Ajde Visnja otvorena si..napokon ..bit ce nesto!
Sto se uzv tice ne mjeri svaki isto bebicu..ovisi kako je nastiman.Prije bih rekla da je ovaj kod privatnika tocniji.
A i svi oni mjere +- bebicu..
Sto se uzv tice: zena u sobi do mene:uzv.joj je pokazao bebu oko 3200,uhvatili ju trudovi,rodila,nakraju rodila malog od 2300.uzv.pogrijesio 900g...pa sad...sve ovisi i kak su ti ultrazvuci bazdareni,na koje mjere i sve ostalo ali ja kazem da jednostavno nemozes znati dok ne izadje i dok ne cujes na svoje usi kad ga izvazu i izmjere.
Lina:sad su svi pomjesani,rodiliste puno,puncato.zene sa carskog ostaju duze na intenzivnoj dok se sobe ne oslobode.A samnom je cimerica cura koja je rodila prirodno i bez epiziotomije te ni jednog sava :)
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Da, ne mogu vjerovati da se pokrenulo lagano.
Danas ambulanta nije radila pa sam morala ići direktno u rađaonu na pregled ali nije bilo nikog da rađa pa nije bilo jezivo ležati na ctg-u.
naravno da me izbezumio ultrazvuk a zbog prešućivanja nisam mogla ništa pitati ali sad kad ti veliš JustSmile da su fulali za 900 grama odmah mi je lakše
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Blago meni..znaci justsmile opet cu u guzvu upasti
I ja bih htjela roditi bez epiziotomije ali znam da je ne mogu izbjeci i na trecem porodu.
Em sam prirodno uska,em je bebo vec velik..
Ja danas samo mantram,rintam,otisla do trgovine i teglila hrpu toga a ovaj glavonja se ne da bas!
Pozdrav curke
Danas opet bila na pregledu u radaoni,takva guzva...uff...sve su dosle radat
Narucena sam sutra ujutro na indukciju,izgleda da je to to...U glavi mi sto misli,sto emocija,samo cekam trenutak da se sve ovo zavrsi.Bas sam sva nikakva,cekam neke bolje dane
Aleksandra zatvorena si i dalje? ja sam se iznenadila kad mi je rekla da sam prst otvorena a nisam primijetila da se nekaj događa.
moja mama došla k nama i veli da će prespavat jer sam ja noćas u bolnici. ja samo kažem nema šanse
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Aleksandra think pink!
Sutra je bebica napokon s tobom.
Kako god sve zavrsilo na kraju ce biti sve ok!
Nemas se cega bojati.
Indukcija je kao i svaki drugi porod.
Kada ugledas malenog smezuranca sve ces zaboraviti..
Visnja ne brini ništa, moju curu su s 36 tjedana procijenili na nešto manje od 2500, ona se rodila s 40+5 tjedana s 2950, tako da sumnjam u točnost njihovih procjena
Aleksandra samo hrabro, ne daj da te strah koči, već sutra ćeš nam se pridružiti na drugoj temi
Aleksandra, vjerujem da si sad malo i uplašena i zbunjena...ali, blizi se trenutak kad ces u rukama imati svoje najveće blago 💝 samo hrabro, mislimo na tebe!
Lina, sa zakašnjenjem, sretan prvi rođendan velikom braci 😍
Justamile, idete doma sutra? ☺️
Visnjass, i kod vas se nesto pokreće 👏👏👏
Vi cete sve u tiru 😉
Hvala cure
Samo da to prode,ja se nadam da ce bit gotovo kroz 2 dana i da se necu predugo mucit...al svasta mogu ocekivat
Visnja,otvorena sam za 2 prsta,al vec dva tjedna...i nema pomaka..tu je stalo.
Sortiraj odgovore
Najstariji