Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Srpanj 2017. 09:46

Lunale

Hahaha Dalmatinka, dobro ti se stari i sitija! Em mos natrpat stvari, em mos natrpat dice 😂😂😂😂

Nije caca lud haha...e to su bili dani... mogu ti rec daa san bas sritna sta nas je tako puno bilo 😊🤗

Lunale
    12. Srpanj 2017. 10:24

Bas sam te to tila pitat! Nas ce bit jedan manje ali nadam se da ce i moji bit tako sritni! Povise mene zivi isto njih 7, svadjaju se al se i obozavaju i uvik je u njih veselo. Jos nisam skuzila kako se potrpaju u obicno auto, taj momenat nikako da uvatim 😂 I moja prija, njih 5 sestara je bilo i sican se ko dite da je uvik bila ludnica u njih al toliko dozivljaja, smija, anegdota da je to za pricat danima sa osmjehom na licu! 

12. Srpanj 2017. 10:55

Lunale

Bas sam te to tila pitat! Nas ce bit jedan manje ali nadam se da ce i moji bit tako sritni! Povise mene zivi isto njih 7, svadjaju se al se i obozavaju i uvik je u njih veselo. Jos nisam skuzila kako se potrpaju u obicno auto, taj momenat nikako da uvatim 😂 I moja prija, njih 5 sestara je bilo i sican se ko dite da je uvik bila ludnica u njih al toliko dozivljaja, smija, anegdota da je to za pricat danima sa osmjehom na licu!

Bili smo ka pas i macka al smo se uvik volili. Kad smo bili dica nismo razumili neke stvari..svadjali bi se i onda bi mater uvik okrivila krivu osobu, a mi bi onda bili jos ludji..kako ona moze tako, nepostena je...al nismo racunali da ona ne moze cili dan drzat oci na 5 dice i gledat ko je prvi pocea..al nikad nismo bili ljubomorni jedno na drugo.. svi smo isto imali...bili smo pojava di god bi se pojavali...kad san bila dite bia mi je crnjak haha..imala san fobiju kad bi nam neko prilizia jer san znala sta ce pitat.. Jesu to sve vasi??? I sad se jezin na to pitanje...inace smo svi po dvi god razlike s tim da su jedni blizanci....kuca je uvik bila puna.. nije bilo tisine ni kad bi nestalo struje hahah...skupili bi se svi u dnevni boravak i pricali..i onda kad san se udala prosle god mislila san ala gusta sad cu imat mir...na kraju me ubia taj mir i tisina... bas mi fali puna kuca..uvik neka graja..nikad mira...al zaj mi je svakog ko je jedinac, nema pojma za sta je zakinut 😊
    Sta se tice auta, potrpali bi se zada kad idemo blizu al kad bi isli na selo uvik smo se svadjali ko ce u gepek da zada ima vise mista hahaha i onda bi mahali drugim autima 😂😂...mater i caca bi nam kupili onaj sir u listicima pa bi onaj prozirni omot lipili po staklu...kad bi se vracali spavali bi jedni po drugima...hahha..ajme kad se sitim...ima se tu stosta za ispricat 😊😊😊😊😊

Lunale
    12. Srpanj 2017. 11:15

Dalmatinka, predivno! ❤️❤️❤️ Bas predivno! 
    Najstarija ima 15 god a ova mladja 1 god i one nece bit tako povezane i odrast skupa u svadjama i igrama, u djecjim gluparijama. Starija je odrasla ko jedinica i nismo tili da i mladja odraste ka jedinica pa smo zato isli brzo na jos jedno dok ja mogu 😂 Jbg, 36 mi je... A ispalo jos dvoje. Moram ti priznat da mi tek sada pocinje to sjedat i dolazit u glavu i tek sada se pocinjem veselit. Blizance nismo nikako zamisljali pa nam je bio dobar sok. Sad mi je iz dana u dan sve draze i cujem tako price okolo kao sta je tvoja pa sad kazem: joj, jedva cekam! !! Znam da cu posidit do kraja ali neka 

Lunale
    12. Srpanj 2017. 11:16

I hvala ti, bas mi je ovo trebalo za cut! Odma mi je lakse i toplije oko srca, manji je puno strah

Lucy_07
    12. Srpanj 2017. 11:31

Dalmatinka bas si divno ovo napisala, i ja imam sjecanja na gepeke 😂 Nas je sestero djece i mami sam sto puta zahvalila sto je imala zivaca za nas toliko..dala mi je dozivotnih 5 najboljih prijatelja. Kako je nonstop trcala za nama mama je ostala fit i mlada je i sad sa svojih 60..a mi smo svi vec pomalo odrasli i stvaramo svoje obitelji.. nema ljepse stvari. Lunale, blago tvojoj djeci :)

MamaTroje
    12. Srpanj 2017. 12:06

Ja sam sad 12/13 tjedan. Doktor me nije poslao na mjerenje nuhalnog nabora. Nisam se sjetila da se to radi u ovom tjednu. Što sada? Je li to njegov propust? Da odem negdje privatno?
    Ne znam je li još nešto propustio. On mijenja moju gin koja me inače pošalje na sve što treba pa ne moram uopće brinuti.

12. Srpanj 2017. 13:03

Lunale

I hvala ti, bas mi je ovo trebalo za cut! Odma mi je lakse i toplije oko srca, manji je puno strah

Viruj mi dica ce ti bit sritna i zahvalna sta imaju veliku obitelj. Blagoslov je imat toliko brace i sestara i iman prelipa sjecanja na djetinjstvo. S dr strane bit ces fit mama jer triba sve to drzat pod kontrolom. Sican se kad su nama dosli blizanci..ja i brat smo bili jedini prije njih...i kad su dosli, meni i bratu su bili ko igracke... Ja cuvan jednog brata, on drugog haha..ja se igran s jednim on s drugim. Al svak ima svog hahah...ja san tad imala 4 on 2 god.. viruj mi da ti zavidin al iman jos do tvojih godina pa stignem 😍

12. Srpanj 2017. 13:05

MamaDvoje

Ja sam sad 12/13 tjedan. Doktor me nije poslao na mjerenje nuhalnog nabora. Nisam se sjetila da se to radi u ovom tjednu. Što sada? Je li to njegov propust? Da odem negdje privatno?
    Ne znam je li još nešto propustio. On mijenja moju gin koja me inače pošalje na sve što treba pa ne moram uopće brinuti.

Meni je to gin sam izmiria negdi u 12 tj. Nije mi jasno zasto tvoj nije...nazovi pitaj

12. Srpanj 2017. 13:06

Lucy_07

Dalmatinka bas si divno ovo napisala, i ja imam sjecanja na gepeke 😂 Nas je sestero djece i mami sam sto puta zahvalila sto je imala zivaca za nas toliko..dala mi je dozivotnih 5 najboljih prijatelja. Kako je nonstop trcala za nama mama je ostala fit i mlada je i sad sa svojih 60..a mi smo svi vec pomalo odrasli i stvaramo svoje obitelji.. nema ljepse stvari. Lunale, blago tvojoj djeci :)

Vas je jos vise haha
    Moja je majcica mladja al isto izgleda topp 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.