Bok mame i buduće mame :) !
Evo mi se pridružujemo zimskim bebama, trudnoćica je još jako jako rana, ali nadam se da će sve biti uredu, ja vjerujem u to :) ginić mi je na godišnjem, pregled nisam napravila, dva testića su bila pozitivna.
Termin po mojoj slobodnoj procjeni je 05.11.2018 :)
Dobrodošla Marigabi. Želim ti urednu, školsku trudnoću, i lijepo druženje s nama 😊😊
Marigabi dobrodosla
Meni se danas poceo vidjet trbuscic. Onaj dio kod maternice mi se ispupcio preko noci, ko mala loptica
Gita jel tvoje pravo ime gita? Da nosim kcer bila bi gita. Mozda iduci put
Brigita 🤗😊
Marigabi dobrodošla!!! Čestitkeee!! I bolje da odeš što kasnije na prvi pregled, da se bebica što bolje vidi, jer neke odu jako rano pa se neke stvari ne vide i onda se žene iznervoze i naskiraju...😘😘
Dalmatinka, naravno da ćemo se nastaviti družiti, mogle bi grupu na fejsu napraviti pa se tamo postati, možemo i slike stavljati i upoznati se bolje. U takvoj sam grupi s curama iz 2016, jer tad sam rodila prvo dijete i još se aktivno družimo i pišemo si, razmjenjujemo iskustva, slike događaje... Predivno!! ❤❤ Neke od nas se čak druže i uživo i baš smo postale kao mala saveznička obitelj!!
Dalmatinka, naravno da ćemo se nastaviti družiti, mogle bi grupu na fejsu napraviti pa se tamo postati, možemo i slike stavljati i upoznati se bolje. U takvoj sam grupi s curama iz 2016, jer tad sam rodila prvo dijete i još se aktivno družimo i pišemo si, razmjenjujemo iskustva, slike događaje… Predivno!! ❤❤ Neke od nas se čak druže i uživo i baš smo postale kao mala saveznička obitelj!!
Preeedobro, ja san za 😍😍😍😍
Marigabi dobrodosla 🤗
Cure jeste razmisljale o imenima?Ja za curu imam ali za decka nikako smislit.
https://www.facebook.com/groups/1911435285767238/
Tko želi neka se pridruži!! 💚💚💚
Sortiraj odgovore
Najstariji