno drugo, dok je moja kumica jedinica pa je čitav život žalila za tim što nema sestre ili brata pa je uvijek nekako uz nas i zvala moje roditelje svojim a nas sestrom i bratom. Mislim da djeci puno fali da imaju nekog, i da roditelji koji mogu a ne žele bar dvoje djece griješe. Tako i moj suprug je jedinac, al primjetim da s se s mojim btatom gomba i zeza, i da jedva čeka da nam dođe i da mu baš fali brat ili sestrica. Što više bebaca to bolje, bar ja tako mislim 😊😊😊

Definitivno 😍😍

Lunale 😘😘😘

ikyri
    12. Srpanj 2017. 17:54

Pozdrav curke. Jučer napravila tri testa od toga su dva pozitivna, Imam curu od godine i pet mjeseci koja mi je sad upravo po 3x zatvorila komp i izbrisala poruku .... Malo me panika hvata, kako cu ja s dvoje. Prva i sad valjda ova trudnoća su bile iz prvog pokušaja... a ja bi voljela malo radit na tome :) Sad nestignem na wc s jednim...kako ću s dvoje :( MM je od velike pomoći ali oboje radimo po cijele dane. Trebala bi se veslit a ja sam sva pokisla :(

12. Srpanj 2017. 18:40

ikyri

Pozdrav curke. Jučer napravila tri testa od toga su dva pozitivna, Imam curu od godine i pet mjeseci koja mi je sad upravo po 3x zatvorila komp i izbrisala poruku …. Malo me panika hvata, kako cu ja s dvoje. Prva i sad valjda ova trudnoća su bile iz prvog pokušaja… a ja bi voljela malo radit na tome :) Sad nestignem na wc s jednim…kako ću s dvoje :( MM je od velike pomoći ali oboje radimo po cijele dane. Trebala bi se veslit a ja sam sva pokisla :(

Kako i druge 😉 dvoje nije puno.. poslozi sve u glavi.... ja smatram da je novo bice ogromno veselje.. a sad.. nismo svi isti... al steta sta si pokisla umisto sritna.. 

Mrs. Bešić
    12. Srpanj 2017. 18:48

ikyri

Pozdrav curke. Jučer napravila tri testa od toga su dva pozitivna, Imam curu od godine i pet mjeseci koja mi je sad upravo po 3x zatvorila komp i izbrisala poruku …. Malo me panika hvata, kako cu ja s dvoje. Prva i sad valjda ova trudnoća su bile iz prvog pokušaja… a ja bi voljela malo radit na tome :) Sad nestignem na wc s jednim…kako ću s dvoje :( MM je od velike pomoći ali oboje radimo po cijele dane. Trebala bi se veslit a ja sam sva pokisla :(

Pa i mene je jako strah. Prva mi je bebica. Sad moramo kupit novo auto, veći stan, samo suprug radi ja ne radim otkako sam ostala trudna(kod nas u BiH to može tako, čim ostaneš trudna šutnu te). Svi se mi bojimo, to je normalno jer je to nešto novo, odgovoran si za novi život, ludo bi bilo da se ne brineš 😊 ali smo presretni oboje. Ovo je nešto najljepše što nam se desilo. Još evo ovdje na forumu želim bebu pročitaj šta bi žene sve dale i učinile da mogu ostat trudne, i rodit sebi najveću sreću, a tebi Bog to podario. Brinut se moraš, al nemoj bit nesretna, nego se zahvaljuj svaki dan, to je veliki blagoslov. Želim ti svu sreću 😍

ikyri
    12. Srpanj 2017. 18:52

Ja sam evo prestala dojit prije 15 dana ..prvu noć u komadu odspavala prije 10 dana jer je muž mogao sam s njom po noći. Ali i dalje me čudi moja reakcija. Mislim da sam samo premorena a možda i hormoni rade već svoje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.