Nove, dobrodosle!
MamaDvoje, zbilja ne znam... jedino logicno mi je da ti je ginic neki tupan koji je pogrijesio jer da je i bilo krvarenja valjda bi pricali o tome i preporucio ti mirovanje??? Ne znam... vidit cemo sta ce cure rec ali ja bih ga svakako pitala da mi objasni!
Nora je i meni divno ime ali znam jednu divljakusu pa mi je odmah asocijacija. I nera je lipo, dugo nisam cula ime nera. (Ne brinite, necu nikom copnit ime, samo komentiram 😘) Cure moje ove nase zimske bebice ce bit sve neke lipih imena vidim :))))
Kad ste mislili pocet kupovat stvari? Ja vise ne mogu izdržati
Hahaah Little, ja sam sa ovom prije bebom do 6. Mjeseca trudnoce imala SVE! Doslovno! Od robice, sobice, kolica, hranilice, kade, sampona... 😂 Onda sam se dosadjivala zadnja 3 mjeseca jer nisam imala vise sta kupit, nisam dobro to rasporedila 😂😂😂 sada nemam volju za icim, niti mi triba puno toga jedino sam bacila oko na kolica al to cu cekati do zadnjeg mjeseca kad bude sve ok. E i krevetic cu morat uzesti isti kao sto i imamo vec, takodjer pred kraj. Ajme meni i jos jednu hranilicu... boze, pa nisam uopce mozgala sta sve triban, mislila sam da mi nista ne triba a sad si mi ode dala mislit! Ajme i autosjedalica jos jedna!!! OU SHIT!!! Hello bankrot 😂 Mi i auto moramo kupit i to neko sa 7 sjedala jer ce nas bit 6 a iza trebaju stati 3 autosjedalice 😱😭
Iden ca. Ubit se. Laku noc 😂😘
Kad ste mislili pocet kupovat stvari? Ja vise ne mogu izdržatiKad ste mislili pocet kupovat stvari? Ja vise ne mogu izdržati
Hahaah Little, ja sam sa ovom prije bebom do 6. Mjeseca trudnoce imala SVE! Doslovno! Od robice, sobice, kolica, hranilice, kade, sampona… 😂 Onda sam se dosadjivala zadnja 3 mjeseca jer nisam imala vise sta kupit, nisam dobro to rasporedila 😂😂😂 sada nemam volju za icim, niti mi triba puno toga jedino sam bacila oko na kolica al to cu cekati do zadnjeg mjeseca kad bude sve ok. E i krevetic cu morat uzesti isti kao sto i imamo vec, takodjer pred kraj. Ajme meni i jos jednu hranilicu… boze, pa nisam uopce mozgala sta sve triban, mislila sam da mi nista ne triba a sad si mi ode dala mislit! Ajme i autosjedalica jos jedna!!! OU SHIT!!! Hello bankrot 😂 Mi i auto moramo kupit i to neko sa 7 sjedala jer ce nas bit 6 a iza trebaju stati 3 autosjedalice 😱😭
E jesi me nasmijala! 😄😄😄😄
Poslala zahtijev za fb… Nisam bas forum tip pa zaboravim provjeriti 😂 u petak 7.7 bio treci pregled, bebac mjeri 12tjedana. A kako sam se iznenadila kada sam vidjela kako se krece, haha kao da plese po maternici. Cudno mi, sa obzirom da jos nista ne osjetim. Malac ili mala party prave bez mene hahahaha
Ja i dragi se u rekordnom vremenu dogovorili za imena (ocekivala sam vise prigovora) 😂, Nora ako je curica, Elliot ako je deckic. Nadam se da cemo na sljedecem pregledu vidjeti sta je. Svi oko mene su ubjedjeni da je curica, a ja mislim da je deckic
I meni je Nora jedno od imena za curicu :)
Iman i ja nizak tlak. Nije to nista opasno. Opasan je samo visoki tlak. Ja pojeden nesto slatko i bude.mi bolje.jer niski tlak trazi slanu hranu pa mu malo kontriram i bude mi bolje
Sa niskim tlakom je teško prolaziti kroz dan. Imaš cijelo vrijeme osjećaj da ćeš se srušiti. Kada stojiš osjećaš jaku slabost. Plitko disanje. Moj muž misli da sam lijena, a meni je ozbiljno zlo na momente.
Da li je netko imao problema sa niskom pritiskom u trudnoci? Meni izmjerise 104/62, doktor se malo nasikirao i rekao mi da pijem dosta tekucine(sto radim), da pijem kavu i kolu. Uvijek sam imala nizak pritisak, ali na zadnjem pregledu je bio ok 124/81 pa sam mislila sa ce se "normalizirati" za vrijeme trudnoce. Ima li tko kakav savijet osim kave i kole 😂
Meni je normalan tlak ceo život 90/60 kad merim kući, i bude oko 100/70 ili malo više kad mi mere kod dr jer se uplašim. Savet je puunooo tečnosti, ako osetiš da ti je zlo nešto slano. Mislim da kafa i cola mogu trenutno da pomognu ali nisu rešenje. I pokušaj jesti neku juhu svaki dan uz neki obrok, meni isto pomogne.
Kad ste mislili pocet kupovat stvari? Ja vise ne mogu izdržatiKad ste mislili pocet kupovat stvari? Ja vise ne mogu izdržati
Hahaah Little, ja sam sa ovom prije bebom do 6. Mjeseca trudnoce imala SVE! Doslovno! Od robice, sobice, kolica, hranilice, kade, sampona… 😂 Onda sam se dosadjivala zadnja 3 mjeseca jer nisam imala vise sta kupit, nisam dobro to rasporedila 😂😂😂 sada nemam volju za icim, niti mi triba puno toga jedino sam bacila oko na kolica al to cu cekati do zadnjeg mjeseca kad bude sve ok. E i krevetic cu morat uzesti isti kao sto i imamo vec, takodjer pred kraj. Ajme meni i jos jednu hranilicu… boze, pa nisam uopce mozgala sta sve triban, mislila sam da mi nista ne triba a sad si mi ode dala mislit! Ajme i autosjedalica jos jedna!!! OU SHIT!!! Hello bankrot 😂 Mi i auto moramo kupit i to neko sa 7 sjedala jer ce nas bit 6 a iza trebaju stati 3 autosjedalice 😱😭
Lol...a luda si 😂😂😂
Ja sam isto niskotlakasica...još sad i anemična, bajna kombinacija. Već dva dana ne dišem normalno od ove sparine 😧
Hahahahhaha al si me nasmijala hahahhhHah
Nas je bilo 7 i caca je kupia passata karavana..al bilo je dana kad bi neko od nas starijih isa u gepek da se ne guzvamo 😂😂 to su bili dani. 😎
Ja isto iman problem s nekim imenima radi nekih ljudi koje ne volin xD
Nisan jos nista kupila..iman namjeru kad saznam spol kupit prvu stvarcicu 🤗🤗🤗
Al ne mislin jos nista posebno kupovat...tamo negdi u 6, 7 mj..
Hahaha Dalmatinka, dobro ti se stari i sitija! Em mos natrpat stvari, em mos natrpat dice 😂😂😂😂
Sa prvim djetetom sam pokupovala sve do 7-8.mj. trudnoće. Najviše robice veličine 56 cm koju na kraju nije niti nosio jer mu je bila na knap jer se rodio kao velika beba od 4,7 kg. Nismo ni uspjeli potrošiti cijeli paket pelena vel.1 jer su mu bile male. Tako da cu u ovoj trudnoći pričekati i pokupovati samo ono osnovno. Lako pošaljem mamu ili muža da kupe robicu ionako su već uhodani pa znaju što treba :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji