Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alekssandraa
    02. Veljača 2016. 07:56

JustSmile,koliko ste dana bili u bolnici ? Meni su jucer skinuli infuziju i kateter,imala sam prvo dizanje do wc-a,bilo je prebolno.Sad sam se ponovno dizala,rana boli za poludit,najgore kaj nemam snage. Bebach je stalno samnom u sobi,a ja se ne mogu pomaknut,a kamo da ga primim i stavim na sisu.  Koliko jos te muke ?

Alekssandraa
    02. Veljača 2016. 08:05

Hvala cure na cestitkama,drzim fige za srecu jos vama koje to ceka.  Ja jedva cekam da se oporavim i da stanem na svoje noge,da mogu napokon uzet bebacha u ruke

Naanaa2
    02. Veljača 2016. 08:29

Aleksandraa,  cestitam na beebachu :) 
    I ja sam bila na carskom, i znam da te rana boli, ali samo se dizi i hodaj hodaj hodaj. Sto vise budes lezala bit ce ti gore i oporavak duzi i tezi. Prvi koraci su najtezi i najbolniji, al sto vise budes na nogama bit ce lakse. S lezanjem ce ti biti samo gore. Pozovi sestre, nek uzmu malenog da ti dodjes malo sebi, odspavaj par sati a onda na noge. Koncentriraj se na sebe da skupis snage kako bi se mogla brinuti o bebi. 

Joooj, ja ne mogu razumjet te sestre. Ne mozes samo tako zeni nakon teskog poroda ostaviti bebu pa nek se brine o njoj  Zena ne moze i to ju samo jos vise psihicki ubija i otezava oporavak.

Pepita2109
    02. Veljača 2016. 10:09

Aleksandra čestitaaaaam na bebaču  bila sam i ja na carskom i poslušaj Naanaa2 
    a šta se tiče sestara uhhh meni su malenu donijeli dok mi je još infuzija bila u ruci, otpočetka sve sama radila, i ne hvalim se time, nego sam glupa i traži pomoć pa makar i da do wc-a treba da te odvedu, meni su ti dani u bolnici bili gori od ičega što sam proživjela... svaki dan će biti lakše iako se to sad ne čini tako

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LinaKarolina
    02. Veljača 2016. 10:45

Aleksandra zamoli ih da ti malenog malo odnesu da se uspijes odmoriti.
    Ne razumijem kako nakon carskog ti ga mogu samo tako ostaviti.
    U OS bolnici bebicu dobijes nakon 24h njege..nekom je to predugo cekati ali opet i bolje tako nego bespomocno gledati u bebaca.
    Poslusaj cure i kreci se da si olaksas.

Ja bila na pregledu..sve isto kao i prosli tjedan.
    Nocas me opet uhvatile kontrakcije a do jutra se sve smirilo.
    Dr. ne preporuca indukciju..zapravo kaze da uopce i nisam za indukciju jer plodne vode ima dovoljno,mlijecna je a i cervix jos sazrijeva iako sam otvorena.
    Tako da cekamo koliko god treba 
    Nije bebacu jos vrijeme..a bome ni mama nije za kojekakve magicne sastojke za vadenje bebe 

@JustSmile@
    02. Veljača 2016. 11:20

Aleksandra:cestitam ti! Veliki bebonja! ♡♡♡♡♡ ovi nasi zadnji su ko gljive. :D
    Bili smo sveukupno 7dana.ali ti racunaju prvi dan kada si se prijavila kod njih.znaci ja sam u ned. Dosla kod njih,malac se rodio u ponedjeljak i pustili nas u nedjelju.kako tako ti ga ostavili?ja sam 24h morala lezat na intenzivnoj zbog spinala,u pol 10navecer sam se prvi puta mogla dici i kad sam se otusirala ostavili su me da spavam i tek ujutro mi donjeli moju ljubav.mislim,falio mi je strasno ali kad bolje pogledam,bolje da sam tako malo k sebi dosla,neznam sto bih da je drugacije bilo...bolovi ce proci ovi prvi jaki,neustrucavaj se traziti nesto protiv bolova,meni je puno pomoglo a nesteti mlijeku i dojenju.
    stavi ga sto cesce na siku,posto je tak velik,zna sta radi i kako sika funkcionira.meni je moj od jutra do veceri navukao a cimerice sa druge str.nisu htjele pa su stalno vikali na osoblje kako mlijeka nema i one to nemogu pa im je nadoslo tek 4.dan a bebe su do tada na ad-u.
    neka te prvi dan nezaplasi,meni je bio koma,neznamo ni ja ni on sta radimo,on place,ja placem...uhvati neku sestru da ti sve pokaze,kada znas sto radis odmah je sve lakse a i njemu i tebi treba vremena da se prilagodite.pricaj mu sto vise,moj se tako smiri.♡♡♡♡ drzi se! Puno pusa i zagrljaja saljem!

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Mm7
    02. Veljača 2016. 11:26

Aleksandra čestitam na bebi, žao mi je kaj si se tak namučila 😞

lady6
    02. Veljača 2016. 11:53

Aleksandra, cestitke! Zao mi je sto je tako bilo! Drz se! Koliko god zvucalo sad nevjerojatno bit ce svakim danom sve bolje treba samo izdrzati. A maleni ce postati smisao kad se budes mogla brinuti o njemu, ne brini

tweety91
    02. Veljača 2016. 12:36

Aleksandra cestitam! Brz oporavak ti zelim :))

[/u

visnjass
    02. Veljača 2016. 12:36

aleksandra ja nisam ni čestitala nego sva sam u porodu. čestitam od  i nadam se da ćeš se brzo oporaviti. 
    ja sam sva na iglama, čak sam se noćas družila s mužem a on jadan u šoku i ništa. ne znam kako ću to sutra izvest.. naravno, ne vole da se netko drugi pravi pametniji od njih i ne daj bože da se nešto zakomplicira pa da si sama budem kriva za to. ne znam.. ne znam..

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.