Malo nisam aktivna tu kako smo na Facebooku jer mi je tamo lakše pratit..
Dalmatinka tebi sam vec čestitala, ako se ne varam ti si i priželjkivala curicu, sta ne?
Paula drago mi je da se hematom povukao!
Cure koje su jos bile na pregledima super da je sve ok! Moj je tek 31.7.a trbuh nikako da počne rast, pocela sam panicarit sama sa sobom da nije bebica stala rast 😤 jer vise nisam ni tako umorna kao prije..
Ni mene nije uhvatilo jos da ista kupujem, vjerujem isto da ce to po zimi doc kad bude dosadno…
Jesan 😍😍😍
Meni je stomak samo iskocia u 15+5 tt.. do tad je bia "nadut" i u malo siroj majici se nije uopce vidia
Ikyri uzas… nadan se da ce sve bit uredu.. al mi cudno kako te ugriza iz cistog mira?!
Inače je agresivan pas. Nije me prepoznao, bilo je samo pitanje vremena kad će neko sranje napravit.Zna me od kad je bio štene. U našem je dvorištu bar 10 dana u mjesecu. Sad se ponaša normalno samo ja ga nemogu vidjet od straha.
Sutra 4D..idemo vidjeti jel sve ok i da saznamo hocemo dobiti bracu ili seku…jedva cekam :-)
Sorry ako si to sigurno već rekla. Koliko dječice imaš i čemu se nadate (osim da je živo i zdravo)? Moj muž je u prvoj trudnoći htio dečka pa smo dobili curicu a sad bi on još curica, neće da čuje za dečka :)
Kihnem jače i probode me kao da me nožem upiknulo. Je li tako i vama?
Sutra 4D..idemo vidjeti jel sve ok i da saznamo hocemo dobiti bracu ili seku…jedva cekam :-)
Sorry ako si to sigurno već rekla. Koliko dječice imaš i čemu se nadate (osim da je živo i zdravo)? Moj muž je u prvoj trudnoći htio dečka pa smo dobili curicu a sad bi on još curica, neće da čuje za dečka :)
Imam curicu od 4 god i decka od 18mjeseci...sad mi je svejedno sta ce biti mada imam osjecaj da je curica..tako sam ja kad sam drugi put bila trudna htjela opet curicu,a rodio se decko...ali kad sam ga ugledala ne bi ga mijenjala za sto curica,to je bila ljubav na prvi pogled,to je moja maza i bas je istina da su deckici vise vezani za mamu(a i mame za njih).
Meni je isto tako,ali ne zabrinjavam se tako mi je bilo i u prethodne 2 trudnoce.
ne zabrinjavaj se, ja sam ovo pitanje već postavljala, isto mi je tako, baš baš me probode, ajme...
Pregled mi je danas u 17 h , dat će Bog da bude sve uredu. Javim se poslije pregleda.
Onda cekam jos koji tj! I 31.7.za pregled da mogu biti mirna, bas mi se odužilo sad nekako..
suza i Teddy javite kako je proslo!!! 🍀
Ikyri ne znam uopce sta bi rekla, držim fige da sve bude ok!! Cuvaj se!
Bila sam na pregledu. Bogu hvala sve dobro,usla sam u 12tt. Bas sam sretna,nemogu opisati uzbudjenje. Jedva cekam sada svima reci za trudnocu. Saljem svima mnogo pusa.😙😙😙😙
Teddy bear cestitam! Bas mi je drago da je sve uredu. Jesu ti radili neke testove? Meni su rekli da na sljedecm pregledu, za 2 tj, cu bit u 12 i da ce mi radit neke testove. Pa me zanima kako to ide...
Sortiraj odgovore
Najstariji