kod mene nema, ja ujutro na pregled.. čekam da se javi aleksandra a vidim nema ni Line
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Jutro drage moje.
I ja sam jos 2u1.
Ne pomaze ni skakanje po lopti niti po dragom..
Na kraju cu se prebaciti na proljetne bebe jer ocito ovaj malac voli proljece
Mislila sam se ne zivcirati ako prenesem ali vec trecu trudnocu tako..zbilja frustrira!
Jutro
opet sam uletila u gužvu u TA .
ni kod mene ništa novo. vidjet ću kaj pregled kaže. uglavnom danas počinjem poduzimati sve i svašta da se to pokrene, nekako me ne privlači inducirani
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Ja sam rekla dok god je sve ok nema sanse da idem na indukciju.
Ako je ctg uredan kao i plodna voda cekati cu da se pokrene.
A vec znam da to kod mene obicno kasni.
Sada me dragi zove s posla i sav uspanicen sto mu ne govorim da idem roditi???
Rekoh ostavio si me jutros bila sam k'o metak..o kakvom porodu pricas?
A svekići odlucili da danas mali mora van pa salje dragom poruku kako cu roditi i idem u bolnicu.
Rekoh svasta..otkud joj to
Samo nas dodatno zivciraju!
Aleksandra cudi me sto su se odlucili na indukciju tako rano. Mozda bi se pokrenulo samo jos malo.. Kako god nadam se da ce sve dobro proci.
Visnjass nemoj se bojati. Kada te stisne neces imati vremena misliti na strah. Cak i ako odes na indukciju mislim da ce te vise euforija prati nego strah. Biti ce sve okej. A za otvaranje.. moze i nemora znaciti. Ja sam noc prije poroda bila zacementirana i ujutro vec na 4 prsta bila u radaoni i do 15h je malena bila samnom.
Lina bas sam te htjela pitati jesi na svakom porodu prosla sa epiziotomijom.. ja sam ovaj put prosla bez, jedan sav unutarnji i toplo se nadam da ce iduci isto biti bez.. Jel istina sto kazu da je svaki sljedeci porod laksi?
Mrkvice u oba poroda sam imala epi.
Prvi puta sam rodila u Sibeniku i tamo je praksa bila sve rezati.
Drugi puta u Osijeku me nisu htijeli i vec je bebici bila izasla glavica..medutim imao je pupcanu oko vrata a i bio je 4kg pa sam dobila 4 sava..nista strasno.
A i sada je malac procijenit na malo veceg tako da se i ovaj put sigurno necu izvuci.
Sto se poroda tice prvi mi je bio pjesmica..malena je izasla nakon dva tiskanja da sam zbunjeno pitala dr. zar je to vec TO? Nije me ni bolilo koliko sam mislila da hoce a i bilo je brzo gotovo.
Drugi porod mi je bio malo tezi jer malac nije izlazio pravilno glavicom..i to sto sam rekla da ga je pupcana ometala..a i bio je bucko.
Ali opet je bilo brzo gotovo.
Sad za treci neznam sto da ocekujem..
Ali opet dojmovi od poroda su mi da su oba bila lagana i brza
Jedino sam prvi totalno prirodno obavila..bez dripa i trudovi su puuuuno podnosljiviji i manje bolni.
Dok su mi kod drugog prije izgona malo dali i mislila sam da cu eksplodirati od tih beskonacnih trudova.
Tako da ako ne moram ici na indukciju ne idem.
Visnjass mene je na kraju bilo strah poroda samo tako,ali taj dan stvarno strah najmanje osjećaš, baš kao što mrkvica kaže više euforija neka hehe
Lina tko zna možda su u pravu hahaha
aleksandra nadam se da se maziš sa svojom bebicom
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita do neki dan sam govorila da nema sanse da docekam drugi mjesec..a sada imam osjecaj da cu i treci
Sutra sigurno necu roditi..i ono malo naznaka da ce ista biti je nestalo
Sortiraj odgovore
Najstariji