Ja sutra idem vaditi nalaze kks i urina,a neki dan sam uradila hormone stitnjace,tsh 1.4. Uglavnom narucila sam se na pregled iduci ponedjeljak,ne mogu docekati. Trebala bih biti tada punih 11tt i koji dan.
Samo da bude sve uredu i valjda cu znati neki okvirni termin poroda pa da i mene stavite na listu. Mene kao i obicno mucnine drze poslijepodne,skoro svaki rucak moram povratiti,tada mi bude lakse. Uglavnom danas sam se zagledala i skontala sam da mi je nekako trbuh iskocio i to u gornjem dijelu,bas sam si smijesna bila,ono nismo jos nikome rekli,srecom ima me od prije dosta pa valjda samo ja kontam😉😃. Danas sam uletila u ambulantu poslije posla da uzmem uputnice i kaze meni dr onako sva ja zadihana da mi izmjeri tlak 135/70. Kontam zeno i dobar je koliko je stupnjeva vani,vozila odmah poslije posla da mi je stignuti na vrijeme. Budem ga kuci malo pratila.
Proslu trudnocu sam cijelo vrijeme osjecala da nosim djevojcicu i rodila sam ju,ali mi se dosta skrivala,skoro do 33tt nije dr mogla reci sa sigurnoscu. I sada imam isto osjecaj da je tako. Samo neka je zivo i zdravo,najbitnije. Mada nekako uvijek pogodim🙂😃.
Nas su tri sestre i imamo zajedno 5 curica.
Ja sam "znala" da nosim deckica. Stalno sam govorila u muskom rodu i par put sam sanjala da je decko. Sad, il je intuicija il je slucajnost
Ja sam isto prije prve trudnoće stalno sanjala muške bebe i prvi sin. Čak sam jednom sanjala da sam rodila sina i da se zvao Emanuel!!
Muškarci su ti koji vuku gen za spol...mi žene mislim da nemamo ništa s tim... U mm familiji preko 90 god se nije cura rodila, samo jedna u njegovog strica i jedna u rođaka, znači dvi cure na pitaj boga koliko muških...zato puno nevista imaju hehehehe
Citala sam da to najvise ovisi koliko daleko od ovulacije je bio odnos, muski su brzi a zenski izdrzljiviji :D naravno, ima puno i genetike, ne proizvode svi muskarci 50% muskih, 50% zenskih spermija
Marigabi i David dobrodošle!!
Lunale držim fige da sve bude ok!! Ma bit ce sigurno!!
Meni je Gita isto predivno ime, ali prijatelj ima kćer pa.. lijepo mi je jos Erika, Sofia..
Mi smo rekli ako ce bit dečko, sto ja imam osjećaj iako svi pa i muž kažu da je curica, da ce bit Roko! Otkad znam za sebe super mi je to ime i bas je frajerski, a i muzu se sviđa.. a curica bi mogla biti Mia po našim inicijalima imena.
Ja se isto vozim na biciklu, motor sam taman registrirala u 5.mj i nisam se jos vozila otkad sam saznala da sam trudna, nekako mislim kao bolje ne, sta ja znam.. iako slažem se trudne smo a ne bolesne 😜 Al oko nekih stvari se vodim bolje spriječiti nego liječit!
Ja idem na mini anomaly scan 31.7. I tad cu biti 12+3, mozda i spol saznam! Da bar!🍀
Ja isto vozim motor, bar sam ga vozila do lanjske trudnoce i od tad jedva dvaput, uvijek sam s bebom. Uzasno mi nedostaje iako to nekima moze zvucat smisno, ali to je moja ljubav. Ja na svoj a muz na svoj, to su bila neka druga najlipsa vrimena....
Ja uopce nemam inspiracije za imena! Nista mi ne dolazi, nista mi jos ne zvuci privlacno ono da kazem da, to je to! Al ima jos vrimena aj :) mi prizeljkujemo curu i decka. Ako ne to onda 2 cure al 2 decka nam nisu bas privlacna 😂😱 nemam nikakav feeling osim sta sam uvjerila sebe da je jedno sigurno cura. Cak jedem voce i kad mi se ne jede jer je ode neko prosuo onu bapsku pricu da ako te privlaci voce, nosis zensko 😂 Uglavnom, sta bude-bit ce, samo da su zdravi!
Pozdrav cure, nije me bilo neko vreme, malo sam odmarala, ali sam vas pratila o čemu pišete. Drago mi je da ste dobro, da trbuščići rastu ❤️ Ja sam toliko odmorila mozak ovih nekoliko dana da sam skoro i zaboravila da sam trudna. Dobila sam najbolji savet vezan za ponašanje u trudnoći a to je slušati svoje telo, i držim se toga 😆 Što se imena tiče, za muško nemam dilemu, Matija, a sa ženskim sam loša, mada je uži izbor Lucija i Tesa. U našim familijama se rađa puno dečaka pa se nadamo curici da malo popravimo prosek 😂 I ja sam u fb grupi pa se družimo i tamo.
Ja isto vozim motor, bar sam ga vozila do lanjske trudnoce i od tad jedva dvaput, uvijek sam s bebom. Uzasno mi nedostaje iako to nekima moze zvucat smisno, ali to je moja ljubav. Ja na svoj a muz na svoj, to su bila neka druga najlipsa vrimena….
Ja uopce nemam inspiracije za imena! Nista mi ne dolazi, nista mi jos ne zvuci privlacno ono da kazem da, to je to! Al ima jos vrimena aj :) mi prizeljkujemo curu i decka. Ako ne to onda 2 cure al 2 decka nam nisu bas privlacna 😂😱 nemam nikakav feeling osim sta sam uvjerila sebe da je jedno sigurno cura. Cak jedem voce i kad mi se ne jede jer je ode neko prosuo onu bapsku pricu da ako te privlaci voce, nosis zensko 😂 Uglavnom, sta bude-bit ce, samo da su zdravi!
Ma nije uopce smisno. Ja te razumin jer je i meni tako s jetom haha. Samo sta je na motoru veca sansa da padnes, inace mislin da samo treskanje ne moze nista..ja san na pocetku stalno jela voce, a sad stalno jedem smoki haha.. smoki mi nekako vise vuce na musko hahaha 😆 al ne virujen u te price.. svejedno mi je za spol samo zelin znat 😍 na pocetku san stalno mislila da je zensko... sad vise ne razmisljan...
Sortiraj odgovore
Najstariji