Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LinaKarolina
    02. Veljača 2016. 12:53

Visnja..mozes otici sutra i rijesiti sve te imati bebicu u narucju  ili mozes odgoditi za jos 3-4 dana.
    Mislim da jos imas fore da krene samo.
    Meni je moja dr. lijepo objasnila iako je termin prosao ona vidi da bebici jos nije vrijeme.
    Cemu forsiranje i ja se slazem s tim.
    Ti odlucujes o svemu i to sto su oni doktori ne znaci da su pametniji.
    Moj bebac je jos visoko i sama indukcija bi znacila patnja i za mene i za bebu te na kraju moguci carski rez.
    Ako to mogu izbjeci onda zasto da pristanem.
    Ja se bas ne dam 

visnjass
    02. Veljača 2016. 14:33

Bila sam kod svog doktora u ambulanti. pročitao je zadnji nalaz i rekao da ne vidi razlog zašto bi inducirali porod osim kaj imam dijagnozu gestacijski dijabetes bez veze jer mi je guk profil bio dobar, maltretiraju ne s tim šećerom bezveze i rekao je ako mi i dalje bude takav nalaz, mliječna voda, uredan ctg da im kažem da bi ja radije pričekala još par dana da krene prirodno, eto, sad mi je i lakše kad ipak doktor kaže da ne vidi razlog

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Sonja8
    02. Veljača 2016. 16:11

Alekssandra, cestitke od srca, sad je to iza tebe, iako vjerujem da ti je bilo jako teško. 😔 bitno da je sve dobro proslo i da ste ti i mrvica dobro! Puse 😘😘😘
    Visnjass, Lina, sto da vam kažem, jos malo pa ce se i vama pokrenuti, nadam se čim prije da bi bilo sto prirodnije! Nista Višnja, Morat ces opet iznenaditi muzica 😊😊😊

LinaKarolina
    02. Veljača 2016. 17:30

Sad ce nam Visnja "pokidati" muza samo da krene..stedila se za kraj 

Ma..kad beba nece van dzaba sve..
    Mene dr. pokusavala danas otvoriti jos malo pa mozda potakne trudove ali kaze da sam dolje toliko tvrda da ce se ona prije poroditi..
    Ja,ona i sestra se odvalile smijati dok ja sjedim na onoj stolici s doktoricinim prstima u mojoj gospodi.
    Komedija!

visnjass
    02. Veljača 2016. 18:22

haha Lina, veli moj muž; valjda se neće rodit sa šljivom na glavi 

eto, sutra pregled i ako je sve isto odbijam ostati u bolnici.

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Alekssandraa
    03. Veljača 2016. 07:54

Hvala curke ! Svaki dan je sve bolje,nekak uspijem stat na noge i otic do wc-a. Jucer smo se ucili cikiti,tesko mi je,ne mogu sama uzet malca i stavit ga na ciku,nego moram stalno zvat sestre....a one zivcane i bezobrazne  Nista mi ne zele pomoc,tako da jedva cekam da dodem doma !

Alekssandraa
    03. Veljača 2016. 08:00

Visnja,Lina,sretno !!! Drzim fige da se i kod vas nesto pokrene 

@JustSmile@
    03. Veljača 2016. 08:56

Visnjass: sretno! ♡♡♡ 

Aleksandra: doji ga iskljucivo lezecki! Ja sam ga prvo dojila u sjedecem jer nisam znala drugacije posto sam ga i ja prvi puta sama uzela.i onda kad je jedna dobra sestra vidjela,zabranila mi je dojiti sjedecki(osim sa jastukom na nogama ali ni to mi ne odgovara Zbog reza 
    lijepo bebu smjestis na bok koji ces joj dati siku(iza nek uvijek ima neku potporu da ga drzi uz tebe(ja smotam dekicu) onda sebe stavis na bok u lezecki,bitan je pravilan hvat bradavice: kaziprst gore oko aureole da stiti bebin nosic i srednji prst dolje.tak se bradavica malo podigne,direkt bebi u usta.a sa onom rukom koja ti je gore namjestis bebinu glavu.eto,nadam se da sam pomogla makar malo,mene su tako naucili i super papa. ♡♡♡♡ drzite se! :*

Ja prvo sto napravim idem vamo da vidim jer se pokrenulo sto. :P

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

LinaKarolina
    03. Veljača 2016. 09:00

Jutro klokanice 

Aleksandra bas mi je zao sto ti je toliko tesko i to samo radi pojedinih bezobraznica koje misle da je carski rez maciji kasalj!
    Ali mozes ti to..brzo ce te vi kuci u svoj mir.

Visnja.. Sretno danas kako god ispalo na kraju..

Kod mene lagani trudici..vise neznam jesu li pravi ili lazni.
    Ali nadam se da danas krecu pravim putem i da ce vise taj moj pisulinac izaci da se upoznamo 

Pepita2109
    03. Veljača 2016. 11:05

Aleksandra prošla sam jednako kao i ti i žao mi je što ti je teško, svaki dan u bolnici se čini kao vječnost ja sam stalno plakala jer sam htjela doma.. gadi mi se naše zdrastvo, ok je možda su nadrkane jer ih je malo a posla puno,ali brate mili same su si birale posao iskaljivanje na ženama koje su tek rodile je dno dna.. drži se draga još samo malo pa si domeka...
    visnjass kako god odlučila sretno
    lina moj nalaz je bio isti kao tvoj,ali su me svejedno išli poroditi,a vidiš nisam imala pojma da sam mogla odbiti, makar su me porodili na 41+5  kažu kad bebe tužno plaču da sanjaju svoj porod, moja kad zaplače tako sva se naježim jer ne želim ni pomisliti kakvu je bol prošla do trena kada je ugledala svoju mamu..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.