Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dannii85
    16. Srpanj 2017. 09:02

Paula Pešušić

Nisam vam se stigla javit…ali evo bili smk na pregledu,beba je u redu,hematom sr povukao,iako jos moram piti terapiju do sljedecg pregleda.

pozz.. koji si tjedan i kako si znala da je hematom? sta su ti rekli?

Jana78
    16. Srpanj 2017. 12:38

Malo nisam aktivna tu kako smo na Facebooku jer mi je tamo lakše pratit.. 
    Dalmatinka tebi sam vec čestitala, ako se ne varam ti si i priželjkivala curicu, sta ne?
    Paula drago mi je da se hematom povukao! 
    Cure koje su jos bile na pregledima super da je sve ok! Moj je tek 31.7.a trbuh nikako da počne rast, pocela sam panicarit sama sa sobom da nije bebica stala rast 😤 jer vise nisam ni tako umorna kao prije.. 
    Ni mene nije uhvatilo jos da ista kupujem, vjerujem isto da ce to po zimi doc kad bude dosadno...

ikyri
    16. Srpanj 2017. 12:56

Da se malo požalim. Jučer me u vlastitom vrtu iz čistog mira ugrizao bratov pas (šarplaninac od 50 kg.) za bedro. Dobila sam cijepivo Ana-te i antibiotik 7 dana te svaki dan previjanje. Uvjerili su me da to smijem u ranoj trudnoći. Sad nemogu ni na more mj. dana jer imam otvorenu ranu na nozi, jedva sjedim i stojim od boli. Nemogu vam opisat kako se grozno osjećam. Dobro da sam testove rano radila. Htjelu su mi i slikat nogu jer je rana dosta duboka i sl. 

MamaTroje
    16. Srpanj 2017. 13:24

Jana, ako ti je prva trudnoća trbuh će ti biti manji jer mišići jače drže.
    Ikyri, grozno, ne znam što bih rekla. Drži se.

16. Srpanj 2017. 13:51

Jana78

Malo nisam aktivna tu kako smo na Facebooku jer mi je tamo lakše pratit..
    Dalmatinka tebi sam vec čestitala, ako se ne varam ti si i priželjkivala curicu, sta ne?
    Paula drago mi je da se hematom povukao!
    Cure koje su jos bile na pregledima super da je sve ok! Moj je tek 31.7.a trbuh nikako da počne rast, pocela sam panicarit sama sa sobom da nije bebica stala rast 😤 jer vise nisam ni tako umorna kao prije..
    Ni mene nije uhvatilo jos da ista kupujem, vjerujem isto da ce to po zimi doc kad bude dosadno…

Jesan 😍😍😍
    Meni je stomak samo iskocia u 15+5 tt.. do tad je bia "nadut" i u malo siroj majici se nije uopce vidia
    Ikyri uzas... nadan se da ce sve bit uredu.. al mi cudno kako te ugriza iz cistog mira?! 

Gitta
    16. Srpanj 2017. 15:35

Ikyri ajme majko!! A joj, nadam se da neće ništa naštetiti trudnoći te da će sve biti u redu, joj joj 😔

suza4
    16. Srpanj 2017. 21:11

Sutra 4D..idemo vidjeti jel sve ok i da saznamo hocemo dobiti bracu ili seku...jedva cekam :-)

16. Srpanj 2017. 21:48

suza4

Sutra 4D..idemo vidjeti jel sve ok i da saznamo hocemo dobiti bracu ili seku…jedva cekam :-)

suza4

Sutra 4D..idemo vidjeti jel sve ok i da saznamo hocemo dobiti bracu ili seku…jedva cekam :-)

Sritnooo 🤗🤗🤗 obavezno javi 😉😉

Teddy Bear
    17. Srpanj 2017. 06:49

ikyri

Da se malo požalim. Jučer me u vlastitom vrtu iz čistog mira ugrizao bratov pas (šarplaninac od 50 kg.) za bedro. Dobila sam cijepivo Ana-te i antibiotik 7 dana te svaki dan previjanje. Uvjerili su me da to smijem u ranoj trudnoći. Sad nemogu ni na more mj. dana jer imam otvorenu ranu na nozi, jedva sjedim i stojim od boli. Nemogu vam opisat kako se grozno osjećam. Dobro da sam testove rano radila. Htjelu su mi i slikat nogu jer je rana dosta duboka i sl.

Joj,ne mogu da vjerujem. Bas mi je zao. Cuvaj se i pripazi,ne mislim da bi ti dokori dali cjepivo da nisu sigurni da ga ne smijes u trudnoci. Bit ce sve uredu.😚

ikyri
    17. Srpanj 2017. 09:59

Teddy Bear

ikyri

Joj,ne mogu da vjerujem. Bas mi je zao. Cuvaj se i pripazi,ne mislim da bi ti dokori dali cjepivo da nisu sigurni da ga ne smijes u trudnoci. Bit ce sve uredu.😚

Kažu da nije jako štetno. Strah me više zbog stresa i svega. to je veliki šok. Još ta cijepiva nemogu bit dobra. Tetanus i bjesnoća su smrtonosne bolesti, pa dobrobit trudnice uvijek prelazi štetu za dijete. Sad samo moram na ZZJZ prijavit ugriz pa promatranje psa 10 dana da li ima bjesnoću itd. Taj pas je inače agresivan. Nije mene jedinu ugrizao ali prvi put da je ugrizao nekog koga poznaje. Došli smo s novim autom ja sam imala novu haljinu a nikad nisam u haljini. Nešto ga je poremetilo i ugrizao me. Ja sam samo ušetala u svoje dvorište dvorište i ništa drugo. Psa će uspavat. Ja imam curicu od godinu i pol dana da je nju taknuo bi je ubio. Ovo je samo kap koja je prelila čašu. Meni je cijelo bedro plavo. Možda ću morat primit i cijepivo za bjesnoću ali i to je navodno sigurno u trudnoći.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.