Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Srpanj 2017. 15:43

Jana78

Lucypa mislim da kad se pridružiš zatvorenoj grupi samo ti vidis, to ti ne dođe na News Feed.. sta ne cure?
    LunaleHeehh ja te kužim jer mm i ja isto tako, po ljeti smo stalno na motorima bili, a sad se ja jadna kuham u autu, koma..

Meni je isto svejedno, mozda eto da se malo razbije nek bude curica jer su svi dečkići oko nas pa da bake i dede budu sretni..

Jesi na fb? Nisan te ubrala 😄

Jana78
    11. Srpanj 2017. 16:06

Elvira čestitam!! Da sve bude uredu!! 
    Heheh Ivona stvarno?? Ajme bas fora! 
    Dalmatinka jesam, nisam ni ja tebe skuzila.. 

snjezeee
    11. Srpanj 2017. 17:38

Poslala zahtijev za fb... Nisam bas forum tip pa zaboravim provjeriti 😂 u petak 7.7 bio treci pregled, bebac mjeri 12tjedana. A kako sam se iznenadila kada sam vidjela kako se krece, haha kao da plese po maternici. Cudno mi, sa obzirom da jos nista ne osjetim. Malac ili mala party prave bez mene hahahaha 
    Ja i dragi se u rekordnom vremenu dogovorili za imena (ocekivala sam vise prigovora) 😂, Nora ako je curica, Elliot ako je deckic. Nadam se da cemo na sljedecem pregledu vidjeti sta je. Svi oko mene su ubjedjeni da je curica, a ja mislim da je deckic

snjezeee
    11. Srpanj 2017. 17:52

Da li je netko imao problema sa niskom pritiskom u trudnoci? Meni izmjerise 104/62, doktor se malo nasikirao i rekao mi da pijem dosta tekucine(sto radim), da pijem kavu i kolu. Uvijek sam imala nizak pritisak, ali na zadnjem pregledu je bio ok 124/81 pa sam mislila sa ce se "normalizirati" za vrijeme trudnoce. Ima li tko kakav savijet osim kave i kole 😂

MamaTroje
    11. Srpanj 2017. 18:16

Doktor mi je napisao u nalazu (prvi pregled) krvarenje u ranoj trudnoći. Vidjela sam tek kad sam izašla. Ne znam otkud mu to. Nisam imala nikakva krvarenja. Može li mi netko objasniti?

MamaTroje
    11. Srpanj 2017. 18:23

snjezeee 87

Da li je netko imao problema sa niskom pritiskom u trudnoci? Meni izmjerise 104/62, doktor se malo nasikirao i rekao mi da pijem dosta tekucine(sto radim), da pijem kavu i kolu. Uvijek sam imala nizak pritisak, ali na zadnjem pregledu je bio ok 124/81 pa sam mislila sa ce se "normalizirati" za vrijeme trudnoce. Ima li tko kakav savijet osim kave i kole 😂

Nemoj kolu. Ima puno šećera. Kava ima efekt da naglo povisi pa naglo spusti i budeš još lošije. Uzmi slanih grickalica i vode.

snjezeee
    11. Srpanj 2017. 18:36

MamaDvoje

snjezeee 87

Nemoj kolu. Ima puno šećera. Kava ima efekt da naglo povisi pa naglo spusti i budeš još lošije. Uzmi slanih grickalica i vode.

Kavu popijem ujutro, i to sam drasticno smanjila otkad sam trudna. Gazirane sokove inace ne volim pa izbjegavam, a znam koliko secera ima ali mi nije jasno zasto bi to doktor preporucio :/ Polusat cu sa slanim grickalicama hvala :)

11. Srpanj 2017. 18:41

snjezeee 87

Poslala zahtijev za fb… Nisam bas forum tip pa zaboravim provjeriti 😂 u petak 7.7 bio treci pregled, bebac mjeri 12tjedana. A kako sam se iznenadila kada sam vidjela kako se krece, haha kao da plese po maternici. Cudno mi, sa obzirom da jos nista ne osjetim. Malac ili mala party prave bez mene hahahaha
    Ja i dragi se u rekordnom vremenu dogovorili za imena (ocekivala sam vise prigovora) 😂, Nora ako je curica, Elliot ako je deckic. Nadam se da cemo na sljedecem pregledu vidjeti sta je. Svi oko mene su ubjedjeni da je curica, a ja mislim da je deckic

I meni je Nora jedno od imena za curicu :)
    Iman i ja nizak tlak. Nije to nista opasno. Opasan je samo visoki tlak. Ja pojeden nesto slatko i bude.mi bolje.jer niski tlak trazi slanu hranu pa mu malo kontriram i bude mi bolje

snjezeee
    11. Srpanj 2017. 18:49

Dalmatinka

snjezeee 87

Poslala zahtijev za fb… Nisam bas forum tip pa zaboravim provjeriti 😂 u petak 7.7 bio treci pregled, bebac mjeri 12tjedana. A kako sam se iznenadila kada sam vidjela kako se krece, haha kao da plese po maternici. Cudno mi, sa obzirom da jos nista ne osjetim. Malac ili mala party prave bez mene hahahaha

Iman i ja nizak tlak. Nije to nista opasno. Opasan je samo visoki tlak. Ja pojeden nesto slatko i bude.mi bolje.jer niski tlak trazi slanu hranu pa mu malo kontriram i bude mi bolje

otkad sam prvi put cula za ime Nora rekla sam sebi ako imala curicu bit ce Nora, jos posjeca na ime moje mame "Zora" :)
    Joj vidis ja bas jedem slaniju hranu, a slatku nisam bas ljubitelj pa ga jos dodatno u trudnoci izbjegavam. Isprepadase me :( vazno mi je da nije opasno po bebu.
    Hvala, pokusat cu i ja kontrirat sa slatkim pa cemo vidjeti ima li kakvog utjecaja haha

11. Srpanj 2017. 19:46

snjezeee 87

Dalmatinka

snjezeee 87

otkad sam prvi put cula za ime Nora rekla sam sebi ako imala curicu bit ce Nora, jos posjeca na ime moje mame "Zora" :)
    Joj vidis ja bas jedem slaniju hranu, a slatku nisam bas ljubitelj pa ga jos dodatno u trudnoci izbjegavam. Isprepadase me :( vazno mi je da nije opasno po bebu.
    Hvala, pokusat cu i ja kontrirat sa slatkim pa cemo vidjeti ima li kakvog utjecaja haha

Ja san to ime cula u jednoj seriji u kojoj je glumica bila negativka hahaha al mi se ime bas svidilo
    Pa zbog niskog tlaka ti i trazi slano al nemas brige pricala san o tom s gin

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.