Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marigabi
    10. Srpanj 2017. 11:28

Bok mame i buduće mame :) !
    Evo mi se pridružujemo zimskim bebama, trudnoćica je još jako jako rana, ali nadam se da će sve biti uredu, ja vjerujem u to :) ginić mi je na godišnjem, pregled nisam napravila, dva testića su bila pozitivna.
    Termin po mojoj slobodnoj procjeni je 05.11.2018 :) 

• marigabi
    10. Srpanj 2017. 11:29

Krivo tipkam :D !!! 
    Termin je 05.03.2018 :) 

Mrs. Bešić
    10. Srpanj 2017. 11:57

Dobrodošla Marigabi. Želim ti urednu, školsku trudnoću, i lijepo druženje s nama 😊😊

LittleOne
    10. Srpanj 2017. 12:11

Marigabi dobrodosla 
    Meni se danas poceo vidjet trbuscic. Onaj dio kod maternice mi se ispupcio preko noci, ko mala loptica  

Gitta
    10. Srpanj 2017. 12:13

LittleOne

Gita jel tvoje pravo ime gita? Da nosim kcer bila bi gita. Mozda iduci put

Brigita 🤗😊

Gitta
    10. Srpanj 2017. 12:15

Marigabi dobrodošla!!! Čestitkeee!! I bolje da odeš što kasnije na prvi pregled, da se bebica što bolje vidi, jer neke odu jako rano pa se neke stvari ne vide i onda se žene iznervoze i naskiraju...😘😘

Gitta
    10. Srpanj 2017. 12:20

Dalmatinka, naravno da ćemo se nastaviti družiti, mogle bi grupu na fejsu napraviti pa se tamo postati, možemo i slike stavljati i upoznati se bolje. U takvoj sam grupi s curama iz 2016, jer tad sam rodila prvo dijete i još se aktivno družimo i pišemo si, razmjenjujemo iskustva, slike događaje... Predivno!! ❤❤ Neke od nas se čak druže i uživo i baš smo postale kao mala saveznička obitelj!!

10. Srpanj 2017. 13:11

Gitta

Dalmatinka, naravno da ćemo se nastaviti družiti, mogle bi grupu na fejsu napraviti pa se tamo postati, možemo i slike stavljati i upoznati se bolje. U takvoj sam grupi s curama iz 2016, jer tad sam rodila prvo dijete i još se aktivno družimo i pišemo si, razmjenjujemo iskustva, slike događaje… Predivno!! ❤❤ Neke od nas se čak druže i uživo i baš smo postale kao mala saveznička obitelj!!

Preeedobro, ja san za 😍😍😍😍
    Marigabi dobrodosla 🤗

suza4
    10. Srpanj 2017. 13:20

Cure jeste razmisljale o imenima?Ja za curu imam ali za decka nikako smislit.

Gitta
    10. Srpanj 2017. 13:23

https://www.facebook.com/groups/1911435285767238/

Tko želi neka se pridruži!! 💚💚💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.