A cek,koja je razlika izmedju 3.i 4.kata?
Ovom mom sve bilo malo do ovog rozog danas.svih 3dana je jadan bio golih ramenena i prsa.dobro je da ih zamotaju u ono sa cickom pa im bude toplije.jos nocas nisu radili radijatoti nesto pa sam rekla oko ponoci nek ga odvede kod njih sa drugim bebama jer je tamo toplije.pa je rekla da ce mi ga vratiti kad bude plako.do 4sata nije bilo nikoga pa sam ja osla po njega.on budan,gleda u mene.pa smo papali i spavali do 7kad je oso na kupanjac.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Lina,sretan rodjendan tvom malisanu !! Samo ti idi rodit,nemoj mene cekat,jer ces se nacekat
hahaha
JustSmile,meni takav gust citat tvoje postove,kod tebe vlada samo pozitiva Bila na carskom,ko da je isla kupit kilu kruha. Ja jedva cekam da se moj mali ohrabri i da napokon izade i da mu pocnem oblacit svu tu robicu koju smo pripremili...sva se rastopim kad ju pogledam...a on nece van i nece
Visnja,ma neces ostat sama Ako me sutra ne ostave u bolnici,pravit cu ti drustvo jos koji dan...pa cemo mozda i u isto vrijeme rodit.
justsmile na 4.katu su carski rez a na 3.prirodni porod..ali ako na nekom katu nema mjesta i pomjesaju se.
I nisu ti nista rekli sto si sama otisla po maloga? Cudo!
Ma moja je prognoza da cu roditi 1.-2.2..pa eto..nece nitko ostati sam
Lina i ja svojima tako govorim
da je veljača naša
2.2-4.2
kakav je raspored za sutra?
aleksandra i ja pregled..
Lina kad ti?
Joj kak su me moji sad špotali, meni vruće i digla majicu, razgolila trbuh i mama rekla nekaj smiješno i ja se počela smijat a trbuh počeo skakat a svi na mene da se prestanem kreveljit da mi trbuh skače i da stišćem djete a meni još smiješnije, na kraju sam se stvarno kreveljila toliko da sam počela i pišat i prdit hahah i suze na oči
muž došao k meni i primio trbuh da ne skače hahahah
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Ja tek bi trebala u ponedjeljak na pregled..naravno ako ne rodim.
A tada se napokon i moja dr. vraca s godisnjeg.
A za sutra smo se ja i beban dogovorili da ce biti miran jer tata seli stvari u drugi ured pa nece biti kod kuce..jos neka nam tata obavi to na miru pa mozemo ici
Visnja mozda preplasis tako dijete pa krene van
Lina: ma kucala sam im ja tam po staklu da mi ha vide i piala zast mi ga nije donjela.pa je otvorila,a on vec bio budan.zna mama kad treba doci po dijete. :D
Aleksandra: a sta cu,inace sam uvijek pozitivna da me ljudi pitaju kako uvijek mogu imati osmijeh na licu a to meni sasvim normalno..pa se ja njima cudim zasto se cude.xD hah.
pogotovo sada,imam ovu moju srecu i ljubav,za kojeg se isplati sve i da je lose i da moram puno toga pretrpit...sve si nekako kontam u glavi:to tako mora biti,proci ce a i uvijek ima gorih situacija od moje. ♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Visnjass:znam da sam nesto zaboravila pa me evo opet. Smijanje je dobro.i za tebe i za bebu. :)))) nemozes ga stisnut ni ikako povrijediti.izazivas hormon srece i to je super.sto manje zivciranja i sto vise smijeha,pa gdje bi nam bio kraj.zamisli samo da se svi ljudi na svijetu samo smiju.nebi bilo niceg loseg..a vecina ljudi danas namrstena i odmah ti tak sve pokvare...
i kazu da kad se mama smije beba u trbuhu poskakuje.i ona se smije. ;)
kad smo vec kod smijeha,ovaj moj na siku ko lud na brasno kad se napapa.
Jutro drage moje..
Aleksandra sretno danas!
Ja jos u komadu,kontrakcije prisutne,dolje se raspadam..sluzi u svim bojama i oblicima izlazi iz mene.
Danas sam sama pa glancam sve po kuci..finalno spremanje pa mozda i krene nesto konkretno!
Jutro, eto mene s pregleda. prešutila sam zadnji uvz koji je bio kod privatnika 4d da mi napokon naprave uvz i naravno da nakon toga nisam mogla pitati kaj me brine. prije 3 tjedna je bio procijenjen na 3100 a sada je 3300, ne znam, nekako mi to ne štima da je dobio samo 200 grama za 3 tjedna i nešto. ne razumijem. inače sve ok, sve odgovara tjednima, mliječna plodna voda, otvorena za prst
btw nisam ni htjela gledat s čim mi je gledala plodnu vodu kad mi je Lina spomenula štangu
JustSmile bilo bi super da sam se smijala tak cijelu trudnoću nego sam bila ko princeza na zrnu graška, razmaženo derište koje je maltretiralo sve oko sebe i cvililo i ronilo suze za svaku sitnicu. užas
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji