Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    12. Srpanj 2017. 18:55

Meni su za prvo svi govorili kako novci nisu bitni i nisam to shvatila. Sad mi je jasno. Za dijete se uvijek nađe često i previše a sve što traži je pažnju i ljubav.

12. Srpanj 2017. 19:09

ikyri

Meni su za prvo svi govorili kako novci nisu bitni i nisam to shvatila. Sad mi je jasno. Za dijete se uvijek nađe često i previše a sve što traži je pažnju i ljubav.

Novci nisu bitni. Nas je bilo 5ero dice. Imali smo sve sta nam je tribalo. Radia je samo otac. Nismo se zamarali materijalnim stvarima i hvala Bogu iman puno lipih uspomena iz djetinjstva koji nemaju veze s parama... sad san udana i gledan necaka od mog muza.. roditelji rastavljeni.. zivi kod babe i dida... ima ustedjeno 11 tisuca kuna jer ga svi obasipaju parama...a ja samo vidin jedno tuzno dite koje dane provodi na tabletu i brojeci svoje pare umisto u blatu i travi s ostalom dicom... toliko o parama...

ikyri
    12. Srpanj 2017. 19:16

Dalmatinka

ikyri

Novci nisu bitni. Nas je bilo 5ero dice. Imali smo sve sta nam je tribalo. Radia je samo otac. Nismo se zamarali materijalnim stvarima i hvala Bogu iman puno lipih uspomena iz djetinjstva koji nemaju veze s parama… sad san udana i gledan necaka od mog muza.. roditelji rastavljeni.. zivi kod babe i dida… ima ustedjeno 11 tisuca kuna jer ga svi obasipaju parama…a ja samo vidin jedno tuzno dite koje dane provodi na tabletu i brojeci svoje pare umisto u blatu i travi s ostalom dicom… toliko o parama…

Potpuno se slažem. Lakse je dat pare nego pažnju. Teško je ovih dana nać živaca i vremena i bar 1h na dan sjedit s vlastitim dijetetom i igrat se. Sad to će možda tek trudnim mamama zvučat grozno ali ja sam često zakazala u tome, posao i 100 obaveza i onda na kraju dana krivnja. Nadam se da ću ipak nać vremena i kad ih bude dvoje.

12. Srpanj 2017. 19:26

ikyri

Dalmatinka

ikyri

Novci nisu bitni. Nas je bilo 5ero dice. Imali smo sve sta nam je tribalo. Radia je samo otac. Nismo se zamarali materijalnim stvarima i hvala Bogu iman puno lipih uspomena iz djetinjstva koji nemaju veze s parama… sad san udana i gledan necaka od mog muza.. roditelji rastavljeni.. zivi kod babe i dida… ima ustedjeno 11 tisuca kuna jer ga svi obasipaju parama…a ja samo vidin jedno tuzno dite koje dane provodi na tabletu i brojeci svoje pare umisto u blatu i travi s ostalom dicom… toliko o parama…

Potpuno se slažem. Lakse je dat pare nego pažnju. Teško je ovih dana nać živaca i vremena i bar 1h na dan sjedit s vlastitim dijetetom i igrat se. Sad to će možda tek trudnim mamama zvučat grozno ali ja sam često zakazala u tome, posao i 100 obaveza i onda na kraju dana krivnja. Nadam se da ću ipak nać vremena i kad ih bude dvoje.

Razumin te...al nikad ne znas dok ne dodes u tu situaciju. Ja se nadan da ces posvetit puno vrimena svojoj dici jer vrime nemos vratit...

• dannii85
    12. Srpanj 2017. 19:35

MamaTroje

Doktor mi je napisao u nalazu (prvi pregled) krvarenje u ranoj trudnoći. Vidjela sam tek kad sam izašla. Ne znam otkud mu to. Nisam imala nikakva krvarenja. Može li mi netko objasniti?

meni je ginička u uputnici za vađenje urina (radi kontrole zbog povisenih pozitivnih bakterija) napisla krvarenje u ranoj trudnoci.
    To mi je privatni gin objasnio da to znaci da imas prednost u testiranjima uzorka. Iako je napomenuo da to u ovom slucaju nema veze, jer vadim urin i da mu nije jasno koji je smisao toga i zasto je ginicka to tako napisala.
    ja znam da smo mi njima miljunta trudnica..ali nekad neki nemaju obzira da je to nama prva trudnoca.. i da smo preplaseni svega!
    definitivno, zovi i pitaj. radi se o tebi. ne cekaj nista nego zovi i pitaj. :) barem zbog svoje smirenosti! :)

MamaTroje
    12. Srpanj 2017. 20:48

Ma neće imati pojma tko sam i sumnjam da će se sjetiti zašto je to napisao. A svoju gin opet ne mogu ništa pitati jer ta žena ignorira, kao da ne čuje.

MamaTroje
    12. Srpanj 2017. 20:52

ikyri

Pozdrav curke. Jučer napravila tri testa od toga su dva pozitivna, Imam curu od godine i pet mjeseci koja mi je sad upravo po 3x zatvorila komp i izbrisala poruku …. Malo me panika hvata, kako cu ja s dvoje. Prva i sad valjda ova trudnoća su bile iz prvog pokušaja… a ja bi voljela malo radit na tome :) Sad nestignem na wc s jednim…kako ću s dvoje :( MM je od velike pomoći ali oboje radimo po cijele dane. Trebala bi se veslit a ja sam sva pokisla :(

Lakše je sa dvoje nego s jednim. Onda su jedan drugome zabava, pa stigneš i kavu skuhati, otići na wc, i svašta. Kada je samo jedno, onda ono otvara sva vrata, traži tebe, nemaš mira ni pet minuta. Sjedneš, a on za tobom rukicama, neće se igrati na podu s kockama. Nije zanimljivo ako nema para, ako nema s kim. Mi nismo htjeli drugo dijete. A kad je došlo vidjeli smo da je to bolje nego ostaviti jedinicu.

A ja kao jedinica mogu samo reći da sam imala tužno odrastanje.

ikyri
    12. Srpanj 2017. 21:00

MamaTroje

ikyri

Pozdrav curke. Jučer napravila tri testa od toga su dva pozitivna, Imam curu od godine i pet mjeseci koja mi je sad upravo po 3x zatvorila komp i izbrisala poruku …. Malo me panika hvata, kako cu ja s dvoje. Prva i sad valjda ova trudnoća su bile iz prvog pokušaja… a ja bi voljela malo radit na tome :) Sad nestignem na wc s jednim…kako ću s dvoje :( MM je od velike pomoći ali oboje radimo po cijele dane. Trebala bi se veslit a ja sam sva pokisla :(

Lakše je sa dvoje nego s jednim. Onda su jedan drugome zabava, pa stigneš i kavu skuhati, otići na wc, i svašta. Kada je samo jedno, onda ono otvara sva vrata, traži tebe, nemaš mira ni pet minuta. Sjedneš, a on za tobom rukicama, neće se igrati na podu s kockama. Nije zanimljivo ako nema para, ako nema s kim. Mi nismo htjeli drugo dijete. A kad je došlo vidjeli smo da je to bolje nego ostaviti jedinicu.

A ja kao jedinica mogu samo reći da sam imala tužno odrastanje.

¸Hvala! Baš si me sad razveselila!  :*

Gitta
    13. Srpanj 2017. 07:57

Cure čitam sve što ste pisali u zadnjih dana i bome se nakupilo!
    dalmatinka ismijala sam se vašim dogodovštinama kad ste bili djeca baš lijepo i nas je četvero i baš super! Uvijek imam nekog s kim mogu popričati tako i mi planiramo bar troje djece ako ne i četvero. Zato smo i požurili s drugim djetetom da nam josip ne bude sam. Jedva čekam da rodim bebu jedva čekam vidjeti Josipovu reakciju i kako će se njih dvoje slagati , ako Bog da da sve bude uredu!!

Gitta
    13. Srpanj 2017. 08:00

Ikryi nemoj se brinuti, sad je to to! Opusti se i pokušaj uživati!
    I vjerujem da je mamatroje upravu, da je lakše s dvoje nego s jednom, pogotovo ako su tako sličnog uzrasta. Moj mali ima 13 mj i ja trudna već 12 tt, još živimo sami, nigdje nikog da nam pripomogne, sreća pa imam super muža, kojem ništa nije teško i eto opet ćemo nekako izgurati 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.