Aleksandra ja nisam rodila na carski pa nisam mogla dojiti sjedecki.. nemoj se patiti, bebu kraj sebe na krevet i tako ju i doji i neka spava kod tebe. Kad treba presvlacenje zovi sestre.. olaksaj si koliko mozes.
Pepita tek sam 40+6..sa 41+5 bi i ja isla na indukciju ali praksa kod nas u bolnici je da te ne poradaju dok stvarno ne moraju.
Prvo sam rodila 41+3 i samo je krenilo,drugo 40+6 tako da dr. rekla da cemo cekati do kada mozemo.
Ocito imam kasnije ovulacije.
A i vec me trudici zadnjih dana zezaju tako da dr. misli da ce opet to samo kreniti.
Vidjet cemo..a Boze moj,ako ovaj malac ne zeli van kako god bude bit ce..samo neka mi on bude ziv i zdrav.
Evo da se javim, ostala sam u bolnici, u ponoć počinje indukcija. Borila sam se da još pričekam ali su rekli na vlastitu odgovornost i pitala sam kakve su posljedice ako odbijem, zbog glupe dijagnoze gestacijskog dijabetesa; iznenadna smrt djeteta, eto, zato sam sad tu.
i naravno, prestravljena
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Visnja, samo se smiri, sigurna sam da ce biti sve ok... Na kraju, sutra je tvoja mrva s tobom
Mislim na vas
Visnjass; glupani.neslusaj ih...
neka ti je sa srecom i nek brzo prodje.Samo mirno i sve ce biti dobro.cekam da se javite i puno puno pusa i zagrljaja saljem! ♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
visnjass to su ti rekli sve mi se čini samo kako bi te prestrašili i da popustiš.. u svakom slučaju želim ti sreću, i da prođe sve super da grliš svoju bebicu uskoro
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Visnja potpisujem Pepitu, samo se nemoj brinuti bezveze, sretno i javi se čim prije
Visnja neka te drzi misao da ces sutra imati svog malenog misa u narucju
Sretno i samo hrabro!
Sortiraj odgovore
Najstariji