Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gitta
    10. Srpanj 2017. 13:27

Prvo dijete se zove Josip, a drugo qće biti Petar ili Petra!! 💙💝

Lunale
    10. Srpanj 2017. 13:31

Little, i meni je Gita preslatko ime al u mene svako trubi svoje ime. Djeca su mi Luna(15 god.,njoj sam ja dala ime) i Aria (1 god. A ime joj je dala sestra uz apsolutnu podrsku oca, ja se tu nisam misala). I Gabi mi je slatko... pa kad smo kod gabi, Marigabi dobrodosla nam :)))) 
    Sad ste me malo ohrabrile s tim aktivnostima pa cu i ja na biciklu, taman smo prije trudnoce montirali maloj stolicu na moju biku pa lipo mogu s njom di ocu!
    E, jutros sam radila Nifty Twins pa sam sad do sredine sljedeceg tjedna na cekanju uh... rekli su da Postoji mogucnost da mi ponove vadjenje krvi ako bude nedovoljno fetalne krvi ali da bi sve trebalo bit ok jer nakon 10. Tjedna fetalne krvi bude sasvim dovoljno. Nadam se zdravim bebicama i da cu i ja do kraja sljedeceg tjedna znat spolove 🤗🤗

Gitta
    10. Srpanj 2017. 13:36

Lunale želim ti da sve bude u redu sa rezultatima!!! ❤❤

Mrs. Bešić
    10. Srpanj 2017. 13:43

Lunale sve će to bit OK 😊😊

Gitta
    10. Srpanj 2017. 13:44

Termini:

Snelly 24.11.
    Ssanja 05.12.
    Jelena 05.12.
    Boja 05.12.
    Deeka 06.12. - curica
    Kruška 06.12. - curica ?
    Nina36 06.12.
    Ninaleontina 08.12.
    Mrs.Bešić 09.12. - dečko
    Tonka 15.12.
    anitram 20.12. - curica
    Suza 28.12. carski 20.12.
    Jagoda 30.12.
    IvaAvi 30.12.
    dalmatinka 31.12.
    Lady 16.01.
    Neo 17.01.
    LittleOne 21.01. - dečko
    Gitta 24.01.
    Snježee 24.01.
    Lunale 30.01.
    Pčelica 30.01.
    Allegra 30.01. ?
    Lucy 31.01.
    Elica 31.01.
    Pixi 09.02.
    ivona 09.02.
    Teaa1 09.02.
    Jana 11.02.
    marigabi 05.03. ?

10. Srpanj 2017. 13:50

Lunale

Little, i meni je Gita preslatko ime al u mene svako trubi svoje ime. Djeca su mi Luna(15 god.,njoj sam ja dala ime) i Aria (1 god. A ime joj je dala sestra uz apsolutnu podrsku oca, ja se tu nisam misala). I Gabi mi je slatko… pa kad smo kod gabi, Marigabi dobrodosla nam :))))
    Sad ste me malo ohrabrile s tim aktivnostima pa cu i ja na biciklu, taman smo prije trudnoce montirali maloj stolicu na moju biku pa lipo mogu s njom di ocu!
    E, jutros sam radila Nifty Twins pa sam sad do sredine sljedeceg tjedna na cekanju uh… rekli su da Postoji mogucnost da mi ponove vadjenje krvi ako bude nedovoljno fetalne krvi ali da bi sve trebalo bit ok jer nakon 10. Tjedna fetalne krvi bude sasvim dovoljno. Nadam se zdravim bebicama i da cu i ja do kraja sljedeceg tjedna znat spolove 🤗🤗

Bit ce ovo zanimljiv tjedan 😍😍😍😍 nadan se da cemo svi imat dobre vijesti 🤗🤗🤗🤗
    Ja iman puno imena i za musko i za zensko tako da jedva cekan saznat spol 😊😊😊

• marigabi
    10. Srpanj 2017. 14:41

Gita, evo odmah u startu mi se ideja sviđa, priključih se grupi :) !!! Više sam fejs, nego forum tip, pa mi je ovo baš super! 
    Hvala vam puno, ginić mi je do 14. na godišnjem, taman da beba bude kojih 6-7 tjedana, nekako osjećam da će sve biti uredu, smirena sam, makar, ovo je najneočekivanija trunoća ikad :D ! Imam dvoje djece, treće nismo planirali bar još godinu dana. Kasnila mi je M. 6 dana, i bezveze sam otišla po test, čisto radi reda, bila sam živčana tih dana, pomislih, hormoni me pucaju, što je kod mene normalno. Pričala sam na telefon s kolegicom i piškila u isto vrijeme, pojavio se plus velik ko kuća, i ne sjećam se uopće kraja tog razgovora :D ahaha i eto, tako sam napravila još jedan test, onaj clearblueov koji pokazuje i tjedne trudnoće, pisalo je 3+, što bi značilo da je trudnoća preko 5 tjedana, kako po mojoj računici i jest... Ako se i dogodi ono najgore, prihvatit ću to kao takvo, tako je moralo biti. Spremna sam nekako na sve, samo pozitiva :) <3 hvala vam što postojite <3

• dannii85
    10. Srpanj 2017. 15:02

Evo ja se pridruzila. Bit ce nas sve vise i vise :)
    Lijepo je kad je netko u istoj poziciji ko i ti pa mozes izmjenjivat iskustva :)
    ja cekam za 2 tj pregleda, pa da vidimo dal mi je prosla ona neka zona oko posteljice gdje se implementira. nadam se da je hematomčić kao sto je rekla jedna cura tu na forumu i da ce proci sam od sebe :)
    sto se ostalog tice sve ok, malcice izmorena al bez mucnina, glavobolja, krizobolja :)

• dannii85
    10. Srpanj 2017. 15:03

Pridruzila se grupi na FB :)

LittleOne
    10. Srpanj 2017. 15:13

Ja trebam ideje za muska imenaaa, nemam ni jedno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.