Nisam na jetu al mi je gin preporucila da se ne vozim na motoru jer ne amortizira dobro kao auto. Iz tog bi zakljucila da ni jet bas ne bi bio preporucljiv…
Ja se vozin.. prosli put san zab pitat gin smije li se.. mada mi nekako glupo i pitat...al pitat cu u petak..
Mada mene vise "izdrnda" auto dok vozin nego jet xD
Dalmatinka, luda si 100 na sat 😂 Ja bi se iskreno bojala, strah me i biciklu vozit al pitat cu ginica smin li. Inace sta je-je, gula je pa ti zavidim!
Meni jos fuc... mucnine nisu prosle (da izvinete), popodne me uhvate tj predvecer nakon jela. A i pocelo me zadnjih dana boluckat malo a nocas poprilicno. Nadam se samo da je rastezanje maternice. Jedva cekam drugo tromjesecje, u prosloj sam gustala taj period pa se nadam opet istom 😀
Dalmatinka, luda si 100 na sat 😂 Ja bi se iskreno bojala, strah me i biciklu vozit al pitat cu ginica smin li. Inace sta je-je, gula je pa ti zavidim!
Meni jos fuc… mucnine nisu prosle (da izvinete), popodne me uhvate tj predvecer nakon jela. A i pocelo me zadnjih dana boluckat malo a nocas poprilicno. Nadam se samo da je rastezanje maternice. Jedva cekam drugo tromjesecje, u prosloj sam gustala taj period pa se nadam opet istom 😀
Haha a kad je gust 😂 a samo s jetom mos otic na neke ciste plaze di nema nikoga 😁 ja san se jucer lipo izvozala i iskupala 😎 al citan na int dozvoljeno je treniranje u trudnoci, cak i trcanje. Ako ona sta trci ne izdrnda dite onda stvarno ne znan 😂 a nase ceste su toliko dobre da me iskreno gore razvalja u autu 😄
Evo ja npr. trcim i vozim bicikl. Mislim da danas malo pretjeruju s tim oprezom, ak su nase babe mogle kopat u polju mozemo i mi vozit bicikl
I ja bi prije vozila jet, onako lagano fino nego trčala! Inače nisam neki tip od trčanja! 😂😂 Vozila sam bicikl. Eh sad, zato ja imam ovog svog malca od 11 kg koji mi je često na rukama i evo hvala Bogu nije mi ništa, ne valja se previše ni plašiti svega!! Ja u četvrtak ulazim u drugo tromjesečje, jeeeej!! 😊😊😘😘
To cure!!! 😍😍 to i ja muzu govorin.. on je sad u strahu da nesto ne bi bilo. Prvo nam je dite pa se nekako svega boji. Ja san isto misljenja da se tribamo ponasat normalno ako je trudnoca uredna 😊 jos smo mi danas zene povlastene modernizacijom svega i svacega. Prije su zene isle po vodu, rucno prale odjecu, posudje, morale radit u vrtlu i sa zivotinjama i jos su mnoge radjale doma 😆 a danas se stalno plasi trudnice raznoraznim zabranama.
Nisan ni ja tip od trcanja, prelina san za to 😂
Eto Gita ti iscekujes cetvrtak, ja petak 😃
Ma daj Dalmatinka uživaj 😀 kod nas loše auto katastrofa, loše nam ceste fuj, izdrnda me kako stigne i eto opet ok. Više me nervira to u trudnoći ne smiješ ništa radit, jest, pit, ko da smo bolesne. Radim sve dok god se osjećam dobro 😊.
A Gitta vrijeme baš brzo prolazi, neki dan si napravila grupu hehhehe 😀 pa ja sam gotovo pa na pola puta 😯😯😯😯
Lunale nadam se da će uskoro da prođu te mučnine i bolovi, jer grozno je, još po ovoj vrućini mogu samo zamislit 🙁
😘
Daaa covice kako je brzo proslo.. falit ce mi ovo kad rodimo 😆 nadan se da cemo se druzit na drugim temama 😊
Lunale izdrzat ces jos otprilike tjedan, dva mucnina i onda bi tribale stat.
Aj bas mi je drago da sve imamo isto misljenje ipak smo trudne, a ne bolesne. 😉
Gita jel tvoje pravo ime gita? Da nosim kcer bila bi gita. Mozda iduci put
Sortiraj odgovore
Najstariji