Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LinaKarolina
    29. Siječanj 2016. 14:11

Hey curke..vidim ne date se jos 

Bila na pregledu..kontrakcije svakih 10 min..otvorena 3 prsta 
    U niskom sam startu jer bome ga steze i steze svako malo..nadam se da ce to preci u prave trudove 

visnjass
    29. Siječanj 2016. 14:49

Lina čini mi se da je to to 
    sretno i javi se kad možeš 

na kraju bum ja zadnja tu ostala 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Alekssandraa
    29. Siječanj 2016. 14:53

Op,op Lina   Izgleda da se isplatilo dvostruko cupkanje po dragom  Aj,bar je nekome krenulo...kod mene ni t od trudova....mozda bi i ja trebala probat tvoju tehniku 

LinaKarolina
    29. Siječanj 2016. 15:14

Samo ja kontam da barem do nedjelje ce me tako drzati doknse ne pretvori u prave trudove.
    Aleksandra ti si sutra na redu..prepustam tebi onda da rodis prva 

Sonja8
    29. Siječanj 2016. 15:37

Lina, meni to zvuci prilično brzo... Kontrakcije na 10 minuta, hm. Mozda kod tebe i večeras bude nesto novo ❤️

visnjass
    29. Siječanj 2016. 15:39

Lina do nedjelje? tako dugo? nemam iskustva ali ako su ti već sada trudovi na 10 minuta i otvorena 3 prsta ja vjerujem da je do sutra maleni vani 

LinaKarolina
    29. Siječanj 2016. 15:47

Tako mi je bilo i prosli put.
    Kontrakcije dva dana za redom na 5-10 min i onda se navecer sve smiri.
    Tek treci dan kada sam mislila da je opet lazna uzbuna preokrenili se navecer u prave trudove 
    Tako dok disem normalno nista od toga 
    Ali ajde..barem se pokrece.

Btw..maleckom mi danas rodendan pa nema smisla da mu braco ukrade dan 

visnjass
    29. Siječanj 2016. 18:48

Lina pa to je baš divno  
    oboje na isti dan  a godina razlike, da si tempirala nebi uspjela

@JustSmile@
    29. Siječanj 2016. 19:00

Oho,oho. :) lina: ja ti kazem da cemo se jos sresti.ili cemo se samo zamjeniti.ja ode kuc,ti dodjes. :D cekamo te na 4.katu. :D i danas nam je dobar dan,da ne ureknem.jedino sto je isao vaditi krv za bilirubin pa je malo povisen.sad papa sa budjenjem svaka 2-3h, pa se stanje mozda popravi sutra da nemoramo jos ostajat.a na suncu place ko kisna godina...
    mene je tek sad uhvatila glavobolja,zato sto stalno negdje jurcam a trebala bi mirovati i biti ne bas cesto na nogama nego na ravnom lezat zbog spinala..
    Aleksandra: (mislim da si ti pitala ako se nevaram.) rez zateze ali nije za neizdrzati.kad silazim sa kreveta malo se pridrzim i to je to.jedino kad kihnem,kasljem ili se smijem onda da.u nedjelju ce mi skinuti kopcice pa cu javiti kako je proslo i sta kazu dr.
    Danas je moj momak u rozom.salimo se da je curica. :D nemaju velike robice a on je najveca beba ovdje pa su jedino taj rozi kombinezoncic sa vilama,patkicama i bundevinom kocijom nasli i obukli mu ga.je mi sladak.hahaha

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

LinaKarolina
    29. Siječanj 2016. 19:16

Justsmile drazi mi je 3 kat..brze iz njega ides kuci 
    Sto se odjecice tice katastrofalna im je..ili je prevelika ili poderana ili dobijes dijete u rozom 

Kontrakcije se prorijedile i eto..cekamo sutra da vidimo hoce li opet biti ista..i tako dan za danom 

Visnja..da mi je netko rekao da cu imati dvoje djece u godinu dana rekla bi da je poludio..ma nema sanse! Ali eto..dogodilo se 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.