LitteOne, evo moj sinek je Gabriel :) dobio je ime po anđelu Gabrielu, da se razumijemo, nisam nikakav teški kršćanin, već mi je to ime nekako simbolički bilo prekrasno, asocijacija na anđela. Kćer mi je Marija, ali Marija Evelyn :D curka ima dva imena, obzirom da smo uzeli jedno staromodno (Marica, Marija je svaka druga baka u našoj okolici :D ) tako je Evelyn bio dodatak na ime :) i baš je efektno, i unikatno ispred svega, ne znam ni jednu djevojčicu sa takvim imenom :D unikat moj.
Ideju za ime trećoj bebi nemam, niti ću se još time zamarati, s vremenom ću lakše odlučiti, nadam se :D
Pozdrav novim mama, bas nas ima puno i to je super! 21.7. Idem na kontrolu i nemogu docekat! I zavidim vama koje znate spol 😆 mi imamo imena i za curicu Elena,a za decka Dominik! uclanit cu se na fb da se jos vise druzimo! 😊😊 pozdrav svima na ovaj pakleni dan!
Da i meni i muzu je zapelo to ime nekako za uho! Dali ste vi koje imate vec djecicu imale kakvu intuiciju oko spola ili je ipak ispalo totalno suprotno? Ja sam nekako uvjerena da nosim curku i nemogu docekat dan da saznam! 💓💓
Ja sa prvim nisam imala nikakav osjećaj iako me nije začudilo kad mi je doktorica rekla da je muško jer se u mm familiji samo muški rađaju, ali sad imam neki osjećaj da bi mogla biti curica, ili je to samo moja jaka želja koja se pretvorila u taj osjećaj!!! 😀😀🤔🤔
Ja sa prvim nisam imala nikakav osjećaj iako me nije začudilo kad mi je doktorica rekla da je muško jer se u mm familiji samo muški rađaju, ali sad imam neki osjećaj da bi mogla biti curica, ili je to samo moja jaka želja koja se pretvorila u taj osjećaj!!! 😀😀🤔🤔
Hahahhah a nikad neznas! Gitta poslala sam zahtjev na fb maloprije tako znas 😆😆
Bok cure!!! Evo da vam se i ja pridružim. Trudna sam 15+3 tj. termin bi trebao biti 29.12. ali po zadnjem uzv pregledu je beba za tjedan dana veća znači 22.12. to mi je druga trudnoća. Do sada sam obavila 3 ginekološka pregleda. Sljedeći je 17.07. i nadam se da ću tada saznati spol :-)
Da i meni i muzu je zapelo to ime nekako za uho! Dali ste vi koje imate vec djecicu imale kakvu intuiciju oko spola ili je ipak ispalo totalno suprotno? Ja sam nekako uvjerena da nosim curku i nemogu docekat dan da saznam! 💓💓
Ja sam nešto bila ubijeđena da je djevojčica, kad na UZ pišonjica 😂 mada prva mi je bebica 😊
Ja sam "znala" da nosim deckica. Stalno sam govorila u muskom rodu i par put sam sanjala da je decko. Sad, il je intuicija il je slucajnost
Za prvu kcer Aydu sam se nekako osjećala da je cura, sad za drugu curu smo i moja mama i ja bile uvjerene da je dečko. Aaaa ono dolazi nam jos jedna curka i zvati ce se Gloria 👶🏻🎈
Sortiraj odgovore
Najstariji