I ova teorija da su ženski izdržljivi a muški brži isto kod mene ne drži vodu jer sam u prošloj trudnoći imala odnos četvrti dan menstruacije ovulacija je bila dosta kasnije ipak se uhvatilo i bio je dečko. 😁😁
Ma nek su zdravi i živi!! Meni je stvarno svejedno, a i mm i svi ostali bi volili da je curica.
Sve nas je više na fejsu, jeeej!!
Ja se pridruzim na fejsu za koji tjedan..obzirom da jos nikome nismo rekli, cekamo da udemo u drugo tromjesecje- vjerujem da bi bio sok da vide da sam se ukljucila u bebani grupu na fejsu 😂
Od nasih nitko nije znao ni da planiramo, tako da ce element iznenadenja biti poprilican 😄
Lucy pa mislim da kad se pridružiš zatvorenoj grupi samo ti vidis, to ti ne dođe na News Feed.. sta ne cure?
Lunale Heehh ja te kužim jer mm i ja isto tako, po ljeti smo stalno na motorima bili, a sad se ja jadna kuham u autu, koma..
Meni je isto svejedno, mozda eto da se malo razbije nek bude curica jer su svi dečkići oko nas pa da bake i dede budu sretni..
Ne vidi se sadrzaj grupe al se vide svi clanovi javno. Grupa i clanovi su public, sadrzaj je samo za one koji su u grupi. Neka, iduci tjedan je pregled i kraj 12tj pa cemo onda i podijeliti sretnu vijest pa vam se pridruzim😊
Pozdrav cure..evo ja jucer saznala 100 posto da sam trudna posto sam vadila betu :) ali je jako mala trudnoca,tek nekih 2 i pol tjedna :)
Elvira, citala sam te na Tko planira. Drago mi je da je uspjelo, dobrodosla :))
Marigabi i David dobrodošle!!
Lunale držim fige da sve bude ok!! Ma bit ce sigurno!!
Meni je Gita isto predivno ime, ali prijatelj ima kćer pa.. lijepo mi je jos Erika, Sofia..
Mi smo rekli ako ce bit dečko, sto ja imam osjećaj iako svi pa i muž kažu da je curica, da ce bit Roko! Otkad znam za sebe super mi je to ime i bas je frajerski, a i muzu se sviđa.. a curica bi mogla biti Mia po našim inicijalima imena.
Ja se isto vozim na biciklu, motor sam taman registrirala u 5.mj i nisam se jos vozila otkad sam saznala da sam trudna, nekako mislim kao bolje ne, sta ja znam.. iako slažem se trudne smo a ne bolesne 😜 Al oko nekih stvari se vodim bolje spriječiti nego liječit!
Ja idem na mini anomaly scan 31.7. I tad cu biti 12+3, mozda i spol saznam! Da bar!🍀
Pratimo se sa trudnocom i sa muskim imenom. Ako bude decko nas ce isto biti Roko dok za curicu jos razmislimo. Za prvu trudnocu sam bila uvjerena da je decko ali na kraju nam dosla mala Nera. Sad bi volila da bude jos jedna cura al kako bude. I vidim da ima grupa i na Fb kako se zove da se pridruzim cure. Citam postove al ocito sam corava i ne mogu nac kako se zove.
Elvira, citala sam te na Tko planira. Drago mi je da je uspjelo, dobrodosla :))
Hvala ti :) nadam se da ce sve biti super :)
Sortiraj odgovore
Najstariji