Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marigabi
    10. Srpanj 2017. 15:19

LitteOne, evo moj sinek je Gabriel :) dobio je ime po anđelu Gabrielu, da se razumijemo, nisam nikakav teški kršćanin, već mi je to ime nekako simbolički bilo prekrasno, asocijacija na anđela. Kćer mi je Marija, ali Marija Evelyn :D curka ima dva imena, obzirom da smo uzeli jedno staromodno (Marica, Marija je svaka druga baka u našoj okolici  :D ) tako je Evelyn bio dodatak na ime :) i baš je efektno, i unikatno ispred svega, ne znam ni jednu djevojčicu sa takvim imenom :D unikat moj.
    Ideju za ime trećoj bebi nemam, niti ću se još time zamarati, s vremenom ću lakše odlučiti, nadam se :D 

• Teaa1
    10. Srpanj 2017. 17:52

Pozdrav novim mama, bas nas ima puno i to je super! 21.7. Idem na kontrolu i nemogu docekat! I zavidim vama koje znate spol 😆 mi imamo imena i za curicu Elena,a za decka Dominik! uclanit cu se na fb da se jos vise druzimo! 😊😊 pozdrav svima na ovaj pakleni dan!

Gitta
    10. Srpanj 2017. 17:55

Voljela bih imati curicu imenom Elena!! 💝💝💝

• Teaa1
    10. Srpanj 2017. 18:00

Da i meni i muzu je zapelo to ime nekako za uho! Dali ste vi koje imate vec djecicu imale kakvu intuiciju oko spola ili je ipak ispalo totalno suprotno? Ja sam nekako uvjerena da nosim curku i nemogu docekat dan da saznam! 💓💓

Gitta
    10. Srpanj 2017. 18:24

Ja sa prvim nisam imala nikakav osjećaj iako me nije začudilo kad mi je doktorica rekla da je muško jer se u mm familiji samo muški rađaju, ali sad imam neki osjećaj da bi mogla biti curica, ili je to samo moja jaka želja koja se pretvorila u taj osjećaj!!! 😀😀🤔🤔

• Teaa1
    10. Srpanj 2017. 18:32

Gitta

Ja sa prvim nisam imala nikakav osjećaj iako me nije začudilo kad mi je doktorica rekla da je muško jer se u mm familiji samo muški rađaju, ali sad imam neki osjećaj da bi mogla biti curica, ili je to samo moja jaka želja koja se pretvorila u taj osjećaj!!! 😀😀🤔🤔

Hahahhah a nikad neznas! Gitta poslala sam zahtjev na fb maloprije tako znas 😆😆

• David14
    10. Srpanj 2017. 18:36

Bok cure!!! Evo da vam se i ja pridružim. Trudna sam 15+3 tj. termin bi trebao biti 29.12. ali po zadnjem uzv pregledu je beba za tjedan dana veća znači 22.12. to mi je druga trudnoća. Do sada sam obavila 3 ginekološka pregleda. Sljedeći je 17.07. i nadam se da ću tada saznati spol :-)

Mrs. Bešić
    10. Srpanj 2017. 18:45

Teaa1

Da i meni i muzu je zapelo to ime nekako za uho! Dali ste vi koje imate vec djecicu imale kakvu intuiciju oko spola ili je ipak ispalo totalno suprotno? Ja sam nekako uvjerena da nosim curku i nemogu docekat dan da saznam! 💓💓

Ja sam nešto bila ubijeđena da je djevojčica, kad na UZ pišonjica 😂 mada prva mi je bebica 😊

LittleOne
    10. Srpanj 2017. 18:57

Ja sam "znala" da nosim deckica. Stalno sam govorila u muskom rodu i par put sam sanjala da je decko. Sad, il je intuicija il je slucajnost 

• anitrammm
    10. Srpanj 2017. 19:09

Za prvu kcer Aydu sam se nekako osjećala da je cura, sad za drugu curu smo i moja mama i ja bile uvjerene da je dečko. Aaaa ono dolazi nam jos jedna curka i zvati ce se Gloria 👶🏻🎈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.