Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    visnjass
    01. Veljača 2016. 13:47

Eto kao da sam slutila.. naručena u srijedu u bolnicu na inducirani 
    tek ću po njihovom napuniti 41 tjedan i ne znam čemu tako rano
    ali Lina dobro ti kažeš, dok je ctg i plodna u redu čemu na silu, mislim da ću odbiti a danas ću sve poduzeti da se pokrene. otvorena 1 prst kako sam i bila prije 2 dana

gdje nam je aleksandra?
    JustSmile jesi doma?

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

LinaKarolina
    01. Veljača 2016. 13:58

Visnja tvoje je pravo odbiti.
    Ja stvarno nisam zato da ide na silu..
    Termin je ionako informativni datum..2 tjedna + -
    Pristajem na indukciju ako je plodna voda mekonijska,ctg nije dobar,tlak je visok..itd.
    Svi bi se oni htjeli rijesiti nas na brzinu.
    Uostalom ja se osjecam odlicno a i maleni je neki veseljak u trbuhu 
    Naravno da mi je dosta trudnoce ali idem do kraja.
    Doduse kod nas u OS ne ides na indukciju dok sve stima..

lady6
    01. Veljača 2016. 14:07

Slazem se s Linom....meni je zao sto sam pristala na indukciju jer nije bilo razloga a i po zadnjem uzv su vidjeli da je trudnoca desetak dana manja....Sretna sam sto smo i beba i ja dobro i nije bilo komplikacija ali ostalo mi neugodno i iznimno bolno iskustvo s poroda kojeg sigurno necu zaboraviti.

@JustSmile@
    01. Veljača 2016. 15:08

Visnjass: kod kuce smoooo. :) jucer popodne dosli,noc prosla super..ma milinica.samo neka tako i ostane.puse vam saljem,hajde,jos malo,probajte sa sto manje sekiracije. Bitno da su bebice uskoro s vama.drzite se! Volim vas!♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

@JustSmile@
    01. Veljača 2016. 19:15

Aleksandra mislim na tebe.
    cekamo tebe i bebicu da se javite.♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Alekssandraa
    01. Veljača 2016. 22:05

Drage moje,ja nikako da se javim...rodila sam pisolinca 4100g i 53cm.Jako velika bebica,doktor nam je na ultrazvuku rekao da je oko 3,500 najvise...na kraju sok. Porod je trajao od pola 9ujutro do 21h,trudovi su bili nepodnosljivi.Nisam mogla primit epiduralnu,jer sam alergicna na jedan od sastojaka. Od jedne doze gela,skroz sam se otvorila...vodenjak mi je pukao i pojavili su se moji prirodni trudovi. Sve je u pocetku bilo savrseno,dok nisam izgubila snagu od bolnih trudova i povracanja...na kraju nisam mogla bebu istisnut van...i nakon sati mucenja,napravili su hitan carski rez. Ne ponovilo se nikada i nikome,namucila sam se poprav 

visnjass
    01. Veljača 2016. 22:30

Hvala Bogu da je na kraju sve u redu aleksandra 
    eto koliko su fulali na ultrazvuku tak da sam se ja bezveze zamarala.
    katastrofa, ne zvuči ni malo lijepo a tko zna kaj mene čeka. ja sam totalno drugačije to zamišljala.. kak ću ostati doma do zadnjega kad me čope trudovi ali ni T od trudova i da.. odbiti ću u srijedu ako će sve biti u redu, ne mogu me prisiliti a već znam da ću im se zamjeriti pa jao meni kad napokon dođem 
    JustSmile super da ste doma 

Lina tebi još nisu predložili inducirani?

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Ines24
    01. Veljača 2016. 23:06

Aleksandra najvažnije da je sve dobro prošlo, čestitke na ne baš tako malom pišulincu i brz oporavak ti želim 

LinaKarolina
    01. Veljača 2016. 23:10

Draga Aleksandra cestitam ti na malenoj srecici..
    Najvaznije da je sve proslo u redu i da ste ti i bebac dobro..sve ostalo ces vrlo brzo zaboraviti.
    Sada se odmaraj te mazi i pazi svoju mrvicu.

Visnja kod nas u OS ne salju na indukciju dok je sve ok pa makar i 45 tjedan docekala.
    Ja ionako idem privatno kod dr. tako da dok god bas ne moram u bolnicu ne idem.
    Zadnji put sam pristala na indukciju jer mi bilo vec dosta svega i dr. me poslala u bolnicu i sve dogovorila..medutim kada sam dosla nisu me htjeli inducirati jer nije bilo potrebe..i sada mi je drago radi toga.
    Ja se fino vratila kuci i sutradan popodne me uhvatili trudovi i rodila navecer.
    Tako da i sada cekam da krene..
    Sutra idem na pregled pa cu vidjeti sto ctg i plodna voda kazu

Mrkvica2
    02. Veljača 2016. 05:15

Aleksandra zao mi je sto si se tako napatila a krenulo tako super. No dobro bebica je sada tu i sve ce biti okej. Cestitam i brz oporavak ti zelim 

Lina joj kad cujem te price o dripu zgrozim se. Ja sam pred izgon dobila dripa posto su moji trudovi postali prekratkii sva sreca da sam pod epiduralnom bila i nisam osjetila. Jer ako su me moji onako bolili ne zelim to uopce zamisliti.. jos nema pauze izmedu. Uzas..
    A ovo za epi, pa ti si ubiti super prosla. To malo savova ti vjv nije ni radilo probleme. Bolje i tako nego da si popucala sva, a vece bebe su bile..

Sto se dogodi kada odbijete tako indukciju? Normalno se dalje ide u tu bolnicu na preglede ili kako? Koliko opce to toleriraju?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.